Любители на котки - Тема 192

• 33 298
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
  • София
1-2 пъти съм чувала моите да похъркват.
Дейзи, макар и по-дебеличка не хърка.

Получих четката. Пуска пара и хубаво почиства. Естествено пробвах в/у Оникс, той е любителят на всякаква техника. Тичаше след мен за още. Доста козина (пухкав подкосъм)  свалих.

# 496
Не е до дебелина и възраст.Моите са млади,а Сакура е 3 кг.
И аз така мисля. Наруто от малък все си хърка като заспи по-дълбоко. Няма проблеми с носа. Не е много силно, но като е пълна тишина вкъщи се чува от няколко метра Grinning

# 497
  • До хладилника, който обичам
Моята само похъркваше, като проскърцване малко се чуваше, така разбирах на кой стол спи. Не се чуваше хич отдалеч.

# 498
Нощес сънувах, че котката ни има бебета Grin Ние нали сме с две и още не са кастрирани, защото ми казаха за женската, че трябва да направи 6 месеца, а мъжкия 1 година, а сме ги взели септември, на около месец-два бяха. Та ако може да ми кажете колко върви кастрирането при вас? В Плевен е 100 лв. за женска Weary

# 499
  • София
Вижда ми се добра цена. Ние платихме около 150 лв преди около 2 г.

# 500
Бегли спомени имам вече,но за Сакура в София,преди 2 год,платих близо 200 лв.Но,мисля че казаха,че било малко повече,понеже била разгонена.

# 501
260 лв. - февруари миналата година, София, женска котка Rolling Eyes

# 502
150лв. този януари кастрирахме Линка в Пловдив.

# 503
Преди 2 г. София, женска, кръвни, инхалац. упойка, депо обезболяващо, депо АБ и биоконци около 200 лв. Мина без контролен преглед - изпратих по вайбър снимка на шева. Нямаше оплаквания...

# 504
  • София
Преди почти 2 г. кастрацията на Изи ни струваше 120 лв. София.

# 505
Morkovelka99 имам кутия Advocate за котки до 4 кг, които няма да използвам. Мога да ти ги пратя...
Благодаря, но го имам това, но в по-евтиния вариант Моксиклиър. Това ще им слагам този месец.
Аз вече май няма да се нахвърлям да взимам по цели кутии преди да съм пробвала. Ако и това не действа ще имам сумати пипети за хвърляне 😵‍💫

# 506
100 лв. е добре, щом е за Плевен. В София е повече. По-добре ги дайте, с некастрирана разгонена животинка има ред проблеми.

# 507
  • София
Ако и това не действа ще имам сумати пипети за хвърляне 😵‍💫
Дано подействат, но имай предвид, че Фронтлайн, разтворен в пръскалка с вода успешно трепе хлебарките вкъщи. Предполагам, че важи и за другите препарати. Simple Smile И е безвредно за котките. Веднъж като напръскаш апартамента, месеци наред отблъсква гадините. Специално съм купувала голяма пипета за кучета с тази цел.

# 508
  • София
А кога кастрирахте вашето женско коте? Доктора каза чак като стане на 11 месеца. На мен ми се струва късно, трябвало да се разгони поне веднъж, два пъти.

# 509
  • До хладилника, който обичам
hali4ka85, потърси друг доктор. Кастрират се от 4м+ нагоре, даже женските в идеалния случай преди първо разгонване. На 6 спокойно може, ако 4 ти е рано. Момчетата малко по-късно може, но и тях от 7-8 нагоре, 10 или преди да почнат да маркират.

Общи условия

Активация на акаунт