Свети Валентинска, Трифон Зарезанска ВарнЯнска тема (15)

• 14 749
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
gerito  ааа твойто доки ще яде бой Crazy
Днес бях в ДКЦ на окръжна и жената ме викна когато са и другите консултации Thinking
А тая вечер си записах час за утре за консултация при наща доФторка Crazy

# 136
  • Варна
До всички майки сеирджийки които днес бяха в морската Mr. Green - Председателката на Атака за Варна си пуснала афганската хрътка под летния театър, кадето е забранено за кучета и кучето ухапало някакво дете, и от Дага полис веднага реагирали, затова е бил целия панаир днес, информацията ми е от Нова ТВ, сега казаха по новините Joy
ауууу господи!!!!  #Crazy
а като се сетя как бучеше тая и блъскаше ченгетата  ooooh! на тяхно място щях да я дръпна в храстите и да и тегля един бой,барабар с кучетата  #2gunfire

# 137
Kirkorova80-благодаря за инфото.И при нас е от едно "просто"забелване ама на появиха се някакви секрети,водих го при педито и тя каза че било нормално,но на мен не ми изглежда така.За това търся хирург за консултация и дано не ни се налага да ползваме услугите му.Иначе да се включим и ние в списъка на варненки ако може!Казвам се Петя на 28г. и имам син Николай на 1,5м.Живея в "Трошево",ако има мами за разходка съм винаги на линия Hug

# 138
  • Откъм Варната
морската добре дошла при нас, може ли точната рожденна дата на Никито?

# 139
  • Варна
dina 1 горещо ти препоръчвам момчетата от Фотостудио Х .Големи професионалисти са ! Те снимаха моята сватба и се справиха блестящо , но освен сватби снимат и студиини снимки ! Ето ти сайта им за да се запознаеш сама с работата им : http://www.photostudiox.com/

gerito , каква грипна епидемия бе мила , те я отмениха още миналата седмица ! Ние също днес трябваше да ходим на консултация , но я отложихме за 14.02 щото чакаме новите ваксини !

# 140
  • Варна

dina 1 горещо ти препоръчвам момчетата от Фотостудио Х .Големи професионалисти са ! Те снимаха моята сватба и се справиха блестящо , но освен сватби снимат и студиини снимки ! Ето ти сайта им за да се запознаеш сама с работата им , а и там ще намериш телефоните за връзка с тях : http://www.photostudiox.com/
А фотографа който ти препоръчвам се казва ИЛИЯН  Peace

gerito , каква грипна епидемия бе мила , те я отмениха още миналата седмица ! Ние също днес трябваше да ходим на консултация , но я отложихме за 14.02 щото чакаме новите ваксини !

# 141
До всички майки сеирджийки които днес бяха в морската Mr. Green - Председателката на Атака за Варна си пуснала афганската хрътка под летния театър, кадето е забранено за кучета и кучето ухапало някакво дете, и от Дага полис веднага реагирали, затова е бил целия панаир днес, информацията ми е от Нова ТВ, сега казаха по новините Joy
Тая дето блъскаше полицая едва ли е председателката на Атака  newsm78 тя му викаше, защо са ги пуснали ония да си заминат, пък и нямаше никаква хрътка наоколо   animal037. Нещо не се връзва  Thinking

# 142
  • Откъм Варната
На мен ми се мярна едно куче там, пък да ти кажа тя жената беше изпаднала в такава истерия, че нищо не и разбрах какво говореше Rolling Eyes

# 143
Разкажете по-подробно за тези които не са присъствали  Mr. Green Blush клю-клю

# 144
  • Откъм Варната
Ми то ние не присъствахме много, само минахме от там, но сцената беше #Crazy, някаква жена крещеще невъобразимо и блъскаше охраната, аз успях да чуя, че някой щял да бъде уволнен и че имало свидетели, някакъв мъж говореше по телефона, и мисля че имаше и един с едно куче около тях, обаче най-впечатление ми направи тази жена, тя направо в истерия беше изпаднала, това са моите впечатления  Mr. Green, нека и другите да се изкажат, ако им се занимава с клюкини

# 145
Добро утро мами да се почерпим едно  kaffeetrmker_2
gerito  ние вчера ходихме на консултация. Какви са тези грипни епидемии  #2gunfire
 май им се почива на хорицата. МНОГО МЕ НЕРВИРА КАТО ВЗЕМЕ НЯКОЙ ДА СЕ ПРАВИ НА ЛУД.
Вчера даже педито каза, че е понамалели болничките от грип  Praynig Praynig  .
Момичета  много ме е яд за вчера, но въобще не стигнах до морската Cry.
Мислех си след консултацията, ама ни пратиха при алерголожката да си уговорим час за изследването за алергии по скоро . Така че днес в 9ч. ще ни вземат кръв  Sad и ще правим теста, който не се заплащал от ЗОК естествено то алергиите не са болест и  ще ме поздравят със 115 лв, но да видим какво ще излезе накрая.
Ако не сме много криви после смятам вече да успея с морската, че имам и обещано посещение в зоопарка  Joy на каката ни. Надявам се днес да се срещнем.

# 146
  • варна
благодаря на всички .мойели да запишете и мен в темичката
казвам се Диана .живея в цветния .имам две деца
Антанас на 15 години и Зорница  НА 21.02. ще станем на 1 година .имаме 8 зъбче4а и се очертаваме доста буйнички 

# 147
Да попитам нещо извън темата ама днес ходихме с бебока при педито и ни прати на алерголог със съмнения за алергия към глутена .  Да попитам някой знае ли какво представляват теста при алерголога? newsm78

Колко ти е голямо детенцето?
Този тест се препоръчва за деца над 5 год.
Ние сме на почти 8 месеца, все не ми остава време за линиика Grinning
И аз не съм много наясно. Вчера ми обясниха нещо за някаква група от 0-4 год newsm78.
Днес пак ще питам преди теста. Мерси за отговора  Laughing

# 148
  • Варна
аз видях 2 или 3 афганчета, а тая наистина ми се струваше доста дърта за лидер на Атака или на каквото и да било  Laughing може на клуба за ръкоделие на Атака  Joy
качих снимките от вчера в албума Варненски срещи .Призовавам другите "снимачки" да последват моя пример  Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 08:51 от Virginity

# 149
  • Откъм Варната
Чести рожден ден на всичките 4 мами, които се спотайват
Pingwina, as, mucuna, chapelita

Ако има още да си казват Hug

Днеска има ли кворум за разходка ?

Вержи те лидерите на Атака са такива, все едно всичко е на баща им, така че може и тя да е била

Общи условия

Активация на акаунт