Къде в Пловдив??? - 104

• 36 214
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
На края на самия Пешеходен мост от северната страна има магазин за втора употреба.

# 286
  • Пловдив
То по-скоро е бутик, поне спрямо другите такива магазини. Едно тънко горнище около 200-250г и полорено за вкъщи, с намалението излязоха 20лв.
Имаше и Queen на самия пешеходен, но не съм обръщала внимание дали съществува още

# 287
Някои знае ли дали Nak market в Смирненски е вече отворен?

# 288
Тук съм чела препоръки за склад/магазин за матраци и дунапрен на Коматевско, срещу Попимони.
С какво работно време са, дали работят събота и неделя?

# 289
  • plovdiv
На края на самия Пешеходен мост от северната страна има магазин за втора употреба.
[/quote
Благодаря.

# 290
Тук съм чела препоръки за склад/магазин за матраци и дунапрен на Коматевско, срещу Попимони.
С какво работно време са, дали работят събота и неделя?
В събота работят поне до 13,00 часа. В неделя не знам. Ходили сме в събота само. Преди време, друга съфорумка беше питала за събота и писах тогава.

# 291
Аз питах за склада за дунапрен. Работеше в събота, но по думите на собственика, останах с впечатление тогава, че не е правило. Това им е телефона, най-добре звъннете утре. Матраци - дунапрен 087 850 4045
 Коматевско шосе

# 292
  • Пловдив
Със сигурност работят през единия почивен ден, защото сме ходили. Като чета предполагам, че е било събота.

# 293
И ние сме ходили в събота и сме правили поръчка.

# 294
Има ли работещо в събота бюро за карти за градски транспорт? Не успявам от понеделник до петък да отида за безплатна карта на детето.

# 295
Има ли работещо в събота бюро за карти за градски транспорт? Не успявам от понеделник до петък да отида за безплатна карта на детето.

За съжаление няма.

# 296
  • Точно където трябва
Около моста на Герджика има ли къде да се спре. На Марица? От северната страна.

# 297
За спиране може, но дали ще намериш къде, е друг въпрос.

# 298
Има ли някой тук, който работи в Златна рибка?

# 299
  • гр.Пловдив
За новородено съм решила да взема за подарък семейна фотосесия. Моля, да препоръчате, че малко съм изостанала.

Общи условия

Активация на акаунт