“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 883
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Билалов отдавна ли е със сценаристката? Аз си мислех, че още си е с японката...

Може ли някой по наблюдателен да ми каже, ако се е подразбрало в епизода: сметището за битови отпадъци и изкупуването на земите са две различни схеми или се изкупуват земите, за да се направи сметището?

Доколкото разбрах, става въпрос за изкупуване на земята, защото ще строят завод за преработка на ветеринарни и медицински отпадъци. Т.е., свързани са.

# 196
Бончев сега от добрите ли е, бори се срещу корупцията или и той върти някаква схема? Защото в пърия сезон сякаш  беше от лошите.

# 197
  • София
Свързани са, но не е сметище за битови отпадъци, а инсинератор (завод за горене на медицински отпадъци).

# 198
Бончев сега е "сив" герой. Помага на дъщеря си и косвено - на Филип, но добруването на Филип му е последна грижа. Не бих казал, че е борец срещу корупцията, по-скоро го е яд, че няма да е в далаверата. Отиде твърде назад в листите, спретнаха му и партиен преврат.
Преди бе основен антагонист, сега изживя катарзис, повече му пука за жена му и дъщеря му, но не бих го нарекъл "добър" типаж.

# 199
Изглежда са едно и също или са силно свързани двете неща защото и в двете беше замесен кмета под силен външен натиск. Явно за този проект заради който разкараха Бончев като пречещ му е нужна земя и вероятно са свързани.

От разговора между кмета и Харизанов ми се стори, че Харизанов май е в далаверата. Не беше казано ясно, но накрая да не се окаже, че той е главата.

Бончев си играе за себе си. Докъдето може помага на Елина. Според мен си обича и Цвета по негов си начин, ама ако се появи някоя засукана пак ще сгази лука. Цвета сама призна, че Антония не е първата му любовница. Като цяло интересчия, егоист и лицемер. Как му отива на Билалов.. чак ми е интересно какъв е в действителност като човек. Някой не го ли познава? 😁

# 200
Бончев е възмутен, че са го изключили от далаверата с отпадъците. Ако знаеше, нямаше да пропусне да се "облажи". Просто сега излиза, че е много добър и загрижен, защото се чуди как да им го върне, на бившите си ортаци. Е, обича Елина, ама не е като да не се опита да я прецака предния сезон с руснаците. Общо взето по добра случайност сега Бончев ще излезе спасителя на бял кон.

# 201
Бончев няма финансите на Харизанов и ще се налага да е по-хитър и изобретателен в гадните номера за да си възвърне позициите. Известно време ще е доста прецакан, но вярвам, че накрая може би той ще е кмета. Не очаквам да се предаде и откаже.

# 202
Бончев сега от добрите ли е, бори се срещу корупцията или и той върти някаква схема? Защото в пърия сезон сякаш  беше от лошите.
Бончев се държи точно предизборно. Няма как да си бил замесен в схеми и да станеш от добрите. Влезеш ли веднъж в играта, няма излизане току така. Както каза и той, не е като игра в пясъчника.

# 203
Аз последно време не гледам Стани богат, защото нямам тв, но който иска да води предаването. Решиха се да качват най-накрая епизодите в тубе. Зомбори гледахте ли го вчера в черешката

# 204
Аз последно време не гледам Стани богат, защото нямам тв, но който иска да води предаването. Решиха се да качват най-накрая епизодите в тубе. Зомбори гледахте ли го вчера в черешката
И в черешката е мрънкало ,мънка си под носа 😏

# 205
Мацки, никой не ви агитира за френско🙃
Не всички са като франсето от Вина🙈
Просто стават смешни свалки и във френския Прованс, нищо, че беше преди 10г като бях на около 40😅, италианската схема си е напълно реална, това ми беше идеята😅

# 206
ВИНА,  сезон 2, епизод 1, в YouTube.

Специален кадър с Ю.Вергов, в рекламата за вино на новата изба.

Очаквам епизод 2., но не знам в кой ден пускат тук излъчените епизоди. Disappointed

Сцени от еп.1, сезин 2, с любимите ми актьори в сериала.

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 207
И в черешката е мрънкало ,мънка си под носа 😏
Мислех, че само на мен ми такова впечатлението Simple Smile Значи много добре му лепва ролята на Филип.
Лемав ми е,  но явно с Весела Бабинова, която е супер вихрушка, добре се балансират.

# 208
  • Враца
Мисля, че вече го написах, но Зомбори мога да го гледам само ако си мълчи.

# 209
  • Галифрей
Не съм го гледала все още. Паства му да и той е един спокоен. Гледала съм негови интервюта хубово си говори а и беше казал,че с Весела са едно цяло ❤

Общи условия

Активация на акаунт