Отговори
# 75
Аз просто искам да отбележа великолепната игра на Мерт! Браво на голямото ни момче!

# 76
Като за петък, репортерите пак са хванали Афра
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1750958604700508576?t=PMpF … rbxjoXOi0BEQ&s=19

# 77
  • София
Мерт, Берил и Афра играят страхотно, особено в общите им сцени.
Малко клюки по време на серията, но нарочно явно сега ги пускат, за който не гледа Joy

https://twitter.com/akifyamann/status/1750949300215922691?t=XKSx … hsKmKyxK-hEA&s=19

Едит: Албена, писали сме едновременно Stuck Out Tongue Winking Eye няма да махам линка, но е същото

# 78
Е точно сега ли реклами пуснаха?! Grinning
Ще чакам превод на епизода, но общите сцени на Мерт и Афра Heart ...

# 79
Изрязали са сцената с Невра? Или предстои?
Какво питаха Афра за Мерт? Тя май само лека вечер им пожела.

# 80
На мен епизода за сега ми харесва .. само Пелин не разбрах за леко се дръвче пак.
Ифакат си върна напълно фабричните настройки .. ужасна е!
Ферит милия се разкъсва!Знае , че лъже ли Сейран още по-зле и баща си не може да зареже , въпреки че той така и не успя да му бъде баща.Охран за мен е мекотело!
Гюлгюн и тя в монета не постъпва правилно според мен.
Невеста както нямаше интерес , чак сама отиде в болницата .. много е “трудна”, мхм!

# 81
  • София
Мерт са го снимали да влиза при Афра през нощта. Репортаж утре.

# 82

Нали са колеги, ще си четат сценария заедно Simple Smile 😁😁

# 83
  • Яко в Матрицата...
Засекли са Мерт с разни пакети в ръка да влиза в блока на Афра, има снимки. Утре ще излезе новината.
Питаха Афра за тази новина и дали са сдобрили и тя им каза - лека вечер (iyi akşamlar Wink )

Мистери, дано това е Рамо, че много размазано Joy

# 84
Нещо не ми се върза момичета!Като че ли и другата седмица няма да научим за бебето.Притесни ме репликата на Пипи,че явно трябва да и се случи нещо та Ферит да и обърне внимание.Дали сама няма да си организира "похищението",че Ферит да и обърне внимание?

# 85
# 86

Нали са колеги, ще си четат сценария заедно Simple Smile 😁😁
Сега разбрах защо пише на снимката от Афра от преди обяд с луничката NO SLEEP Heartpulse

# 87

Охх и аз много се смях с него , много ме кефи актьора.😂😂😂

# 88
Благодаря Мистерии за новата тема!

# 89
Горката Сейран , имаше надежда че нямаше да се засече Ферит с Невра,но надеждата умира последна. Пък това интервю го пускат ,заради рейтинга, пр,ала бала

Общи условия

Активация на акаунт