Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 41

• 45 884
  • 497
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря ти, Ния. Ще потърся светлите W, макар че в нашите Дъгласи не знам поради каква причина са сложили кръст на жените със светли кожи и предлагат само тъмните варианти при много марки.

# 466
Момичета, току-що моя близка, която живее в Америка горещо ми препоръча козметиката на Jane Iredale, конкретно минерална пудра и  ги намирам в сайта на арлен. Имате ли впечатления как се представят и конкретно за продукти, че обмислям да го тествам.
Никой не ми отговори за този бранд, но аз четох доста ревюта в мрежата и реших да си поръчам минералната пудра, която е като фон дьо тен. Да видим как ще се държи.
Аз съм в САЩ, но освен много хвалби от интернет гурута нямам никакъв личен опит с този бранд.

# 467
Момичета, току-що моя близка, която живее в Америка горещо ми препоръча козметиката на Jane Iredale, конкретно минерална пудра и  ги намирам в сайта на арлен. Имате ли впечатления как се представят и конкретно за продукти, че обмислям да го тествам.
Никой не ми отговори за този бранд, но аз четох доста ревюта в мрежата и реших да си поръчам минералната пудра, която е като фон дьо тен. Да видим как ще се държи.
Аз съм в САЩ, но освен много хвалби от интернет гурута нямам никакъв личен опит с този бранд.
Моята препоръка е от приятелка, която живее там, не е инфлуенсър, ноо даа, ще видим, ще видим Purple Heart Просто не е популярен явно у нас, бранд.
Имам и още една позната, която знам че от години ползва тази козметика, а тя е супер претенциозна за състава на козметиката и храната...

# 468
^^^ При всички положения разкажи после за пудрата!

От мен един клип в който проф. гримьорка (на чието мнение се доверявам) прави цяло лице/визия с козметика на JI И коментира, ако ти е интересно.

Един от коментарите под клиша (винаги ги чета поне частично):
"@laurenclifton1049
I wore this brand all through my 30s. Changed my life. I had oily, acne prone skin and couldn’t keep makeup from slipping off and disappearing. This stayed on, looked beautiful and had skincare in it. It was my first official skincare, now that I think about it. When I hit about 38 it started looking terrible because my skin went from oily to dry and mature (fine lines). I can’t say enough good things about this line and recommend it for anyone young with oily skin. If I had a daughter, I would pay the expensive price and buy it for her."

Но разбира се, и жени със суха кожа могат да ползват минерални фдт при нужната подготовка на кожата!

PS Иначе съм с две ръце за минерални пудри! Хубави продукти са, ако се разровя ще извадя поне 2-3 от шкафа със "съкровищата", а като жена със смесено-мазна кожа съм ползвала килограми пудра през живота си.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:29 от Agent Provocateur

# 469
^^^ При всички положения разкажи после за пудрата!

От мен един клип в който проф. гримьорка (на чието мнение се доверявам) прави цяло лице/визия с козметика на JI И коментира, ако ти е интересно.

Един от коментарите под клиша (винаги ги чета поне частично):
"@laurenclifton1049
I wore this brand all through my 30s. Changed my life. I had oily, acne prone skin and couldn’t keep makeup from slipping off and disappearing. This stayed on, looked beautiful and had skincare in it. It was my first official skincare, now that I think about it. When I hit about 38 it started looking terrible because my skin went from oily to dry and mature (fine lines). I can’t say enough good things about this line and recommend it for anyone young with oily skin. If I had a daughter, I would pay the expensive price and buy it for her."

Но разбира се, и жени със суха кожа могат да ползват минерални фдт при нужната подготовка на кожата!

PS Иначе съм с две ръце за минерални пудри! Хубави продукти са, ако се разровя ще извадя поне 2-3 от шкафа със "съкровищата", а като жена със смесено-мазна кожа съм ползвала килограми пудра през живота си.
Благодаря за мнениeето Agent Provocateur Purple Heart
Моята кожа не минава за суха, но и мазна не е.. та да видим, как ще се отрази.
Най-вече ме спечели това, че пудрата покривала добре пори и не би трябвало да се врязва в гънките (имам назолабиални), които ме побъркват... Вече се замислям да реша това с филър, но много ме е страх. Ползвам хубава основа и хидратирам преди това, но там пак се получава този ефект. Тези дни като пристигне ще споделя.

