Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 84

• 38 430
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И ние сме с ролетни и плисе ли как се водят на вратите, супер са и не мисля, че ще ви пречат.

# 301
  • Пловдив
Тоалетен за комарник какво означава ?
РОлетен имах предвид, но аутокоректа е бил на друго мнение Joy

# 302
  • пустинята Гоби
Ролетния комарник и комарника плисе са два различни вида.

# 303
  • тук-там
Ролетния комарник и комарника плисе са два различни вида.

Да, и двата не се одобряват от ММ. Аз не разбирам много - той си има негови виждания, та се съобразявам. Поне за това. Smile

# 304
  • пустинята Гоби
Аз имам комарник плисе на вратата, защото обикновен щеше да пречи (на терасата се влиза от 3 стаи и обикновения комарник щеше да пречи на съседната врата). Бих казала, че съм доволна, върши идеална работа и вече 4 та година е здрав, а децата са ми малки и не прощават. На мен ми беше препоръчан от близки, които се занимават с това като добро решение за моя случай. Аз не се кефя много на комарници, ако трябва да съм честна, но комарите са страшна напаст и от принуда го сложих.

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 18:13 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 305
Аз имам плисе на френска врата и ролетни на два прозореца.Всеки си върши работата според използването.И двата прозореца се ползват само за проветрвние.

# 306
  • тук-там
Аз имам плисе на френска врата и ролетни на два прозореца.Всеки си върши работата според използването.И двата прозореца се ползват само за проветрвние.

Имаме в старата къща плисе на врата - към веранда. Не ми е удобно. Някак си все не успявам да го нацеля - трябва доста добре да се премери опъна в хоризонтал, за да върви безпроблемно. А аз все нося нещо - навън, навътре. А и деца ще влизат излизат непрекъснато...Не е моето. Ролетните на прозорците много оскъпяват за ползване 2-4 месеца в годината. Ще го мисля....

# 307
  • USA
Не бях чувала за ролетен комарник. Къде могат да се поръчат такива, на места, където се поръчват щори ли?

Някой боядисвал ли е златни крачета на шкаф(или друго) със сребърен спрей?
Да опитвам ли изобщо? 

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 19:25 от SkyBlue

# 308
  • Горна Оряховица
Кой размер за единично легло е най-разпространен? 82/190 или 90/200. Ходихме да гледаме матраци за стаи за гости ще се ползват. Харесах на нани матрак Тирена. Цената ми се стори добра, гледам ги от 3 месеца беше си все на 600+ лева размер 160/200, сега е намален  с 15%. Ще ми трябват и още 2 матрака за единични легла, но кой размер да взема? Гледам във Виденов имат легла и в 2та размера.

# 309
82/190 е юношеско, а не единично.

# 310
За мен по-малко от 90/200 не е приемливо. На него и дете може да спи, но на 82/190 мъж не се събира.

# 311
Skyblue, други неща съм пръскала със спрей, след някакво време се олющва, особено ако има някакво съприкосновение.
Ти май беше в щатите, може при вас да има по добри материали и да няма такъв казус.

# 312
Skyblue, аз пръснах една масичка. Краката и таблата и бяха зелени, и ги направих златни. От Хоумдепот взех спрея ( внимавай, че има и за нагряващи се повърхности).

# 313
Аз бих купила нови крака. Вижда се единия на снимката отгоре на шкафа, такива се намират лесно.

# 314
  • USA
И аз предпочитам да купя нови, обаче къде да ги търся?

Редактирам се- намерих в Амазона почти същите.
Благодаря, Barbabeau!

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 22:18 от SkyBlue

Общи условия

Активация на акаунт