Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 41

• 46 627
  • 497
  •   1
Отговори
# 270
  • варна
Даааа, при мен това бб на Шисейдо не проработи.Изхабих го  смесен с друг продукт.Не го помня с добро.

# 271
Здравейте,прекрасни момичета!
Бих искала да инвестирам в по-хубава и качествена козметика и съм в търсене на хубав фон дьо тен.До сега използвах дрогериини такива(Лумене,Лумис,Мейбълин,Миша),като най добре ми пасват Миша и Лумене.Преди седмица закупих ДУ на ЕЛ и много ми хареса,но бих искала да имам още един с който да редувам.На 35г съм,със смесена кожа(лятото мазна),леко сухи участъци около устните,финни бръчици около очите и порички по бузите.Ефекта, който търся е прикриване на порите,сочен и гладък завършек и да не се събира в бръчиците.Насочила съм се към Dior forever skin glow и Laura mercier real flawless. Изообщо не знам дали съм на прав път и много бих се радвала на помощта Ви.

# 272
И аз съм със смесена кожа и през лятото освен любимата ми напоследък тонирана слънцезащита на Shiseido, харесвам, имам и ползвам този Clarins. Имам и Dior forever skin glow, но не мисля да го ползвам през лятото.

# 273
Смесена кожа, която през лятото става откровено мазна и сочен ФДТ през летните горещини не е оптимална комбнация. Аз бих изчакала есента за сочен. Но ако искате веднага нещо по-сочно, което обаче да не тече по лицето ви опитайте обезателно Лореал Freshwear - много е хубав. Този продукт го спрягат за копие на Luminous Silk на  Armani, но за разлика от Арманито, което на моето лице изчезва за 4 часа този не мърда:

Иначе лек, прикриващ порите, но НЕ сочен, а естествен мат и на добра цена за този клас продукти, който с удоволствие препоръчвам за лятото е фдт на Фенти - предлагат и минита в леки тубички, чудесни за път и за опитване:
PRO FILT'R SOFT MATTE LONGWEAR FOUNDATION

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 15:24 от Agent Provocateur

# 274
Смесена кожа, която през лятото става откровено мазна и сочен ФДТ през летните горещини не е оптимална комбнация. Аз бих изчакала есента за сочен. Но ако искате веднага нещо по-сочно, което обаче да не тече по лицето ви опитайте обезателно Лореал Freshwear - много е хубав. Този продукт го спрягат за копие на Luminous Silk на  Armani, но за разлика от Арманито, което на моето лице изчезва за 4 часа този не мърда:

Иначе лек, прикриващ порите, но НЕ сочен, а естествен мат, който с удоволствие препоръчвам за лятото е фдт на Фенти - предлагат и минита, чудесен за път и за опитване:
PRO FILT'R SOFT MATTE LONGWEAR FOUNDATION

Благодаря Ви за съвета,ще го имам предвид.Иначе имам фон дьо тена на fresh wear,но изообщо не се разбрахме с него,събира се в бръчиците ми и някак кожата стои като състарена и много суха,не знам как точно да го опиша.Четох страхотни отзиви за него,но при мен изообщо не стои добре.

# 275
Много сухи участъци няма да оправите със сочен ФДТ. Наблегнете на овлажняващи тонери/серуми под ФДТ тогава. И си поискайте мострички на поне 2-3 сочни ФДТ от Сефора, за да видите дали има разлика в подчертаването. Понякога база за ФДТ също може да помогне за вида на продукта върху кожата.

Но признавам си се учудвам, че ДУ на ЕЛ го харесвате, а Фрешуеар ви стои сух.

# 276
Много сухи участъци няма да оправите със сочен ФДТ. Наблегнете на овлажняващи тонери/серуми под ФДТ тогава. И си поискайте мострички на поне 2-3 сочни ФДТ от Сефора, за да видите дали има разлика в подчертаването. Понякога база за ФДТ също може да помогне за вида на продукта върху кожата.

Нямам много сухи участъци, единствено леко около двете страни на устните усещам кожата леко суха.База ползвам на Кларинс червената,имам матираща на Катрис и една на Лореал,понякога нанасям и праймър на Мейбълин.Преди много години пробвах ДУ и ми стоеше ужасно,пудрено и като маска, изообщо не беше подходящ в онзи момент за мен,сега реших да опитам отново и стои много добре,предполагам кожата се е променила през годините и не е имала тези нужди.Фрешуеъра го пробвах зимата,дали това не е била причината,ще му дам шанс отново,но когато го пробвах наистина ми стоеше ужасно.Много благодаря за съветите Hug

# 277
И аз съм със смесена кожа и през лятото освен любимата ми напоследък тонирана слънцезащита на Shiseido, харесвам, имам и ползвам този Clarins. Имам и Dior forever skin glow, но не мисля да го ползвам през лятото.
Този Clarins ми стоеше много покривно, сухо и тежко.

# 278
Ами зависи с каква основа го слагаш. При мен е идеален с тези двете
Скрит текст:
Или само с тази слънцезащита, която е по-мазна.
Скрит текст:
Сега съм с тези двете и комбинацията е просто идеална!
Скрит текст:
Много зависи какво е времето, за какъв случай слагаме грима, от индивидуалните предпочитания и особености на кожата на всяка от нас.

# 279

Направих опит с Фрешуеър и резултата е също толкова трагичен, колкото и преди.Видях толкова пори и бръчки, които даже не знаех че имам Smiley  

Тук съм с ДУ, който също не е точно ефекта, който търся,но стои по добре с добра хидратация отдолу,като изключим,че не уцелих точният цвят.

# 280
Феичка, лятото избягвай сочни фон дьо тени. Пробвай да подобриш хидратацията и спокойно можеш да смесваш ДУ с Миша, моя любима комбинация. Хем е дълготраен, хем не толкова изсушаващ и става по-разтеглив за нанасяне, защото ДУ бързичко засъхва. За порите пробвай някоя база, тази на Бенефит ми е фаворит за пори.

# 281
  • Бургас/Пз
Какво мислите за тази база на the Balm

# 282
Послучай празника да се поздравя:

# 283
Феичка, лятото избягвай сочни фон дьо тени. Пробвай да подобриш хидратацията и спокойно можеш да смесваш ДУ с Миша, моя любима комбинация. Хем е дълготраен, хем не толкова изсушаващ и става по-разтеглив за нанасяне, защото ДУ бързичко засъхва. За порите пробвай някоя база, тази на Бенефит ми е фаворит за пори.
Безкрайно благодаря за полезните съвети!
Изключвам сочните фон дьо тени като вариант.
Задължително ще изпробвам да смеся ДУ с Миша,може да постигна и по добър цвят така.
Това ли е базата на Бенефит?

Кремовете за лице, който използвам са HOLIKA HOLIKA GOOD CERA SUPER CERAMIDE ,Скинкод Ексклузив и Клиник MOISTURE SURGE,,като след третия не усещам особено овлажняване и хидратация.Може би е за по млада кожа.Ще бъда благодарна на съвет за добра хидратация.Може би трябва да търся фон дьо тен с матиращ ефект,явно сочните и тези с glow ефект не са подходящи за мен.

# 284
Феичка, вкарай тоник, тонер и серум, есенция.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 22:22 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт