Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 17

• 76 833
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Този котлон дали е хубав?
Скрит текст:

# 271
Не е лош като за тия пари. Нищо повече и нищо по-малко от “става“.
Ама пак не прави мусака сам...Grinning

# 272
В Т-маркет всеки път ли трябва човек да си иска точките?🙄🤔

# 273
  • Свети Влас
Аз два пъти пазарувам от Т маркет давам картата, но не разбирам дали има някаква отстъпка или какви точки имам натрупани...

# 274
Не се натрупват точки в картата- дават точки-стикери за определена похарчена сума, които се лепят и могат да се купят кутии и други неща (стоят до касите). Само че не дават точки...Никога при разни подобни промоции в Т-маркет не са ми давали сами точки. Много са им скъпоценни явно.☺️

# 275
  • Козлодуй
Да и при нас не ги дават точките и паспортите за тях Simple Smile

# 276
  • Пловдив
Някъде да има читав миксер? В Лидл е с купа, а нямам място Simple Smile

# 277
  • Пловдив
Някъде да има читав зехтин на оферта?

# 278
дали си струва? Някой има ли подобна? Струва ли си?

# 279
  • София

Доволни сме, удобна е и батерията издържа доста между две зареждания .

# 280

Доволни сме, удобна е и батерията издържа доста между две зареждания .

Според мен е пълна глупост. Водата продължава да се изтича след натискане на бутона. Замина в боклука преди няколко години.

# 281
  • София

Според мен е пълна глупост. Водата продължава да се изтича след натискане на бутона. Замина в боклука преди няколко години.
Трябва да се хване цаката на бутона, наистина трябва по-яко натискане, но лесно се свиква. Бръмченето е малко досадно, ако искаш да сипеш примерно половин литър.
Ползваме такава от 10 години, от Алиекспрес я поръчах заради сина ми, който не се справяше с ръчната. Беше без зарядно, а буксата е от стария модел (сечение като успоредник), но може сега да са ги подобрили.

# 282
Имаме подобна помпа, но купена от Кауфланд. Преди да я взема и аз доста се чудих, но питах тук и я похвалиха и се оказаха прави.

Вече повече от година я ползваме и нямам никакви оплаквания, батерията държи доста дълго. Разбира се зависи и колко често се ползва и какво количество вода се налива, но с нормална употреба досега някъде 3-4 пъти да сме я зареждали. Проблем с копчето не сме имали, но нашето е от твърда пластмаса, че гледах и едни, на които копчето е нещо като метална "лепенка". Тази в Била не знам от кои е.
Иначе нашата след определено време си има и автоматично изключване, обаче на кутията тази екстра не я пишеше. Наистина бръмченето не е приятно, но е за кратко и се търпи.

# 283
  • София
А тези помпи стават ли за всички видове бутилки, или само за големите бидони за машините за вода?

# 284
  • София
За всички бутилки стават. Някой имат пластмасова тапа, която се завива на тубата, други нямат. На тези, които нямат използвам стара капачка, която съм пробила, за да минава маркуча. Имам 3, всички различни, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт