Любители на котки - Тема 192

• 33 310
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
Майко, колко много хапчета 😳🥺. Това наистина ли не е опасно за тях?
Малкия скоро го теглих беше 2.200. В началото на месеца му дадох 1 хапче Празимек, след 14 дни капки Адвентидж(оказаха се комбинирани) и пак хвана. Големите са макс по 3.300. Тъй като не знаех до колко килограма е едно хапче Празимек, този месец им бях взела Цестал (1 хапче е до 4 кг). На тях хапчета не дадох, а само капки им сложих.
Аз вече започвам да си мисля, че аз ги разболявам с хапчета, които им давам. Те няма, няма и са болни, бездомните не боледуват толкова сигурно. Накрая аз ще ги уморя, а лошото е, че идва пролетта и ще плъзнат и кърлежите 😭🤯.
Със сигурност ще им взема и каишки и с лекар ще се консултирам. А и с една котка ще отида той да и сложи пипета, за да видя дали не ги слагам грешно.

# 466
След седмица ще съм в България.Какво да взема за обезпаразитяване на алергична котка,около 3 кг.

# 467
  • До хладилника, който обичам
Само на беафар каишка не знам колко може да се разчита - двете големи ходеха с такава без проблем с години, но малката като донесе бълхи, средната рязко взе да се дръгне повече (но и каишката беше за смяна, беше на мисля 2-3 месеца). С Адвентидж се оправи. Иначе са супер, защото наистина се свалят, ако се закачи котката.

Кварталния бандит, който ви показах скоро, една жена го прикотка достатъчно, явно от известно време е градила връзка с него, кастрира го и го осинови. Щастлив край.

Който има ловуваща котка, знае 😂

# 468
  • София
Мари,ама те били много мънички тези костенурки.
Малки са Simple Smile

На 6м ще са към 10см в диаметър (може би).

Рейнбола са скъпи и са млм. Аз млм-то директно го отказах. Взех я на изплащане.

# 469
  • Бу-у-урга-а-ас
О, тия Джими, пак ли са налични? Искахме да поръчаме през ноември, но всичко беше изчерпано и ми върнаха парите.
Тези от кой сайт са?

# 470
  • София
Едвам си държа очите отворени, а някой пристигна да си играем:

# 471
Сладур!
Мен не ме закачат в момента. Поръчах си колело онлайн и дойде в гигантски кашон, тесен, към 2м на 1,7м. Познайте каква игра пада Joy

# 472
О, тия Джими, пак ли са налични? Искахме да поръчаме през ноември, но всичко беше изчерпано и ми върнаха парите.
Тези от кой сайт са?
Някакъв корейски,но в крайна сметка го взех от немския амазон.На една цена са.От Корея не знам кога ще дойде.
Мари,много сладки мъници са!

# 473
  • София
Тези от кой сайт са?

Аз моята я купих от Емаг, имаше доста модели.

# 474
Здравейте момичета, преди малко забелязах ,че моята маца след като се изпишка  отгоре на  бучката имаше една капчица кръв и след това още три пъти по малко пишкаше ,много се притесних
Сега и малко корем я изкара
Цистит ли е? Disappointed Relieved
Къде да я карам на ветеринар в Бургас?
Много се притесних
Цистона по колко се даваше?

Сигурно е цистит. Аз давам по 1 цистон на ден. Чупя на 2 половини и давам всичко сутрин. Лио е 5.5 кг.

Аз, преди Лио да хване, не знаех, че котките толкова често се разболяват от цистит. На мама едната котана и тя придоби есента,  тук често споделяте...

# 475
  • Бу-у-урга-а-ас
Нямам богат опит с ветеринари в Бургас, но за кастрацията ползвахме Ветопия в Изгрев до околовръстното. Сториха ми надеждни. Аптека ветеринарна има на бул. Демокрация срещу Красавицата до един месарски магазин и плод и зеленчук е.

# 476
Аз им взех Нексгард . Скоро ще взема още едно .

# 477
Morkovelka99 имам кутия Advocate за котки до 4 кг, които няма да използвам. Мога да ти ги пратя...

# 478
Здравейте отново, вчера по най-бързия начин и взех Цистон ,отделно една позната ,която има 3 котки у дома ми препоръча (по съвет на ветеринар)да и давам по 1/4 бусколизин за 4 дни и витамин ц ампула да сложа във 300-400мл вода ,да пие .
Тъй като основно яде паучове ,пие по малко вода ,та със една пипета и слагам в чинийката с пауча ,отделно в устата
Днес сутринта към 8 часа като станах имаше две големи буци в кутията , снощи към 21 часа  последно и  изчистих тоалетната.
Дано дано се стопират нещата .
Днес ще и взема и някаква лечебна храна....
Благодаря на всички !

# 479
Вашите котета като заспят чувате ли ги да хъркат?

Общи условия

Активация на акаунт