# 470
Имате ли наблюдения Тир Тир как се държи при кожа склонна към затворени комедони (дали запушва порите). Виждам, че в състава има минерално масло. На Мейбълин серум фон дьо тена с витамин C ми причини адски запушени пори и искам да го сменя с друг по-щадящ в това отношение. Ще се радвам на препоръки или мнения за Тир Тир.

# 471
Опасявам се, че може да ти създаде проблем. Аз не съм с проблемна кожа, но ми се струва, че няколкото пъпчици, които се появиха, са от еднодневното носене на TirTir, защото бяха там след като го свалих от лицето си 13 часа след нанасянето. Беше горещ ден и доста се потих, фдт не мръдна, ама имах пъпки.

# 472
10 минути по-рано да бяхте го споделили, тъкмо се връщам от ДМ с покупката.

# 473
Няма две еднакви кожи и това, че при друг кожата може и да е реагирала по този начин не гарантира, че и при вас ще е така.

# 474
Така е, дано дамата няма проблеми.
Аз не се спрях... Blush Пристигна https://barecare.bg/enough-premium-rich-gold-double-wear-radiance-foundation-23
Хубав изглежда, цветът ми заспа, покривен е, но не стои като маска, не лепне, усеща се приятен на кожата. Ще видим как ще се държи.

# 475
И аз съм с проблемна кожа попринцип, ще видим как ще е.
Вчера го получих, не знам дали ще се харесаме, но просто се влюбих в опаковката❤ та силно се надявам да ми допадне 😹

# 476
Аз не се спрях... Blush Пристигна https://barecare.bg/enough-premium-rich-gold-double-wear-radiance-foundation-23
Хубав изглежда, цветът ми заспа, покривен е, но не стои като маска, не лепне, усеща се приятен на кожата. Ще видим как ще се държи.
Завиждам! Аз съм доста матова и много рядко и трудно си намирам цвят при корейските ФДТ, въпреки че те се адаптират често. Дано да ти хареса  много!

Джули, хубавите опаковки са виновни за ужасно много разходи, рабирам те прекрасно Grinning

За мeн лично ФДТ и пудрите са голямата любов и продуктите, които купувам най-много след бялата козметика.

# 477
Наскоро взех новия ФДТ стик на Диор и контур от същата серия.

Отбелязвам, че никога не успяхме съвсем да се заобичаме с продуктите на Диор за лице, освен ружовете.
За мен това е най-хубавият, бърз (около 2 мин), издържлив грим, който съм имала до момента. За първи път си купих и контуриращ продукт, работи се супер лесно с него и се получават много естествени резултати, които всъщност гоня (както и бързината😀).
Блърва много приятно лицето, не съм забелязала разделяне на грима.
Кожата ми е нормална към смесена.

Принципно използвам Шанел Ле Беж ФДТ (стандартния, не с перличките) и ЕЛ ДУ, от който една помпичка разреждах със серум и винаги нанасях с влажен бюти блендър, ерго не съм гонила силно покритие, а само издържливост на грима.
Засега не съм разсносвала стика за повече от 6-7 часа, но и за толкова изглежда прекрасно без нужда от поправки.

Имам също така въпрос, както повечето сигурно знаем, Живанши смениха формулата на свободната си пудра и се чудех дали някой знае дали има някъде останали бройки от старата формула?

# 478
  • София
здравей
Препоръчайте основа за мазна кожа

# 479
Имам също така въпрос, както повечето сигурно знаем, Живанши смениха формулата на свободната си пудра и се чудех дали някой знае дали има някъде останали бройки от старата формула?
Бих погледнала Ebay!

Препоръчайте основа за мазна кожа
За какви пари!?

Общи условия

Активация на акаунт