“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 902
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
  • Галифрей
Здравейте! Голяма фенка съм на сериала, но на 19.01 нямах възможност да го гледам, и си умирам от ЯД сега. Къде мога да гледам епизода?
Ами има ги в nu6i-bg- net. Но идея си нямам защо не са го качили 😔 сега почват лека по лека да ги качват в ютуб.
Но утре ще повтарят епизод 4 мисля,че от 16:00

# 241
Здравейте! Голяма фенка съм на сериала, но на 19.01 нямах възможност да го гледам, и си умирам от ЯД сега. Къде мога да гледам епизода?
Ами има ги в nu6i-bg- net. Но идея си нямам защо не са го качили 😔 сега почват лека по лека да ги качват в ютуб.
Но утре ще повтарят епизод 4 мисля,че от 16:00

Супер, благодаря! Ще го гледам утре, не знаех, че има повторение.

# 242
На всяка страница въпрос къде да се гледа изпуснат епизод.
Никой ли не чете поне малко назад?
Или от вратата... с въпрос.
Добре, че има търпеливи хора и отговарят.

# 243
На всяка страница въпрос къде да се гледа изпуснат епизод.
Никой ли не чете поне малко назад?
Или от вратата... с въпрос.
Добре, че има търпеливи хора и отговарят.

По-спокойно. Аз също не исках да чета,за да не си развалям филма с нещо,което е написано.
Благодаря на търпеливите хора,които ми отговориха преди седмица къде мога да гледам сериала!

# 244
Чакам епизода утре, надявам се, че действието ще се пораздвижи. Струва ми се, че темата за родствените връзки ще бъде засегната отново в последните епизоди на сезона.
Лилия Маравиля в няколко интервюта каза, че последният епизод ще е най-интересен.

# 245
  • Галифрей
Ще видим на мен ми е интересно какво е станало между семействата през 1937.
Дария има стойте тайни.

# 246
Цитат
Лилия Маравиля в няколко интервюта каза, че последният епизод ще е най-интересен.
Звучи ми като харесва,не харесва,вие си гледайте и накрая ако не ви харесва,проблема си е ваш. Wink На мен ми действа разтоварващо в неделя вечер преди началото на новата седмица.Ако няма нещо извънредно за вършене си го гледам.Иска ми се утре Цвета да каже:''да става каквото ще'' и да скочи.

# 247
# 248
Очертават се интересни сцени между Билалов и Маравиля, както и между Зомбори и Билалов. Хареса ми снимката на Андрей и Филип, единият с кола, другият с ел. тротинетка.

# 249
Много хубава визия на Марта. Пипнали са ѝ прическата, в първия миг не я познах.

# 250
БНТ се излагат, пуснах онлайн сериала, вече 3 пъти прекъсна. Нито разбрах какво извади от чантата си Грета, нито какво каза Филип след това, че е изпил бутилката...

# 251
На Верославова поне една възглавничка 40 на 40см.да й сложат за корем😅 Че каква е тая бременност ..

# 252
Асо има рай за секретарки, ти Грета ще си в него Joy

# 253
Тези от БНТ да си оправят сайта за гледане онлайн. От цял епизод точно на най-важните моменти спираше. Ще изчакам да качат сериала в nu6i.

Стана ясно обаче, че империята отвръща на удара или по-конкретно Андрей ще е кандидат за кмет.

Марта започна да показва същността си. Все пак актрисата ми харесва на външен вид.

# 254
Пак муден епизод. Но най-после Филип да разкрие чувства на Елина, тя пък се “отпуши” сензорно, всичко е хепи енд! 😎

Общи условия

Активация на акаунт