Къде в Пловдив??? - 104

• 36 211
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, хелп! Трябва да платя на каса сметките на една близка. Към ЕВН Топлофикация са и ЕВН Електроснабдяване. Къде са касите им? Вкъщи не сме с централна топла вода, а и от години всичко плащаме онлайн. Благодаря много!

Преди ходеха в пощата - централна или кварталните да плащам сметките. Колежката плаща и в изипей.

# 271
Търся резервни части за Хлебопекарна. Физически магазин в Пловдив, сайтове доста разгледах. Благодаря.

# 272
Търся резервни части за Хлебопекарна. Физически магазин в Пловдив, сайтове доста разгледах. Благодаря.
За физически магазин в Пловдив знам само този:
Магазин за резервни части и битова техника Пармака
088 400 4794

https://g.co/kgs/QgRAUYa

# 273
За физически магазин в Пловдив знам само този:
Магазин за резервни части и битова техника Пармака
088 400 4794

https://g.co/kgs/QgRAUYa
Благодаря. Видях го нета, утре ще звънна за информация.

# 274
  • Пловдив
Сметките могат да се платят в пощата или в касите на Изипей.

# 275
  • Бургас
Здравейте. Търся актуални препоръки за тапицер в града. Имаме голям диван, който трябва или да се вземе предполагам. Благодаря предварително.

# 276
  • под тепетата
Купувала съм от пловдивската Икеа дреболии. Харесала съм от сайта им калъфки за възглавници. Дали продават в МОЛ-а или трябва да си ги поръчам онлайн? Отдавна не съм ходила.

# 277
Би трябвало да има. Аз съм купувала от физическия магазин преди година може би. Имаше богат избор. Не на последно място съм много доволна от качеството на калъфките. Много често се перат, и то на високи градуси - не са мръднали.

# 278
  • под тепетата
Благодаря! Ще се разходя до там значи, че не съм сигурна в цвета , който ми трябва.

# 279
  • Пловдив
Има доволна наличност на калъфки.

# 280
Има доволна наличност на калъфки.
Какви са цените горе- долу?

# 281
  • под тепетата
Погледни в сайта.

# 282
  • Пловдив
Говорим за калъфки на декоративни възглавници, 50х50? Или?

# 283
  • под тепетата
Да, точно така!

# 284
  • plovdiv
Във фейса ми излизаше реклама на магазин втора употреба някъде около Пешеходният мост.Някой от района може ли да ме упъти къде е по-точно?Ще водя възрастна жена и искам максимално малко да ходи пеша.

Общи условия

Активация на акаунт