Свети Валентинска, Трифон Зарезанска ВарнЯнска тема (15)

• 14 746
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • Откъм Варната
iv4ok добре дошла, веднага те слагам в списъка Wink

# 166
Разкажете по-подробно за тези които не са присъствали  Mr. Green Blush клю-клю

http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=109847&cid=1&eid=974

Една приятелка ми го прати сега  Rolling Eyes

# 167
леле, че са пораснали всички варненски бебоци!
Да са живи и здрави и да раздават усмивки на мамите си!...и да стават още по-големи сладури!
От векове не съм ви навестявала, и в морската не мога да ви разпозная; вообще адски съм несериозна! тъй е като ти е изпит и малкото мозък, който си имал smile3537
желая на всички ви слънчеви дни и много разходки!
Спокойна вечер и до скоро!

# 168
Здравейте варненски мамчета!
Не мога да откажа на покана на КалиМа и ето че смело пристъпвам във вашите редици.
Та значи,да ви се представя: Казвам се Мариана,на 29 години съм. Майка съм на Виктория,която се роди на 24.09.2006 в ОБ-3.150 кг,48 см. и ми е първо чедо.И понеже терминът ми беше 17-ти октомври,аз съм от септемврийските октомврийки.До сега пишех само там,но обещавам занапред да съм редовна и при вас.Живеем в Чайка,но не се знае до кога,защото сме под наем.И докато морската ни е на една крачка разстояние и времето ни позволява-там сме редовни и надявам се често да се виждаме!
Айде лека ви нощ и приятни сънища!!!

# 169
 LaughingДобре дошла на matsa qk  bouquet

# 170
  • Варна
Добре дошли на новите мами.
Честит празник на рожденничките   bouquet
Много ви завиждам за разходките,така ми се идва.Ама на като съм в трета глуха,докато сляза ooooh!
Вержи на това маце ако търсите сериозен ухажор се кандидатираме Simple Smile.Само казвай какви са изискванията Simple Smile
kler аз съм много доволна от ВИП в АГ.Но раждах преди година и нещо така че ще оставя момичетата с по-пресни спомени да ти препоръчат.
За ортопед съм чувала,че Райков е един от най-добрите във Варна.

# 171
  • Откъм Варната
matsa_gk добре дошла и при нас  Hug

# 172
Добро утро на всички  bouquet

Момичета слагайте бебоците по-количките и хуквайте кьм градината Peaceвьнка още от сега е много топло направо пролет Wink
Аз сега ходих да заведа малкото на ясла и направо умрях от жега  ooooh!егати и това ако е зима Mr. Green
Пожелавам ви един хубав и сльнчев ден Peace  bouquet

# 173
добро утро и от мен. ние се наспахме към 5,30 и о6е след 4ас устаножих, 4е става за разходка. с Гергана тръгжаме след 2 4аса да не изпуснем деня. До скоро. Съжалявам, 4е пи6а с ляв премръзнал крак, но като Наполеон вър6а 2 не6а. До скоро. Sunglasses

# 174
  • Откъм Варната
Ох и аз взех да се чудя дали да не излезем пак и днес, ама нещо  newsm78, ако реша ще звънкам а който излиза да си признава за да се намерим после

# 175
Михайлова   е как бе зима е скоро нали прехвърчаше сняг Joy

Ние за сега ще излизаме Thinking

# 176
  • Варна
ние ще излизаме че мама има и работа да върши  Peace
а вчера като нямаше разходка цял ден се кокорчихме  #Crazy
и реших че от сега нататък ще се налага да се разхождаме
за да има мир и спокойствие за всички  Praynig
та така  Peace
айде че се събудихме  Mr. Green

# 177
Ха добро утро!
Ние сме паркирали в шезлонга и вършим много тежка работа! Много е трудно! Незнам дали знаете ... Той милия както все е запечен сигурно наистина му е толкова трудно, както звучи от напъванията. Ива вече е казала че ще излизаме с 200 и пеш към морската. Тези които ни имат телефоните и желание за присъединяване да звънкат, за тези които нямат координати ето ви тела ми 0887826975. Кажете че сте от форума и ще оправим работата  Joy

# 178
аз снощи уж щях да ви питам за лекции кой и къде ще организира, ама се заблях да ви зяпам готските снимчици и забравих! newsm77
Така де, къде може да отиде да се просвети нашата вуйна, докато е още 2 в 1. Ако някой знае ще има ли скоро лекцийки някъде?!
Благодарности у аванс!  bouquet

# 179
Благодаря ви момичета за гостоприемството!

Така като гледам днес ще е май още по-голяма пролет от вчерашната,така че  и ние палим моторетката и газ към морската.Сега ни е унесла сладка дрямка,ама като се събудим,хапваме и си плюем на петичките.Днес обаче ще сме по-за малко,щото мама в 4 часа е на шофьорлък.Така че който излиза,да внимава: с повишано внимание и само по тротоарите от 16:00 до 17:00 часа.

Айде приятна ви разходка!Може да се засечемна обичайното място по обичайното време!!!

Общи условия

Активация на акаунт