“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 871
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Изгледах отново трейлъра за целия сезон. Доста кадри са минали, но и доста не са. Арестуването на Бончев предстои.

# 181
Ами ще го чакам Билолав тук в щатите.
Не ни дават занунда да си изтегля сериала за Джаро.

Искаш да гледаш "Под прикритие" ли? Има го в ютуб.

# 182
Ники Кънчев е друг тип водещ, Билалов - друг тип. Кънчев обичаше да се заиграва с играчите. На ниските суми им подсказваше, на високите ги подвеждаше. Билалов повече се стреми да образова, по-сериозен е. Лично аз харесвах Ники Кънчев, но ми се струва, че да върнат стария водещ ще е стъпка назад. Ще излезе, че едва ли не по милост е върнат. Не виждам какъв бе проблема да намерят трети водещ след Билалов. Има достатъчно познати лица в българския ефир. Даже можеше някоя жена да сложат.

П.С. и в vbox7
Там можеш да откриеш и Връзки - другия сериал с Билалов

# 183
Мда, аз не знам даже как се е съгласил Ники Кънчев да се върне, един вид, Билалов си тръгва, хайде ела пак ти... Иначе Билалов мисля, че в последно време се беше "поочупил" във воденето на играта. В началото беше по- скован дори от участниците Simple Smile
Дианче, не те даваме във Франция за абсурдни свалки. Веселяшка, не я примамвай Satisfied

# 184
Изгледах отново трейлъра за целия сезон. Доста кадри са минали, но и доста не са. Арестуването на Бончев предстои.
Французина имаше ли го? Мисля, че го мернах в трейлъра, ако е така, значи Филип му се е обадил и дошъл.

# 185
  • Пловдив
Нали точно неговия номер набираше... Simple Smile А уж нямам пари.

# 186
Не знам дали набра, само я извади.

# 187
Само показаха визитката, но не стана ясно, дали му е звъннал. Обаче каза на Елина, че скоро ще имат енолог, а тогава май изобщо с Геро не се бяха сдобрили.

# 188
Не мисля, че му е звъннал. А на Елина разбира се, че ще каже, че скоро ще имат. Иначе трябва да признае, че са в безизходица.

# 189
Французина имаше ли го? Мисля, че го мернах в трейлъра, ако е така, значи Филип му се е обадил и дошъл.
Няма французин. Само италианеца.

# 190
В друг тейлър, който от време на време пускат по БНТ има сцена, в която Геро се опитва да говори на французина на английски 😅

# 191
Маурицио е стилист, дойде преди около 20 години в България заради приятеля си Величко, който пък е съученик и приятел от детството с Мариян Станков. Обичам Маури много, страхотен добряк е, но ролята му буквално е изсмукана от пръстите, колкото да му дадат някаква роля. Той е приятел с всички известни, най-вече фолкзвезди.
А Билалов нарича своя жена японката, с която имат две момиченца, докато българската му жена наричат "жената до Билалов".

# 192
Билалов отдавна ли е със сценаристката? Аз си мислех, че още си е с японката...

Може ли някой по наблюдателен да ми каже, ако се е подразбрало в епизода: сметището за битови отпадъци и изкупуването на земите са две различни схеми или се изкупуват земите, за да се направи сметището?

# 193
Изглежда са едно и също или са силно свързани двете неща защото и в двете беше замесен кмета под силен външен натиск. Явно за този проект заради който разкараха Бончев като пречещ му е нужна земя и вероятно са свързани.

# 194
  • Галифрей
Feliche няма да им се дам 😁

Радвам се че качват епизодите в тубата. Ще си гледам отново  ❤

Общи условия

Активация на акаунт