Свети Валентинска, Трифон Зарезанска ВарнЯнска тема (15)

• 14 757
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Имало рожденнички а???? Хмммм  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ! Че сте и много! Да сте живи и здрави, много късмет и всичко най-хубаво!
Майка ми също има рожден ден днес Simple Smile

Слушайте мамчета, слънцето почти ми е изболо очите вече! Освен това излязох на терасата само по нощница и никак не ми се стори студено! Простирам си прането, оправям си багажа и хоп в количката, количката хо в другата количка и айде на летния. Така че предлагам да яхвате и вие метлите и да направим една хубава разходка!
Кали, имаме кворум поне от 3  Wink

# 151
  • Откъм Варната
В 12 часа на летния театър, за разходка

# 152
  • Варна
аз не издържам да се похваля на цяла Варна какво секси гадже имам в къщи :

http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2142523
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2142525

newsm08

# 153
ger4eние ще яхваме метлата но по-късно hahaha Joy Първо ще минем на консултация и после ще се засечем Hug Ша звънкам  Crazy

Вержи  леле каква мадама Crazy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 154
Момичета, нали като стане бебето на 1 месец трябва да се направи консултация с ортопед за луксация на тазобедрена става. Препоръчайте ортопед, при кого водехте вашите бебета?

Честит Рожден ден, Рожденички !     

# 155
 nbirthday newsm67 на всички рожденички! bdbaloniАнджелина не ти трябва ортопед, а ехограф най- добре се вижда. ние ходихме в клиниката на Темелков. забравих му името на доктора, но той е само един за бебоците. Останах доволна. Правят ти и папка с ехографията и какви са резултатите.

# 156
martinikas, сигурно при доц. Балев сте ходили.
Преди като водих баткото ходихме при ортопед и той го гледа на ехограф.

# 157
Анджелина , аз водих малката при Райков, намира се до Стоматологията, прегледът включваше и ехограф и мисля че беше около 20-25 лева. Ето сайта на ортопеда: http://www.raikov.dir.bg/bg/main.html

# 158
  • Откъм Варната
Анджелина ние не сме ходили на ортопед

# 159
Благодаря за инфото на всички Hug

# 160
  bouquetЗдравейте всички и ние с хриси решихме да се запишем.Калима , мерси за помощта Hug

# 161
Анджелина и ние ходихми при Райков  Peace

Анджелина не ти трябва ортопед,

Shocked  А какво и трябва за ставите newsm78  Може би кардиолог ooooh! newsm78

Много ми е интересно за какво още се ходи при Балев ooooh! Зъби дали оправя Thinking
Той е специалист ехотрафист -нито е акушер-гинеколог ,нито ортопед

razgovorliva мила данеби вече да имаш компютър

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 19:09 от DVV

# 162
Здравейте , може ли да ми кажетне отзивите ви за ОБ и АГ , за ВИП стаите и подробности , благодаря предварително !

# 163
Здравейте, аз съм Ива, майката на Никола - роден на 8.12.2006 в ОБ, 3,250, 51 см. Живея в Трошево. Имам и голям, почти 14 год. син- Симеон, род.на 27.04.1993 год. С много от вас се познаваме от Морската градина от последните 2 дни. Най после се регистрирах с помощта на гер4е.

# 164
Добре дошла  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт