“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 892
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Елена Телбис в игрален филм по кината. И хубави думи от Вергов...
Скрит текст:

# 226
Прекрасен проект!🙌
Аз им пожелавам бон шанс с немския😅😅😅

# 227
Вергов - никакъв- Целта е  Дария Василева да може да се изфука.
Да ти подари една бяла риза за кръстник..
Дария Томова е.
Скрит текст:
Това бъркане на имена при теб отскоро ли е или винаги си бил небрежен към имената?

Не е отскоро. Небрежен съм. Затова ако не мога да запомня името на някого обикновено не се обръщам по име към него, а направо му говоря на ти. А при първа възможност питам някой негов познат как се казва човека.

# 228
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте! От къде могат да се гледат предищните епизоди на Вина?

# 229
# 230
Може да не се съгласите, но Вергов ми е толкова втръснал, че ми стана лошо, като го видях в първия епизод. Добре, че си остана само с това появяване, защото той и още двама трима актьори от тоя ранг вече като ги видя, почвам да сменям каналите.

# 231
  • Галифрей
Може да не се съгласите, но Вергов ми е толкова втръснал, че ми стана лошо, като го видях в първия епизод. Добре, че си остана само с това появяване, защото той и още двама трима актьори от тоя ранг вече като ги видя, почвам да сменям каналите.
Е той имаше само няколко секунди, не е толкова  важно. То у нас има само 10 актьори едните са от “ Забранена любов” други от “ Под прикритие” и “ Открадната живот” менкат  ги навсякъде. Досадно е  знам, но поне има една малка част от тях които играят добре,  явно няма достътчно артисти знам ли.

# 232

Аз те разбирам. Добър актьор е, но и тук има феодализация, въртят 5-6 актьори  навсякъде - голямата "четворка" - Вергов, Бахаров-старши, Карамазов и Билалов, плюс още няколко като Яна Маринова, Духовникова, Ники Илиев, Луиза Григорова- На Никито чичо му е Кадурин, директор в един от театрите (май бе Армията), и го лансират. Има и други добри актьори но рядко намират поле за изява.
В медиите така въртят 5-6 историка - навремето бяха Божидар, Пантев, Георги Марков и Георги Бакалов, сега са Александър Стоянов, Георги Николов и още няколко човека. Да ти втръсне.

# 233
На Ники Илиев баща му е Бойко Илиев, който е режисьор. Ето инфо, за който желае:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE_% … D0%B8%D0%B5%D0%B2

# 234
Има много талантливи млади актьори, които се появяват напоследък. Такъв добър пример е Климентина Фърцова, която за първи път гледах в "Белези" и много ми хареса.

Колкото до Яна Маринова и Луиза Григорова, те нали имат обща продуцентска фирма със Саното. Бутат се навсякъде, правят глупави филми и само мрънкат, че нямат финансиране. Това става и с филмите на Ники Илиев, където дори без да знам сюжета, вече ми е ясно кои ще участват във филма - Сашо Кадиев, Любомир Ковачев, Башар Рахал, Диляна Попова, Орлин Павлов, Евелин Костова. Саня Борисова беше първа писта във филмите му, но нали се разведоха.

# 235
  • Галифрей
Това че са се развели не им пречи да си работят заедно.
Вчера гледах подкаст с Яна Титова и много е права жената. Има голям глад за сценаристи и в повечето случай както и тука главният сценарист е режисьора. Другото което актьорите не са обединени, повечето от тях нямат свободна воля и се правят на голямото утро. Сякаш нещо им пречи да се отпуснат. Като играят даден персонаж трябва да вникнат през очите му и чувствата и тн. Като се преструваш на някой да го правиш с кеф, да показваш човешка емоция. Не е нужно да си учил/а в тъпият НАТФИЗ от опит знам,че там на нищо няма да те научат.
Трябва да ти идва от вътре и талант,желание.  Ама сякаш те са го забравили.
Важното,че има артисти които играят с желание малко са но ги има. Надявам се да се увеличат.
За сега сезон 2 на Вина ме изненадва и мойте теории свършиха 😁

# 236
При набирането на актьори за сериали, много важна роля играе кастинг агенцията, с която екипът работи. Нароили са се такива аматьори, с които сериозните актьори не желаят да работят. На много от тях им е унизително да ги пробват за роля някакви профани.
Във Вина, кастингът се прави от кастинг агенция Ас-Арт, която е собственост на Жорета Николова и Светлана Янчева. Двете сами правят подбора и избират артистите. Мисля, че разликата с други подбори в други сериали, е осезателна.

# 237
Това че са се развели не им пречи да си работят заедно.
Вчера гледах подкаст с Яна Титова и много е права жената. Има голям глад за сценаристи и в повечето случай както и тука главният сценарист е режисьора. Другото което актьорите не са обединени, повечето от тях нямат свободна воля и се правят на голямото утро. Сякаш нещо им пречи да се отпуснат. Като играят даден персонаж трябва да вникнат през очите му и чувствата и тн. Като се преструваш на някой да го правиш с кеф, да показваш човешка емоция. Не е нужно да си учил/а в тъпият НАТФИЗ от опит знам,че там на нищо няма да те научат.
Трябва да ти идва от вътре и талант,желание.  Ама сякаш те са го забравили.
Важното,че има артисти които играят с желание малко са но ги има. Надявам се да се увеличат.
За сега сезон 2 на Вина ме изненадва и мойте теории свършиха 😁

На теория не, на практика - да. Обикновено след разводи се прекъсват връзките с човека. Стараеш се той да не ти напомня за провалите. Елица и Стунджи също движат рядко заедно след като се разделиха.
Яна Маринова е добра актриса, но редува силни със слаби сценарии.
Луиза Григорова за мен е посредствена. Не е точно слаба, но като нея има поне сто. Но я бутат мощно напред.

# 238
Е, те и Параскева Джукелова и Виктор Божинов са разведени:). Димитър Рачков работи заедно с бившата си жена и е продуциран от настоящия й съпруг.

# 239
Здравейте! Голяма фенка съм на сериала, но на 19.01 нямах възможност да го гледам, и си умирам от ЯД сега. Къде мога да гледам епизода?

Общи условия

Активация на акаунт