Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 17

• 76 858
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Barely_Mama_91, в Пловдив. Поведението и' беше все едно искам нещо да открадна...😂 А исках просто да снимам опаковката с инструкциите, преди да и' я оставя. Нека се чувства по-умна и интелигентна, а аз ще си използвам продукта с кеф.🙂

# 241
вземаш бройките с изтекъл срок, вземаш още толкова в редовен срок.
на касата оставяш тези с изтеклия срок, а нормалните си ги взимаш безплатно.

Съмнявам се, че ако има напр. 10 бройки с изтекъл срок - ще ви дадат безплатно 10 бр. в редовен срок.... Поне като зная какви са в нашата Била... Вероятно ще извъртят, че може да получите 1 бр.

Преди време попаднах на 8 пакетчета масло от 125 г с изтекъл срок (последни бройки), но дори и не се опитах да получа редовни.  Управителят не е читав и реших да си спестя нервите.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 02:24 от bgladybg

# 242
Мъжът ми преди малко удари джакпота от колелото, 2лв 😁 до сега само почивки се падаха. Отиваме за уиски и бадеми 😂

# 243

Съмнявам се, че ако има напр. 10 бройки с изтекъл срок - ще ви дадат безплатно 10 бр. в редовен срок.... Поне като зная какви са в нашата Била... Вероятно ще извъртят, че може да получите 1 бр.
Нека се опитат да извъртят, каквото искат. Питаш къде пише, това което твърдят.

# 244

Нека се опитат да извъртят, каквото искат. Питаш къде пише, това което твърдят.

Аз последно им посочих собствената им табела в Билла. Направиха ми се, "къде намерихте това сирене", връщаха камери, с огромно недоволство ми дадоха 1 безплатно. Но знам за хора, които всяка седмица така пазаруват, и то повече от 1-2-3 неща. Сирена, кашкавали, колбаси, месо..... все пак политиката си е тяхна.

# 245
  • София
Нищо чудно  Билла да променят политиката си.

# 246
  • Буркина Фасо
и днес се възползвах от политиката на Билла. нямам вина Smiley
за сметка на това  колелото си го връща.  нищо по-различно от един единствен сектор. 

# 247
  • Бургас
И на мен пак същият сектор!😱
Еми не ща почивка!

# 248
Как не искате? Ще идем на един тиймбилдинг на групата Wink

# 249
То друго освен почивка не се пада, писна ми.
Все ми е на акъла как точно аз ще я спечеля.

# 250
  • София
И аз съм в кюпа с почиващите, кога и къде заминаваме Laughing .. Веднъж преди години спечелих почивка в чужбина, ама не вярвам втори път да се случи...а и за 1000лв най-много до Хисаря да ни пратят..

# 251
Това с почивките ще знаете е намек Wink Оставете на мира тези телефони приложения и бг-мами. Ха Ха Ха

# 252
  • София
Аз последно им посочих собствената им табела в Билла. Направиха ми се, "къде намерихте това сирене", връщаха камери, с огромно недоволство ми дадоха 1 безплатно. Но знам за хора, които всяка седмица така пазаруват, и то повече от 1-2-3 неща. Сирена, кашкавали, колбаси, месо..... все пак политиката си е тяхна.
Тъй като съм българче, изобщо не се учудвам за пред хората да се рекламират как не допускат изтекъл срок, а неофициално да са им казали да правят врътки на хората. Или политиката да е на конкретния магазин.
Писала съм за колежката ми - взела нещо на промоция, дори със служителката на щанда говорили, че е изгодно.
Скрит текст:
На касата си било без промоция, тръгнали с управителката към щанда и видяла как сменят етикета, онази отрекла да са говорили.

# 253
Може ли да се пазарува на касата на самообслужване с купоните от колелото?

# 254
Може, опция - сканирай електронен ваучер. Колежка ми каза, че и без да избира това минало сканирането на наградата от -2лв. Аз откровено предпочитам касите на самообслужване и в Билла и в Кауфланд. Избягвам леко киселеещи касиерки редовно така.

Общи условия

Активация на акаунт