Свети Валентинска, Трифон Зарезанска ВарнЯнска тема (15)

• 14 743
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мами, от stelalala и Вили вчера много хубава разходка си направихме  Simple Smile, но днес ще я пропуснем, че имам работа а времето е едно...супер...дано и другата седмица се задържи така че да мятаме крачоли из морската Simple Smile
Приятна ви разходка

# 181
  • София
Момичета, извинете, че ви се намесвам в темата, но отново става въпрос за Даринка:

В болницата, където се лекува Дарина отново е свършила кръвната плазма, а на малката трябва да се извърши кръвопреливане.Спешно се нуждаем от кръводарители - само от Варна и
САМО С КРЪВНА ГРУПА А+

Всеки, който би желал да помогне трябва да отиде колкото се може по-скоро до Кръвния Център (намира се до новата сграда на Окръжна болница - Варна) и да дари кръв.

БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 182
Здравейте варненски мамчета  HugАз съм от Бургас ,но много често съм във Варна ,тук преминаха и 5 от най-щастливите години в живота ми.
Искам да попитам къде във Варна,има прилични заведения със детски кътове?Много ще съм ви благодарна ако отделите време и ми пишете .

# 183
ДиДn  много ме е яд с тази кръвна група съм ,но няма ощи 1г откакто родих Cry И няма да ми позволят  Crossing Arms
Дано пак откликнат достатъчно хора Praynig

# 184
  • Варна
nevi за детски кътове се сещам само за летни заведения...зависи за кога ти трябва?
иначе зимни - пицарии "Маестро" и "Ал Бънди" имат,по-скоро Маестро,там си имат цяла детска стая с бавачка  Peace

# 185
Донатело-пицарията има детски кът и най-хубавото е на Гранд хотела на Дружба(св.св.Комстантин и Елена) пиеш си кафенце и дечко си дивее , ама е наистина много хубаво.Отидеш ли там вече няма да ти се ходи на друго място и кафето не е скъпо 1.20.Аз поне дребо го водя само там , ама тъй го казах ще каже човек че съм всеки ден ---не горе долу веднъж на седмицата.

# 186
Dobro utro! Vremeto otnovo e dobro za razhodki, no nie 6e se ograni4im go centyra. Dnes i utre gi pi[em "semejni".
Stiskam palci na Darinka,no kryvnata ni grupa ne e podhodq]a.
Priqten den!   bouquet

# 187
  • Откъм Варната
Иве по добре пиши на кирилица  Wink

И ние няма да излизаме, днес и утре сме с таткото, да си види детето

# 188
Добрутру и от нас!!! (то вече добър ден стана,ама ние токущо се излюпваме)
И аз видях,че времето отново е разкошно за разхадки като простирах преди малко,така че "напомпахме" гумите и вече сме на полусъединител.Чакаме тати да се завърне то Траката,че баща му го юрна да ходи да пренасят някакъв хладилник и палим моторетката днес обаче семейно!
Айде слънчев и приятен ден на всички!!!   bouquet

# 189
matsa_gk , добре дошла   bouquet
Не остава напоследък много време за форума, но на разходките сме първи  Crazy
Много ми харесват тия съвкупи форумски срещи  Hug

# 190
  • Варна
мдам друго е да има някой съпричастен към бебешките ти проблеми  Mr. Green
иначе като изляза с необебените си приятелки имам чувството че съм затъпяла  bambam
и съм в пълно неведение за заобикалящия ме свят  dontknow само бебето ми е в главата  Heart Eyes
толкова далечни ми се струват техните проблеми и грижи  Rolling Eyes

днес всички по семейно а? а нашия тати го задължиха да работи и в събота,че няма кой да държи работниците из късо  Confused та ние сме си 3те със свекито по женски Rolling Eyes

хахах джуджанка спи и просуква насън - на мама косматото прасенце  Heart Eyes

# 191
  • Откъм Варната
И ние уж семейно, ама татито още го няма от работа ( нощна смяна беше ), днес понеже заплатен ден и чакали до 11 часа шефката да благоволи да дойде и да им даде мизерните пари, а снощи така се ядосал на безхаберието на шефа и тази сутрин решил да си пуска молбата, обаче шефа като разбрал, че иска да говори с него и що да не реши да закъснее и да пропусне разговора, и обезщетението не са ми го изплатили ( и аз работя там ) пак с някакви глупави обяснения за новия закон, накрая ще отида и  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 192
  • Варна
Неви, има и чудесна забавачница до Макдоналдс (Експресбанк). Или е по-скоро по-близо да Патриарха. Оставяш детенце и разполагаш с няколко часа за себе си. Клуб `Приятели`

Имам десетина картички-билет по 3лв за концерта на Дари и вместо да ги връщам, искам да попитам, дали има някой мама, която няма възможност да посети концерта, но желае картичка? Мога да запазя картите у мен, ще ги платя, а другата седмица да се видим с някой кандидат?  Flutter

# 193
  • Откъм Варната
Небесна аз искам една, няма да мога да отида, но ще взема картичка

# 194
Здравеите и от мен,наи сетне намирам жреме да седна да пиша.На 25 годинки съм с едно слънце на 12 дена,тя всъщност е Ема.Все още живея в Възраждане,но не за дълго. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт