Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 17

• 76 837
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
В приложението на Била има ли възможност за съставяне на списък за пазаруване?
Не намирам.

# 256
Фантастико с любимите ми фалшиви промоции:
Редовна цена на 1 бр паста 11.48 лв

И цената в аптека:
Редовна цена на 1 бр паста 6.85 лв

# 257
  • София
Може ли да се пазарува на касата на самообслужване с купоните от колелото?
Може. Кодът се сканира по същия начин както бар-кодовете на продуктите и на картата Била. Никакви електронни ваучери не се намесват. Wink Не знам дали има значение реда, но аз сканирах първо картата, после продуктите, после кода на наградата. На момента показва само, че е сканиран код от колелото. Корекцията се появява чак при финализиране на сметката.

# 258
Фантастико с любимите ми фалшиви промоции:
Редовна цена на 1 бр паста 11.48 лв
Скрит текст:

И цената в аптека:
Редовна цена на 1 бр паста 6.85 лв
Скрит текст:

На снимките са различни пасти.

# 259
Няма значение, че са различни. Hug
“Промоцията” във Фантастико обхваща всички пасти ако беше прочела шрифта над цената.

И тази ли ти е различна?!
8.79 редовна цена. А при цена 11.48 във Фантастико, не виждам кое е промоционално!

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 07:55 от marinadp

# 260
8-9 лв не е като 6лв нали? Прочела съм всичко спокойно, не се вторачвам само в цената, като повечето хора. Не пише всички, а различни видове Wink Не разбрахте ли, че веригите държат високи редовни високи цени, за да предлагат промоции от 30-50%.

# 261
На мен ми хареса брошурата на Фантастико, пастата не знам дали ще е изгодна, преди известно време разчистваха Лакалут в Била , та от там взех, мисля че 70 % беше намалението.

# 262
Не съм спец в перилните препарати, вчера взех тези и се оказа, че били на хубава цена. Моя близка отиде да пазари.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 12:35 от Ellinor*

# 263
Идвам да се похваля и аз, днес в последния ден от играта ММ спечели от колелото на Била 2 лв. Направо не е за вярване!!!
Въпреки това продължавам обаче да мисля, че щеше да е по-добре да има повече макар и още по-дребни награди, за да зарадват повече хора. Както казах по-горе ние и на един земел щяхме да се зарадваме. Blush

Та да ви питам купонът важи ли и за стоки в промоция, че от описанието не ми стана ясно? А и се оказа, че приложението не позволява скрийншот на кода, а пък ММ няма мобилен интернет и ще трябва да му дам моя служебен телефон оттам да си влезе в профила...
За едни 2 лева, голямо въртене, голяма "кибер" сигурност... JoyJoyJoy

# 264
  • Бургас
На мен само почивката ми се пада.
Ако ме изтеглят,предпочитам да ми дадат парите.
Аз на почивка не искам да ходя

# 265
  • София
Та да ви питам купонът важи ли и за стоки в промоция, че от описанието не ми стана ясно?
От цялата сметка имам само 69 ст, които не са промоционални. Wink

# 266
В Билла има free WiFi, да пробва.

# 267
Таня67, благодаря за снимката, значи си важи за всичко. Simple Smile
Мен това за "лоялните програми" ме накара да се зачудя, че не разбрах точно какво имат предвид, но може би е за Billa Card и отстъпките за оборот. Ето този текст:
Скрит текст:
А сега видях, че в магазините им има безплатен wifi, та по-лесно ще стане "получаването" на наградата. Остава само да изберем какво да вземем, че голямото пазаруване скоро го отметнахме при конкурентите им. Joy

# 268
Тези продукти от лоялни програми са нещата с промоточките и паспортите/ картите, в които се лепят точките.

# 269
Ваучерът за 2 лв няма мин. стойност.
Аз бях купила кисело мляко и нещо друго и платих 40 стотинки само.
Другия ваучер за 5 лв има изискване за мин 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт