Любители на котки - Тема 192

• 33 969
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
На домоуправителката една усойница да си съскат, крокодила не е отровен и може да замине за боти и чанта. Жената явно е отровна, няма да и смогне😂 Аз да се оплача. От сумати време и търся на моята подвижна играчка да и е интересна. И вчера ходихме до 1 мол да хаппем и накарах мъжО да търсим магазин за играчки. Пълна греда. Накрая влязох в Пепко и и купих 1 въдица с мишка. Ама яко скептична. Излизаме от Пепко и виждам зоошоп. От там и намерих мишка на батерии. Бях много ентусиазирана. Прибираме се...и на 2-те играчки нулево внимание. От въдицата я беше страх. Мишката на батерии и паднаха от зор да я зайнтригува. И накрая днес падна яка игра и борба с въдицата за 3 лв. Така не си е играла никога, а мишока умря. Язък за розовите мустаки дето са му направили😂

# 406
Не разбирам защо им позволяват да внасят и продават крокодили?! Да си стоят там, където е естественото им местообитание. Ще го купи някой, след време ще реши, че това не е неговото и ще го пусне в някоя река. Така бяха изхвърлили пирани преди време.

# 407
Мари,животинското царство се разраства😊
И аз точно се ровех и гледах кучета сега.От декември търся близък развъдник  на ксоло.И сега фейс ми е пълен с известия.Ще дебна за бебета.
Да не е спам-при нас от няколко дни Сакура е необичайно търсеща внимание.Спи на скута ми,ако съм права,се изправя и драска по крака ми,че иска да седна,за да дойде у мен.Пу,пу😊
И двамата имат едни и същи любими играчки.Не знам що,сигурно се ревнуват.От пищящата мишка от зооплюс остан агорната част само.Зак каквото хване,търбуши.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 10:58 от red soul

# 408
Аз продължавам да играя на всеки 15 минути с уличния, и сега седи с часове на двора за да ни чака да играем. Обаче един голям черен го подгони и сега се притеснявам дали е добре. Колибата продължава да я игнорира тотално Joy

Пищящата мишка от зооплюс е супер хит сред моите, втора им купувам. Женските обаче ги е страх от нея, но пък се радват на големи филцови плюшки, които моите игнорират напълно. Каквото не харесва никой, почнах да го нося на двора, Шишко поне играе с всичко и не си губи играчките Blush

# 409
  • София
Ще я видя таз пищяща мишка и аз Simple Smile
На моите им дай пружинки и перца. Бях махнала някакви космати топки от моя пижама (някаква анатомична част на животно бяха, ама стояха грозно). И Аш играе с тях, захапва, бяга и ръмжи.

Аз май ще си сложа таралеж в гащите с тази костенурка, но да видим.
Когато дъщеря ми беше малка гледахме рибки. Хари не им обръщаше никакво внимание. Решила съм да си взема грозна златна риба (телескоп), а дъщеря ми иска - аксолотъл.
И двете са толкова грозни, че чак сладки Simple Smile

# 410
Костенурките не бяха ли забранени да се продават? Или то май беше само за червенобузите 🤔 Спомням си, че преди години бяха забранили продажбата им.
По повод играчките и Наруто обича много да си играе с такава въдица с мишка, но за 5-10 мин се изморява Grinning

Бях му купила и такава механична мишка само, че е сива нашата, но го е страх от нея и сега детето си играе с мишката 😂 Иначе е много реалистична.

А любимата му играчка беше едно плюшено тигърче, което постоянно хапеше за врата и го разнасяше от стая в стая. Накрая се скъса много и започна пълнежът да излиза и изхвърлихме играчката. Но той много си я харесваше и ако намеря нещо подобно, бих му купила пак. Тя му беше подарена от племенничката на ММ.

А въдицата сме купили от джъмбо. Даже тази му е втора вече. Там имаха и едни топки от прежда със звънче вътре. И такава съм му взимала и му харесваше, но последния път като ходихме нямаше точно такава топка. Надявам се пак да докарат.

# 411
https://lapichki.bg/product/ured-za-subirane-na-kosmi/

Някой ползва ли такава четка и доволен ли е ?
Намерих я по ефтина и си я поръчах . Гледах едно клипче и уж върши работа ама ще видим .

