Къде в Пловдив??? - 104

• 36 175
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Plovdiv
Не знаех, че Филипополис работи. Някой ми беше казал, че е затворил, трябва да се посети, Шафран също го слагам в списъка.

# 211
"Филипополис" наистина държи класа!
Не бяхме ходили повече от година. Преди 2 седмици ни посетиха партньори от Европа, отидохме на вечеря там - и храна, и обслужване, и музикален фон - всичко беше на ниво.
Този ресторант наистина не разочарова и ме е яд, че сме го пренебрегвали за сметка на други, които с времето силно снижиха качеството.
"Мусони" например започна добре, но последните пъти, когато бяхме там, не можехме да разговаряме, без да се надвикваме заради силното озвучение. Живата музика в ресторант не трябва да е като в дискотека, ама... иди, обяснявай. Така искали собствениците, и други клиенти се оплаквали, ама нямало какво да се направи.
Вече не ходим там.
Някой може ли да сподели скорошни впечатления от "Сол и пипер" - също е от ресторантите, които преди харесвах, но не съм посещавала поне от 2 години.

# 212
  • Някъде там
Здравейте.Знаете ли от къде мога в Пловдив да поръчам предварително няколко букета за 8ми март и да ги взема на деня от мястото?Но да издават и фактура.

# 213
  • Пловдив
Здравейте.Знаете ли от къде мога в Пловдив да поръчам предварително няколко букета за 8ми март и да ги взема на деня от мястото?Но да издават и фактура.
https://www.facebook.com/VendelaAtelier

# 214
# 215
Момичета, търся да закупя бижута с полускъпоценни камъни. Освен в Халите на друго място не се сещам да съм виждала. Можете ли да ме насочите?

# 216
  • Майничка
Момичета, търся да закупя бижута с полускъпоценни камъни. Освен в Халите на друго място не се сещам да съм виждала. Можете ли да ме насочите?
Тип етно или по-официални? Ако е тип етно, до "Златна рибка", в пресечката на "Опълченска" има едно магазинче, жената продава, но и прави най-различни гердани, гривни и обеци.
Ако е за по-обработени и вложени в обков -  има на "Отец Паисий", срещу р-т "Смокини", до бившето магазинче на СБХ, което сега е галерийка, но не са много евтини. В галерийката същоима понякога с камъни.

# 217
  • Пловдив
Букети съм поръчвала в цветарския магазин до църквата Св.Иван Рилски в Кършиака. Предполагам,че могат да издадат фактура.

# 218
Благодаря, gargamela! Като че ли етно ми се ще да купя. За една ексцентрична дама.
Ще погледна и на двете места.

# 219
До подлеза на Малката Главна, до сградата на БНБ има магазин за бижута само от кехлибар, мисля, че се казва Amberlink Jewellery.

# 220
Благодаря, Meddyy! Ще разгледам и бижутата с кехлибар.

# 221
  • Някъде там
Благодаря ви много за отговорите. Ще се обадя да попитам и ще пиша от къде съм поръчала.

# 222
А бихте ли споделили читав салон ( фризьор/Ка )за дамско подстригване в центъра . С нормално отношение и цени.
В природонаучния музей май съм виждала полускъпоценни камъни,също и в централни Хали има някакви бижута ,вляво от входа.

Понеже говорихме за оптики,споделям поредно добро впечатление от клона на Оптодент на 6 септември срещу съда.
Богат избор,вкл.и на бюджетни очила и най- вече приветливо и човешко отношение.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 10:59 от Трапезица

# 223
От днес в Тракия:

# 224
За отваряне на сметка на непълнолетен какво ви искат от банката?

Общи условия

Активация на акаунт