Любители на котки - Тема 192

• 35 183
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
Добър вечер! Касиерка Пъси ще ви обслужи.

# 256

Снощи. Първи ден онлайн обучение, героите са уморени. Бети е помагала с уроците.

# 257
Растат като гъбки! Четири месеца разлика

# 258
Направо като гъбки, Vanne, провокира ме да гледам старите снимки на Линка, каква шушка е била. 🙈😁
Днес взех едни двулицеви шалтета от Кауфланд на прилична цена да спасявам диваните. Иначе изчетох всичко за дамаските, благодаря момичета, успокоих се, че има и здрави срещу ноктенца, но толкова пари дадох за покривало, сега шалтета, казвам на детето от диван на промоция си го взехме на редовна цена 😆, ама карай това са бели кахъри. Линош ги оцени шалтетата, щото и за кухненския диван взех, че и той нов и направи голям сън още преди да съм ги изпънала както трябва. 🤭
На новото шалте 😆, и като Vanne, ама 5 месеца разлика.

# 259
Lusia, много обичам да те чета 🥰 Така увлекателно и с такава любов пишеш за Линка, че няма как да не му стане любимка на човек. Много е  хубава дундата. Ще я взема за снаха 🥰🥰🥰😁🤭. Моя кандидат малко мърльо си пада, ама е чаровник🤭 ще си затворите ли очите 😆.
NoProblems и твоите разкази за Мъри много обичам да чета. Голям късмет извади това котенце с теб 🥰.

То било голям лукс в чужбина да си имаш домашен любимец 🙀. Изобщо не знаех, аз си мислих, че при нас е скъпо, но спрямо вас май е добре. Да са ни здравички и да не им се налага да се срещат с лекари.

Някой имал ли е котка с ринотрахеит? Моето бебе май има нещо на дихателните пътища. Нослето му е влажно и има гурели и се чудя дали не е тая болест. Жизнен е, игрив, яде ама този влажен нос трябва ли да ми подсказва нещо?

# 260
Тази храна добра ли е? https://www.zooplus.bg/shop/kotki/kotki_suha_hrana/wild_freedom/ … eVariant=703541.0
То в РК нямало никакво месо 😳

# 261
Кой се чудеше защо се къпят котки? Етооо, защо 🤭 мърльо само два пъти за малко е излизал и е сменил цвета. От снимките май  не личи колко му е черен корема на мърлячии 🤭 Хич не се пази това коте чисто.   
Няма да го къпя сега, защото скоро е, но трябва да мисля вариант да го изчистя. Направо ще му купя едно облекло 😸

# 262
  • София
Ми то щото много беличко 😻
Моят, черният, нали не му личи... все си е чистичък 😜

# 263
Морковелка, котка с ринотрахеит не изглежда по този начин. А ти вместо да му търсиш кусури, вземи да му измислиш едно хубаво име, че го заслужава. Какво е туй "Мърльо"? Такъв красив пич... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 264
Lusia, много обичам да те чета 🥰 Така увлекателно и с такава любов пишеш за Линка, че няма как да не му стане любимка на човек. Много е  хубава дундата. Ще я взема за снаха 🥰🥰🥰😁🤭. Моя кандидат малко мърльо си пада, ама е чаровник🤭 ще си затворите ли очите 😆.
NoProblems и твоите разкази за Мъри много обичам да чета. Голям късмет извади това котенце с теб 🥰.

То било голям лукс в чужбина да си имаш домашен любимец 🙀. Изобщо не знаех, аз си мислих, че при нас е скъпо, но спрямо вас май е добре. Да са ни здравички и да не им се налага да се срещат с лекари.

Някой имал ли е котка с ринотрахеит? Моето бебе май има нещо на дихателните пътища. Нослето му е влажно и има гурели и се чудя дали не е тая болест. Жизнен е, игрив, яде ама този влажен нос трябва ли да ми подсказва нещо?
Че то носа трябва да е влажен.
Иначе и ние бяхме с дихателни проблеми и все още и гурели, но бършем очички с едни специални кърпички, купени от вет.

# 265
Да споделя едно много яко нещо, което виждам като многоетажно котешко легло, при това, леко, маневрено, преносимо и с опция за разместване:

https://www.emag.bg/modulen-raft-quasar-co-r-s-2-polici-i-3-otde … 1/pd/DM2FXQMBM/#5

# 266
Да споделя едно много яко нещо, което виждам като многоетажно котешко легло, при това, леко, маневрено, преносимо и с опция за разместване:

https://www.emag.bg/modulen-raft-quasar-co-r-s-2-polici-i-3-otde … 1/pd/DM2FXQMBM/#5
Идейно е. И с едно поларено одеалцето отдолу.
Но ти трябват поне 3 котки Hug Joy

# 267
Като горд слуга на 3 котки да кажа 😄 полареното одеалце непрекъснато ще бъде сваляно от поставката и разнасяно по стаята. Ще се проверят етажите дали стават, и накрая може да ми кажат - Ти си ги ползвай, ние ще лежим на дивана/леглото/килима 😄😄

# 268
Това черното ако е от плат и ако се сваля да се пере ще е добре ако не може да се сваля тогава става сложно .

# 269
Ще може да се сваля, тя цялата се разглобява и се вмества в малък кашон. Но доколко връзките са стабилни? Бях взела за вилата такова тип телескопично рафтче за обувки. То се саморазпадаше поради слабия клик между елементите му.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 11:58 от Шарлот

Общи условия

Активация на акаунт