“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 870
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Беше ми скучен епизода, Рим-красота, но историята беше нелепа с тоя реставратор, абсолютно невъзможна в реалността. Не им се получи. Муден епизод.

# 166
Случката в Рим ми изглеждаше
доста наивно.
Италианецът беше подготвен
с колието, очаквайки появата
на Цвета.

# 167
Италиански гларус, какво се учудвате. Simple Smile
Има ги навсякъде, където има много туристи – не е нашенски патент. Млад, привлекателен мъж се увърта около заможна милфка с цел да я свали и да се възползва от парите ѝ.
Сега, сценаристките може друго да са искали да покажат, но нещо не излезе много достоверно влюбването от пръв поглед от страна на младежа в по-възрастната от него жена. Тя може да изглежда добре, но за мъже на нейната възраст и по-стари, не за по-младите.

# 168
  • Бургас
От фейсбук страницата:

Доста хора питаха къде могат да гледат епизодите. Може би вече ще са достъпни.

# 169
  • Галифрей
Йее най-накрая 😘🎉

# 170
Имате ли идея някъде да е качен епизод 4 от тази Неделя? Не успях да го гледам. Благодаря ви!

# 171
На Запад се случват още по-нелепи свалки; от опит🙈😅🙃

# 172
  • Галифрей
На Запад се случват още по-нелепи свалки; от опит🙈😅🙃
Да ако отида един ден в Франция ( примерно) и някой се опитва да ме сваля ще ми стане смешно 😂
а мен Цвета и Лука бяха забавни.
Аз не разбрах актьорите който играеха италиянците българи ли бяха?

# 173
Е, от самолет се вижда, че не са българи, а и имената на актьорите Джан Пиеро Ротоли и Маурицио Пироло също не подсказват да са българи. Не четете ли надписите след края на епизода?

# 174
Точно така, Диана, ела във Франция като мен🙃 и ще ти се случи и на теб😅😂🙌

# 175
  • София
Маурицио си е от много години тук, доколкото знам или поне съм го виждала по снимки от разни светски събития. Мисля, че е стилист.
Една снимка от рожден ден на Евгени Минчев:

В Рим наистина можеше да ѝ изчезне чантата за 20 секунди.

Този епизод се завързаха нови сюжетни линии, предвид, че сме в началото на сезона, е резонно. Линията Харизанов-Бонев е добра. Започнахме да разбираме повече Пелагия. Надявам се Цвета да не продължи авантюрата с Лука, мисля, че ѝ беше достатъчна, за да си повдигне самочувствието.

# 176
Ами ще го чакам Билолав тук в щатите.
Не ни дават занунда да си изтегля сериала за Джаро.

# 177
Не, че не харесвам Ники Кънчев, но някак си имаше леко подиграване с незнаещите, докато Билалов се опитваше да помага поне до 1000. Билалов лично го гледах по бтв, каза че тази година ще продуцира сериал, за който още не може нищо да казва

# 178
Хах аз пък точно за Билалов имах усещането, че се подиграва на участниците в Стани богат.. Даже на моменти се държеше доста арогантно. Добър актьор не значи добър човек, добър водещ... Въобще не ми допадна това му амплоа.

# 179
Билалов е страхотен актьор, но за водещ не ставаше. Арогантен и студен, не стига, че участникът е притеснен от камери, прожектори, но срещу теб да имаш саркастичен човек не помага на никой. Ники Кънчев е по-човечен и определено си тежи като водещ.

Общи условия

Активация на акаунт