“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 867
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
Да, защо от никъде го целуна. То верно да беше и някой набор, ми то и като син.

# 151
Когато Пелагия написа съобщение "в Рим съм ", дадоха, че го изпраща до Ивайло.
Какво й е било на Светлана?

А, благодаря не можах, да прочета смс-а.
( Светлана отсъства няколко месеца от театралната сцена. Даже по този повод стана скандала със Сашо Морфов, който в последния момент успя да намери ме македонска актриса да я замести, с което предизвика недоволството на директора на Народния театър. Какво й е, няма да коментирам, то се вижда...)

# 152
О, не знаех... мислих, че е само за ролята, ясно.

# 153
Билалов ми е познат само от Стани Богат, и там след Ники Кънчев доста време ми отне да му свикна.
Тук във Вина е наистина разкошен. Като актьорите в голямото кино.

# 154
А сега пък ще трябва отново да свикваме с Ники Кънчев:)))

# 155
Билалов ми е познат само от Стани Богат, и там след Ники Кънчев доста време ми отне да му свикна.
Тук във Вина е наистина разкошен. Като актьорите в голямото кино.
Не го ли знаеш като Джаро, нищо не си видяла от него. Гледай го непременно. Този човек е Джаро завинаги.

# 156
  • Другата България
А сега пък ще трябва отново да свикваме с Ники Кънчев:)))
Няма да е трудно.
Няма друг водещ, който да се справя като водещ по-добре от него.
Билалов е страхотен актьор, но за водещ не ставаше.
По-добре за него е, че се отдава на това, което може най-добре.

# 157
Заради Билалов и Карамазов 3 пъти ходих да гледам постановката "Опашката". Билалов има невероятно излъчване на сцена.

# 158
  • София
Е, чак Джаро за винаги... човекът прави и много други образи в театъра. Че му отива да е ггадняр, отива му, но е доста по-комплексен.

# 159
  • София
Благодаря за новата тема на Мери.

Хареса ми епизод 4. Много красиви кадри от Италия.
Иска ми се Бончеви да останат заедно, но пък ако Цвета намери любовта с хубавия италианец, в крайна сметка лошо няма. Съпругът и изневеряваше и лъжеше за какво ли не.

Ще има дуел на високо ниво между Бончев и Харизанов.

А пък Елина и Наско само си менкат позиции във фирмите, иди-дойди, като котка и куче са.

# 160
  • София
Елина и Наско ще станат партия. И двамата обичат професията си и ги е грижа за вината.

# 161
  • Варна
Не съм гледала още, но чета активно темата.
Появяването на сина на Пелагия, може и да не значи нещо определено през този сезон, обогатява образа на героинята й.
Освен това авторите разширяват света на сериала и ако да речем в трети сезон Ивайло се появи, да не кажем, за този пък откъде изведнъж се взе.
Да има общо между дъщерята на Дария и Ивайло би било твърде голямо съвпадение.

Скрит текст:
Оффтопик.
Днес си вървя по улицата и гледам срещу мен една жена, забита в телефона ,която си беше оставила дамската чанта на една пейка и беше застанала на поне метър и половина от нея. Веднага се сетих за Цвета.Joy

# 162
https://hotarena.net/lubopitno/mihail-bilalov-s-oferta-za-nov-film-ot-amerika  - Билалов с оферта за нови филм в Америка

Така че ще снима/ще се снима - във филм в САЩ. А Канада няма смисъл да ги споменавам, като спомена САЩ.

# 163
  • Другата България
Разбира се, че това НЕ е вярно.
Никъде не пише такова нещо, дори и в този линк, който си публикувал, с това гръмко заглавие, което няма нищо общо с написаното като текст.
Отново лично интерпретиран текст, представен като истина, ако изобщо е прочетен.

Единственото изречение по повода е следното:
Цитат
Освен това обаче в Щатите на Мишо Билалов му предстои и среща с местен кино агент, който познава играта на Билалов като Джаро в "Под прикритие".
Толкова.

# 164
Сега видях, че ще има още нови попълнения - Милица Гладнишка и Биляна Петринска, които още не са се появили.
Интересно какво са измислили за тях. Като възраст и двете не са подходящи за дъщеря на Дария...
Може би, както писа някой по-напред, сценаристите са предвидили образи, които ще се появят сега и ще се доразвиват в евентуален трети сезон?!

Общи условия

Активация на акаунт