# 412
Искам да се оплача, как току-що Янира ми откъсна парче от най-хубавия ми помпон на шапка. Точно за секунди се бях обърнала да се червилосам и зверчето ми отмъкна закачената на закачалката шапка и изведнъж какво да видя, хапе помпона и от устата ѝ стърчат черни плюшки, които се мъчи да преглътне... Хубавата ми шапка загина... Frowning1

# 413
Вселената ти дава знак "Време е за нова шапка" Simple Smile

# 414

Намерих я по ефтина и си я поръчах . Гледах едно клипче и уж върши работа ама ще видим .

Имахме такава четка, но за кратко. Доколкото си спомням, добре обираше космите от дивана. Но ММ има навика да хвърля неща от вкъщи без да ме пита и явно беше решил, че четката е излишна и един ден просто я нямаше вкъщи Grinning
Имаме и друга четка за мебелите, която се пъха в едно контейнерче и като се извади уж космите трябва да останат в него. Може би сте виждали реклама на нея във фб. Тя също върши работа, но няма нищо общо с рекламата. Първо, че космите по-лесно се махат с ръка. И второ, дръжката много лесно се счупи, но пак може да се ползва и без нея Simple Smile

# 415
  • Варна

Аз я имам, от алиекспрес за 1$ ...
Не я ползвам, може би зависи от материите които се почистват с нея. При мен не е ефективна...в смисъл, усилие/резултат не ми се връзва.

От месец насам Теодор ръси много косми, щях да ви питам и за това, нормално ли е, надявам се да не е вече целогодишно така. Най-добре виждам това по диванчето в кухнята ми. Най-лесно го почиствам с
Скрит текст:
. Тук да кажа, че дивана в хола е с тапицерия флок, която май коментирахте по напред в темата за здравина. Освен, че наистина е здрава, и косми трудно задържа, не се набиват в нея.
Но вчера си получих прахосмукачка по темата. Четката отпред се върти, точно такава търсех и Много съм щастлива, честно, върши наистина много добра работа. Ето тази избрах.

# 416

Скрит текст:
Имахме такава четка, но за кратко. Доколкото си спомням, добре обираше космите от дивана. Но ММ има навика да хвърля неща от вкъщи без да ме пита и явно беше решил, че четката е излишна и един ден просто я нямаше вкъщи Grinning
Имаме и друга четка за мебелите, която се пъха в едно контейнерче и като се извади уж космите трябва да останат в него. Може би сте виждали реклама на нея във фб. Тя също върши работа, но няма нищо общо с рекламата. Първо, че космите по-лесно се махат с ръка. И второ, дръжката много лесно се счупи, но пак може да се ползва и без нея Simple Smile
[/spoiler]

Ще видим като дойде тия дни . Ще пробвам да обера килима, че маца все се скубе, не се обират хубаво с прахосмукачката.

# 417
Напоследък взимаме тази постелка :
Скрит текст:

Пак има за събиране около wc на Тути,но се ядва.

# 418
В Петмол тази седмица има намаление на храни за подрастващи котета.
Аз този път съм доволна от тях. В четвъртък вечерта или в петък сутринта беше (не помня точно) поръчах храна за Томчето и в понеделник беше при мен. Много приятно се изненадах от бързата доставка.
Поръчах храна за подрастващи котета с пилешко (ownat), не се допитах до темата, надявам се да не сгреших в избора. По етикет е много добре (месо 36%, зеленчуци, ориз, билки, юка).

Днес водих Том на ваксина и сега ръцете ми са издрани. Предният път нямаше проблем, този път какво му стана, не знам. Мислех, че ще ми се сърди после, но си е като преди. 😃

# 419
Alisa, килимът ти с дълъг косъм ли е? Не знам на килим дали ще върши работа тази четка. Аз съм я ползвала за тапицерията на дивана и столовете. Може би наистина материята има значение, както казва Flash.
Flash, честито за прахосмукачката! Мен понеже ме е малко шубе да пазарувам от такива сайтове като алиекспрес и амазон, си купих подобна прахосмукачка от емаг. Моята е марка Concept и пак е с турбо четка. Доволна съм от нея, но е по-слаба от голямата ми прахосмукачка. Все пак върши работа за ежедневно чистене. За падането на косми знам, че има някакви витамини, ама не знам дали наистина помагат. Между другото и на Наруто му падаха много косми и интересното е, че като го изкъпахме драстично по-малко косми падаха. Не съм фен на честото къпане. Ние не го бяхме къпали от доста време. Сигурно от 1-2 години, тъй като той от апартамента не излиза. Но явно само четкането с фурминатора не беше достатъчно за космите при него. А тази джаджа за космите как се казва и от къде си я купила, ако може да споделиш?
Малката лисичка, тази постелка соева ли е?

Общи условия

Активация на акаунт