Къде в Пловдив??? - 104

• 36 200
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Някой с препоръка за учител по математика за 11кл и даване на уроци?
За Тракия питам...

# 256
Важно е да уточните дали става въпрос за профил математика или ООП.

# 257
  • Пловдив
Какво е ООП? Математика ни трябва.

# 258
Общо образователна подготовка е ООП.

Мисте, щерката ходеше чак в Смирненски на уроци 11 и 12 клас. Та не ти е вариант, търсиш в Тракия.

# 259
  • Пловдив
Аха, разбрах...
Предпочитам да е в квартала, даскали бол Simple Smile Въпросът е да намерим нашият. Сега отиде при една жена, дано си допаднат...само цените не ми харесват, ама Confused

# 260
Къде да търся сутиени с по-широка лента, с по-голяма подгръдна и по-малка чашка, нещо от сорта 90/b? Измерих всичко в мол Марково тепе, в Триумфа ми казаха, че нямали повече модели за мен Joy

# 261
  • Пловдив
Къде да търся сутиени с по-широка лента, с по-голяма подгръдна и по-малка чашка, нещо от сорта 90/b? Измерих всичко в мол Марково тепе, в Триумфа ми казаха, че нямали повече модели за мен Joy
Магазин Lady М. Намира се в пресечка на Отец Пайсии. Изпишете го в Гугъл и ще ви излезе точната локация.

# 262
  • Пловдив
Ако някой го интересува да знаете, че в сайта на общината има качен график за събиране на едрогабаритни отпадъци от 19-25.02.2024г. по райони в града.

# 263
  • Тра-ла-ла
Препоръки за фризьор, който умело обира цъфтеж със специална ножица?! И може да ламинира коса?

# 264
Някой дали може да препоръча човек за циклене на дюшеме?

# 265
Здравейте! Някой знае ли от къде мога да закупя пясъчен часовник, освен Джъмбо? Благодаря предварително!

# 266
  • Пловдив
Здравейте! Някой знае ли от къде мога да закупя пясъчен часовник, освен Джъмбо? Благодаря предварително!
Виждала съм в Магията на подаръците, мисля че и в книжарница Джулия имат и Ориндж.

Моля за насоки на читав сервиз за смяна на батерия на айфон.

# 267
  • Пловдив

Моля за насоки на читав сервиз за смяна на батерия на айфон.
Дисплей и батерия сменяхме по Коледа в сервиза в МОЛ Плаза - iPhone Rehab Center. Получих касова бележка и гаранция. Задържаха телефона за 24 часа тъй като бяха по-натоварени.

Лятото за друг апарат  ходих в един малък сервиз в пресечката срещу ДМ на Капитан Райчо. Нито бележка, нито за гаранция споменаха. На мен дисплея на този телефон ми синее и струва ми се че не си въобразявам. Ремонта се случи в рамките на деня.
Сервиз за iPhone има и в Гранд, но нямам впечатления.

# 268
Момичета, хелп! Трябва да платя на каса сметките на една близка. Към ЕВН Топлофикация са и ЕВН Електроснабдяване. Къде са касите им? Вкъщи не сме с централна топла вода, а и от години всичко плащаме онлайн. Благодаря много!

# 269
Момичета, хелп! Трябва да платя на каса сметките на една близка. Към ЕВН Топлофикация са и ЕВН Електроснабдяване. Къде са касите им? Вкъщи не сме с централна топла вода, а и от години всичко плащаме онлайн. Благодаря много!
вкарай им партидите в банкирането си и ги плати..
Или на сайта на юг енерго, ако имаш акаунт - пак с номер на партида..

Общи условия

Активация на акаунт