Любители на котки - Тема 192

• 33 314
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Всички вече са го казали, но да подчертая, че най-добрия вариант е преди първото разгонване. Имаше статистики колко намалява риска от онкологични заболявания. След няколко разгонвания вече и да кастрираш, не се променя, но ще спестите на котето мъки, а на себе си нерви.
Не съм наясно кога мъжките котьовци стават наистина "мъже", но с това съжителство на мъжко и женско некастрирани, да не се получи изненада?

# 526
  • София
Не знам дали се е объркал доктора. Бяхме за ваксина и го питахме. И той каза- да е по- голямо и да се разгони два пъти. Тя е под 2 килограма.

# 527
И аз знам че е преди първото разгонване.

# 528
  • София
Къде ги намирате тия доктори …

# 529
Помня, че се коментираха преди време купички, та да ви покажа какво снимах вчера в TEDi, по 5 лева бяха:

# 530
Някой дали знае нещо повече за тази тоалетна.Пише,че 1 бутилка стига за месец.
https://www.instagram.com/reel/C24-bmitnRe/?igsh=cWM5M3Q0ODFwZGNh

# 531
  • София
Някой дали знае нещо повече за тази тоалетна.Пише,че 1 бутилка стига за месец.
Това според мен е течност (ароматизирана) за отстраняване на миризма от тоалетната.

# 532
  • София
Не знам дали се е объркал доктора. Бяхме за ваксина и го питахме. И той каза- да е по- голямо и да се разгони два пъти. Тя е под 2 килограма
Скрит текст:
.
Да уточня, че харесах госпожицата, а не написаното. Wink Потърси друг доктор!  Simple Smile

# 533
Оставих Пуфи в клиниката, за да почистят зъбен камък. Възпалението в устата се провокира и от натрупан зъбен камък, освен факта че си има и другото заболяване.
Ще умра от притеснение как ще понесе упойката. Докато не ми се обадят, че всичко е наред само в това ще мисля.
Стискайте лапички, моля.

# 534
  • София
Всичко ще е ОК, Mila! Стискаме палци и лапички! 😻

Поръчах прахосмукачка против акари и КОСМИ (не изтрая сърце юнашко 😄), дори не изчаках Димани да покаже какво вади от матраци и завивки...
Избрах Jimmy BX7 pro.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 18:54 от AnyHr

# 535
Браво.Моята я чакам днес,ама аз се доверих на съвета и взех тази с 2та контейнера.Но за България,за майка мисля да е като твоята.Така,че ще кажеш дали си доволна.Тя е малко по-мощна и вместо йонизация,има нагряване до 60°.

# 536
  • София
Поръчах на Кити това – https://share.temu.com/eLUA3kFqAyA
Беше за 8 и нещо, синьо, днес пристигна, голяма игра пада. Минусът е, че се изключва през няколко минути и някой трябва да натисне копчето. Като не е натиснато е като нормална топка.

# 537
milenaka, точно щях да те помоля в темата за Тему да дадеш линк за топката. 🤗
Имаме една навиваща се мишка от Пепко, но по килима не върви. Том много не я отразява.

Mila, стискаме палци и лапички. 🤗

Том не  харесва новата храна (ownat). 😔 Има още малко от старата (фрискас) и иска, не иска ще яде от новата. Иначе семейство Сивчеви ще намаже (миличките всичко ядат).
Днес до работата храня Зъбла и компания и дойде едно куче (всъщност за втори път идва). Добричко е, не гони котките (другите бягат, само Зъбла му съска, но ядоха един до друг). Та отворих друга консерва, че да има за всички. Не е достатъчно сигурно, но за толкова имам възможност.

# 538
Обадиха ми се. Извадили са 11 зъба!!! Милото ми Пуфи 🥰
След работа ще си я прибера.
Дано е добре от упойката. Още не се беше събудила като ми се обадиха, но доктора каза че вече проявява рефлекси за събуждане.

# 539
  • София
Всичко ще е ОК, Mila! Стискаме палци и лапички! 😻

Поръчах прахосмукачка против акари и КОСМИ (не изтрая сърце юнашко 😄), дори не изчакам Димани да покаже какво вади от матраци и завивки...
Избрах Jimmy BX7 pro.
Чудесен избор! Ще останеш мега доволна, гарантирам! Аз съм с предния модел.Мислех за като твоя,но не ми се даваха още пари горница.
Новите находки от днес

Това е от един матрак+ 2 възглавници и една олекотена завивка.🫣Просто не мога да си представя,какво дишаме и как може да има толкова прах….
От HEPA филтъра пък ,какво нещо изчистих не е за разправяне. Забравих да снимам( консистенция на брашно) много нещо…

Общи условия

Активация на акаунт