Любители на котки - Тема 192

• 33 479
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
  • Бу-у-урга-а-ас
Лого5ка - и Hills не е, ами само там е сложено Smile Farmina е това и е много хубава храна, висок клас.

Да, да. Доста неясно съм се изразила. Вече ще гледам да се ориентирам към тази от горната снимка, защото е без царевица (стига да я приеме). До сега сме я хранили с това:

# 136
Храната Hills се произвежда от Colgate Palmolive?
Това не може да е истина. Ако пишеше Nestle нямаше толкова да се изненадам Simple Smile
Ама няма начин и Nestle да не са се наредили на хранилката...

# 137
Да го запиша в новата тема, имитатора на орхидеи.
Аз : Шаги я покажи как стои орхидеята. Вдигни главичка и муцунка.
Показвам и той вдига.
Добре, че се сдържах да не се изхиля, за да не го стресна преди да го снимам.

Красавец Heart Eyes Само е за гушкане и цункане.

# 138
Любимата поза за спане е заета. Първия път като я видях така на ръба и с провесена глава и си помислих, че повръща, а тя наща спинка😁

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 00:01 от Part_Of_Me

# 139
  • София
Като споменахте орхидея... Тази нощ са ми бутнали една. Орхидеята е оцеляла, крехките ѝ нови цветоноси също, обаче красивата ми керамична кашпа на цветенца замина. Sad А най-интересното е, че не съм се събудила от този шум. Joy

Храната Hills се произвежда от Colgate Palmolive?
Това не може да е истина. Ако пишеше Nestle нямаше толкова да се изненадам Simple Smile
Ама няма начин и Nestle да не са се наредили на хранилката...
Разбира се, че и Нестле произвеждат. Марката Пурина е тяхна - Феликс, Фрискас, Гурме, Дарлинг, Cat chow, Purina One. Уискас пък е на Марс. И както писах преди ден-два Марс са закупили Ориджин и Акана. Съответно качеството им ще спадне драстично.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 23:29 от Таня67

# 140
Покривалото за диван дойде, никак не съм очарована за разлика от Линка. 😄 Веднагически се настани на дивана отгоре. 🙈

# 141
lusia , сподели, моля те, повече за покривалото за диван. Какво не ти харесва?
Оглеждам се за покривало за диван, че купихме нов за майка ми, а тя има две котки. Предишният диван го бяха направили на нищо(вярно, че тя имаше по едно време и още трима щураци, та те бяха основните виновници).

# 142
# 143
По този повод :какво стана с потребителката от Троян с котка Мами (това от мама ли идва или от измами🤔)?
Филмирам ли се или имаше опит за измама?

# 144
Отвратително е, че има такива нагли мошеници. Затова има прокуратура, да се самосезира и да я осъдят да върне парите на хората.
Този фейсбук вече да го закриват, толкова фалшиви неща има. Избягах от групите за животни, нагледах се на човешка жестокост и немарливост, и вече не вярвам когато се събират пари.
Пращам есемеси на Animal Rescue, превеждала съм на Stray Angels по разни кампании за намерени животни. Помагам на моята приятелка от зоомагазина, тя редовно прибира изхвърлени животни.
Признавам си, не ми издържат вече нервите да гледам изстрадали и малтретирани животни.
Предпочитам да нахраня някоя улична животинка.
Моят тъмносив уличен хубавец съм му уредила кастрация, само малко да се постопли. ММ се хили и вика "Той ако знае какво му мислиш..." Simple Smile

# 145
По този повод :какво стана с потребителката от Троян с котка Мами (това от мама ли идва или от измами🤔)?
Филмирам ли се или имаше опит за измама?
Май няма да разберем, ама и аз като прочетох Троян, се присетих за нея...

# 146
Някои се оплакваха, че котките им не искат да ползват чешалките. Проверете дали не правите грешка като мен. Преди мацорана си точеше само там ноктите, обаче вчера така се беше разиграла, че се обръща и почва да си ги точи от дивана. Откачих. Добре, че и резнах леко ноктите. Хванах я и я сложих на чесалката. Пробва се, ама нещо се мръщи. Тогава се усетих защо. Преди като я ползваше беше на килима сложена. Сега като съм чистила и подреждала съм я сложила на плочките и като си точи ноктите и се пързаля. Не и е устойчива и затова не я поглежда. Преместих я на килима. На него се задържа по-добре. И от там се почна 1 дране по нея...така се вживя😁 За сега върши работа на килима, но като стане по-голяма пак ще и се размества. Трябва да мисля къде да и я закова здраво иначе ще ни замине дивана. Така, че пробваите да я направите по-устойчива. Може и да подейства както при мен се случи.

# 147
Някой купува ли IAMS гранули от Зооплюс? Тръгнах да ги сравнявам с WF и се учудвам, че в IAMS има повече протеин. Вярно и царевица има, но пък пепелта е значително по-малко от тази в Wild Freedom. Rolling Eyes
Във WF % мазнини е доста висок и се чудя дали няма да се подрискат моите... Търся вариант с какво да заменя ДМ-ските гранули...

# 148
  • Варна
Прибрахме Мила.
Повече от час си обикаля владенията, поне 10 пъти ми показа как точи на чесалката, наяде се и заспа. Успешно дадох обезболяващото хапче.
Имахме съмнения за някой по-голям камък, който прави поражения. Засега диагнозата продължава да е цистит, но и на нервна почва. Щя яде още храна за котки с уринарни проблеми. Ако пак прокърви, ще включим и феромони. Иначе засега ще бъде няколко дни на обезболяващи и ще даваме капсули уриновет.

# 149
  • София
Стейси Грей, Оникс имаше песъчинки. Пребори се с инжекция и медикаменти.
Питах ветеринарят за Цистон и каза "давай". Мисля че дозата му беше по 1/2 хапче 3 пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт