Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 84

• 37 480
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Екон да, но не модел AirAir.Еднолицев аз май не бих взела.

# 391
  • Пловдив
Такъв модел нямаме точно.
Утре мога да погледна, кои са точно вкъщи, че сега не се сещам

# 392
  • Горна Оряховица
Благодаря за отговорите 🤗
Друго нещо ще питам сега

https://ariagran.com/category/komplekti?fbclid=IwAR1ld6MFjEofPRX … kRYcGGENvtRo0zGJM
Във фейса ми попада често реклама на този сайт ariagran
Цените за комплект маса и столове изглеждат доста добри. Стола излиза на 80лв брой, а масата 200-300 в зависимост от модела. Някой взимал ли е? Качеството на столовете дали е ОК?

# 393
  • Лагера
Друго нещо ще питам сега

https://ariagran.com/category/komplekti?fbclid=IwAR1ld6MFjEofPRX … kRYcGGENvtRo0zGJM
Цените за комплект маса и столове изглеждат доста добри. Стола излиза на 80лв брой, а масата 200-300 в зависимост от модела. Някой взимал ли е? Качеството на столовете дали е ОК?

Не са ми поподали , но цените изглеждат повече от прилични. Ако имат добри условия за връщане, мога и аз да рискувам ...

# 394
Друго нещо ще питам сега

Не са ми поподали , но цените изглеждат повече от прилични. Ако имат добри условия за връщане, мога и аз да рискувам ...
А на мен повече от приличните цени на фона на средните за същия вид продукти (когато доста се отклоняват от тях при съпоставка), обикновено ми всяват едно съмнение в качеството, за жалост в повечето случаи - оправдано. Не визирам конкретните мебели, нито само мебели, но внимавам, колкото и да ми е привлекателна цената.

# 395
  • До сърцето...
https://ariagran.com/
Аз не бих се доверила на онлайн платформа, в която не е с цялата информация - само имейл и телефон. Което ми говори, че нещо не им е комфортно на светло.
Не всеки ще сети или иска да проверява в търговския регистър, това е бившата русенска фирма ВИВИД-Р, със сменен собственик - двама братя. Аз лично не бих им се доверила, независимо от цената.
Евтиното много често ни излиза скъпо.

# 396
Подобни столове има в Юск, на намаление са под 80лв., просто иска чакане и следене.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 22:20 от Г-жа Шантал

# 397
Някой има ли практическо наблюдение върху обслужването на матовите мивки и тоалетни чинии? Много ми харесват, но се опасявам, че ще задържат повече мръсотия и ще се почиствам по-трудно ...

# 398
Съвсем правилно се опасяваш Simple Smile
Не се чистят по-трудно, но определено е необходимо да е по-често.

# 399
Една от баните ни във ваканционната ни къща е с черна матова мивка и тоалетна чиния. И въпреки че водата е много варовита,  се чистят когато се чистят и всички останали. Няма поражения.

# 400
Понеже следя разни групи за ремонти се оказва, че много зависи от кого е произведен артикулът.Някои казват”няма проблем”, други с различен производител си скубят косите.

# 401
Те пак си имат глазура, въпреки матовостта и зависи как е изработена. Такива разлики има дори и сред гланцовите. ДХЗ е права.

# 402
Точно от мивки и тоалетни нямам впечатления, но за сметка на това имам силно негативен опит с всичко с матов завършек, до което съм имала допир - като се започне от фолиа, мебелни плоскости, химически матирани стъкла, матирани кожени якета, матови автомобилни бои и матов топ за гел лак. Всичко това беше със силно намалена трайност и бързо губи вид.

По отношение на матраците, моите предпочитания винаги са клоняли към еднолицевите. Възможно е и да съм в грешка, но при подматрачна рамка и двулицев матрак нещата, които могат да скърцат и да издават други шумове, стават повече от неизбежно необходимото.

# 403
  • София
Нищо не ми скърца по леглата с двулицев.

# 404
Аз нашия двулицев нито го обърнах някога, нито успях да извадя калъф за пране. Тежък, огъващ се, невъзможен за манипулиране, дори с участието на здрава мъжка ръка.
Да не говорим, че се наложи сериозно укрепване на подматрачната рамка за 2х80 кг ползватели.  Фабрични те ламели се огънаха обратно и хлътна на две корита.

Общи условия

Активация на акаунт