Свети Валентинска, Трифон Зарезанска ВарнЯнска тема (15)

• 14 727
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Пак с моите колички.Някоя мама ако продава Кенгуру Даяна нека ми пише или Пуки на Чиполино,че вече съм много тъжна от това стоене в къщи. Cry

# 196
Ох, задравейте! Ние днес пак хойкахме в морската, но  с татето за компания. Оглеждах се за някоя позната физиономия, но така и не ме огря. Иначе да ви се похваля разгледахме зоологическата градина! Знам аз кой ще ми се върже на акъла, ама нали трябваше да го заведа до там! Има една празна клетка, но никой не дойде да ме помоли да остана ... Явно не искат толкова едрогабаритно и ящно животно  Cry Ако и вие идете и се зачудите защо тигърчето е с ампутирана една лапичка, да знаете, че като е било на месеци още дребосък бъркало в клетката на лъвиците ... Сега е 7 годишен, тежи 250 кг и се казва Герчо  Joy
Късно виждам за нуждата от кръв. Аз съм А+ и вече не кърмя, а на всичко отгоре сме минали от там! Голям пропуск, но предполагам че мога да го поправя? Ще прегледам в сайта. То пак ще потрябва, а аз ще мина тези дни ако е хубаво времето да оставя малко кръв за нуждата!

# 197
  • Откъм Варната
...Има една празна клетка, но никой не дойде да ме помоли да остана ... Явно не искат толкова едрогабаритно и ящно животно  Cry...

Опа моля моля, тази клетка се пази за мен, чакат да спра да кърмя, и маймунчето при маймунките, а мамата горилка там  Mr. Green

А до колкото знам ти не можеш да кръводаряваш докато Никито не стане на 1 г. , браво че имаш желание все пак

# 198
  • Варна
не са те помолили да останеш защото ще изплашиш посетителите  Wink
а за кръв не може ако си бременна, кърмачка, или не е минала поне 1 година от раждането! Naughty
много искам да си купя картичка но "вестниците" отидоха този месец за ремонт на колата smile3544
а аз се опитвам да си докарам хиперлактация,щото очевАдно ми е намаляла кърмата  Rage Лора не ще да заспи ,нервничи и реве и постоянно иска да виси на цицата  Confused
та днес се наливам с Хип да видим....
имах един контейнер с кърма замразен,тръгнах да го размразявам и го напълних с вода.... Banghead

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 11:05 от Virginity

# 199
Ники става на 5м. Черпя с тортичка Hug

# 200
  • Откъм Варната
DVV честито

# 201
 Здравейте!
Не съм се вклячвала много , но чета редовно. Искам да ви попитам за д-р Кьосева от терапията, някой знае ли я? Вчера ни постави диагноза пневмония с две допирания на слушалката!?

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 22:44 от galq

# 202
  • Варна
честито месече на Никито   bouquet

моите опити засега са що годе успешни,поне успяваме да се заситим само с циците,не се налага да дохранвам.дано скоро се засищаме пак само с едната
не че е фатално,ама голяма хамалогия с тез шишета АМ - стерилизации,преварена вода ала-бала,термоси  smile3507
ние се нахранихме и отиваме да се разхождаме семейно  smile3534

# 203
Добро утро и от нас . Денят е прекрасен момичета грабвайте бебчовците и на разходка. А относно шишетата си напълно права Вержи , ние сме изцяло на АМ и вече откачам Sick Имам чувството, че основно с шишета се занимавам.

# 204
Добрутру и от нас!

Честита месечинка на Ники!   ura DVV да ви е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва!!!
Той Ники ни е малко батко,с има няма 2 седмици.Ние на 24-ти чукваме питецата.

Virginiti и аз имах проблем по едно време с кърмата.И аз като теб се наливах с чайове,до като една приятелка не ми каза за едни хомеопатични хапченца RICINUS COMUNIS 15 разряд.Трябва да ти кажа,че определено има ефект и сега всичко е наред.Все пак продължавам да си ги смуча от време на време профилактично.И са евтини-само 3 лв.Ако искаш пробвай-на мен ми помогнаха.

Ние ще мърдаме за обяд към Траката при баба и дядо,а след обяд съм на шофьорлък.Бъдете внимателни между 15:30 и 16:30!!!

Слънчев и приятен ден от мама Маца и малката Вики newsm51

# 205
  • Откъм Варната
Днес бебо е връчен на таткото, аз само за смяна на пампа и кърмене ще се включвам, даже мисля и един урок по сменяне на памперс да предам на татито пък да видим, времето наистина е чудесно, но смятам да си шетам из къщи, пък и татито не е много по разходките, на него му дай да седне на биричка някъде, за дълги преходи не се навива.

Трябва да си взема и аз от тези хапченца за всеки случай да си имам, ако бирата, течностите и ядките спрат да действат

Лек ден на всички

# 206
На нас ни подриха стерилизтор за микровълнова. Много е удобен, измивам шишетата и ги слагам в стерилизатора, и в микровелето за 8 мин., и готово. И вода преварявам в микровълновата, ама не съм сигурна, че се преварява достатъчно newsm78
Ама като тръгнем по разходки май термос ще трябва. Grinning

# 207
Много благодарим Hug  bouquet
При нас шишетата са мият вечер след ката Ники заспи /имам шишета за всички яденета/,вода се преварява в кана и се държи в термос-така постоянно имам гореща вода,стерилизилам в МВ Peace

# 208
  • Откъм Варната
Моля всички мами от списъка които живеят в районите Чаталджа и Червен площад да ми съобщят на лични или тук, в кой район живеят( Чаталджа или Червения), трябват ми тези данни защото списъка от 1 стр. е общ и е станал много дълъг и искам да го разделя на 2. Благодаря

# 209
Здравейте.
Честити 5 месеца на Ники! Да е жив и здрав!
Ние се разходихме из морската пак с татето, пихме по една бира и се прибрахме. Пиша бързичко и кратко, че човекът мрънка зад гърба ми и се е паркирал в ръцете на баща си, а съответните ръце имат работа ... Абе отивам пак да го гушвам и да пеем. Айде до скоро пак. МОже и да ми се отвори парашута да седна да пиша повечко...
Стеле, в кой квартал живееш? Каза като бяхме в морската ама кой да помни ... Изтекло ми е сивото в-во ми се струва  Confused Не беше ли някъде около Пикадили Младост?

Общи условия

Активация на акаунт