Отговори
# 555
missence, Извинявайте, но и аз не съм съгласна. Нямам намерение да споря, нито да обидя, нито да докладвам.
И като сравнително нова в групата (пиша активно от само 6 месеца, преди само ви четях), се усеща едно надпреварване и състезание, и демонстрация на превъзходство, на тези които са тук от началото, и тези, които скромно четем и ви харесваме от балкона, докато се опитаме да влезем в тона на темата.
Ако темата беше затворена за определени потребители, нямаше да предлагам да сме приятели. Но щом правилата на форума я предвиждат като отворена такава, трябва да има разбиране, ужважение и други усилия, за да се включат новите хора в правилния тон и формат.
Ако решите да ме игнорирате, ваша работа, но на мен не ми харесва да се пишат кодирани мнения, от които нищо не разбирам!
Извинявам се за спама, не е за Афра и Мерт.

Цитат
Дами, нека бъдем приятели, да се уважаваме. Игнорирането не е решение също, за мен е вид негативно отношение, макар че на всеки се налага да го прилага понякога.
Напротив, точно това е решението. Когато един човек няма нищо градивно у себе си, а търси само и единствено внимание, което явно в ежедневието му липсва, той руши, хейти и троли. Колкото повече толерантност среща от другите, толкова по-нагъл и безпардонен става, докато чашата не прелее и не му се набие канчето. След това обикновено същите хора го играят жертви и точно затова въпросните постове са изтрити, сложено е по едно цветенце, и е извикан модератор. Това са токсични хора, които не само не могат да ти бъдат "приятели", а направо е ужасно, ако са ти такива. Няма как цяла тема да търпи подобни издевателства. Sorry but not sorry!  Дори фактът, че след вчерашната разправия, се завърнаха съфорумки в темата, които не бяха писали от седмици и месеци, само заради въпросните "жертви", е показателен.

Да, в понеделник пускат фраг. Дано да ни изненада, че първият е доста беден. Беден, защото с нищо не ме удиви, за съжаление. Всички спойлери са верни Grinning
А, дано, защото явно към 60-ти епизод ще се проясни в тъмното. Вероятно към Св. Валентин. Thinking

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 13:03 от Ninka555

# 556
# 557
Iv32, такива ли бяха критериите, които поставихме Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Кате, има часовниче Картие + гривничка и пръстенче от Тифани, които се появиха след ваканцията в Португалия.
За пръстена конкретно, сърдитата Афра каза на журналистите, че бил на Сейран Grinning

Нинче, никой не игнорира новите потребители. Но като заговори за уважение и полагане на усилия, аз мисля, че трябва да са в двете посоки.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 13:31 от Еванджелин

# 558
Скрит текст:
Пишат, че в ролята на АКън не е актьор, а работник от екипа Joy за една сцена бил. 80% от следващия епизод бил за рибата, ама нищо, трябвало най-накрая да приключва тая работа, другата май я няма в следващия епизод и ако правилно съм разбрала в 57 бай-бай. Това от Керем и ко

# 559
А дано се отървем най-накрая от Буче...и дано петъчния епизод бъде интересен, че последните два много пълнеж, много нещо, отегчителни си бяха..

# 560
Добър ден и от мен момичета!

В очакване на нов фраг сме и дано останем доволни.
Май с него ще изпишем темата и за новия епизод ще сме
пак в нова такава.
Дано идването на новият за Сейран, да ги отрезви малко
и стопли отношението един към друг, но ми се струва, че Невра
ще им създаде неприятности от ревност. Абе, една ги започна,
друга обсебена  ще ги продължи май. Как пък все такива ги намира Феро.
Питам се, когато са заедно Афра и Мерт и разговарят, дали не са
свикнали с екранните си имена и по някога неволно да се
обръщат един към друг с тях /Сейран и Ферит/ People Couple

Да си припомним Сейран :

# 561
За мен няма значение дали е ПР  или  не. Приела съм го.  Техен си е живота , техни са си кариерите , те решават какво да правят.  Нито съм им в "обувките" , нито съм им в спалните.  Може по приятелски да се прегръщат и да си целуват ръцете. Няма лошо ! То при тоя фандом и приятели не трябва да имат вече.  Нека да им е приятно един с друг , да се забавляват ,без значение дали като двойка  или като приятели.
И двамата имат интерес от ПР на дизито. Колкото и да пада рейта , колкото и да мрънкаме , Рибарче си остава  успешен.Колкото повече епизоди навърти , толкова по-добре и за двамата , както финансово  така и за кариерите им.
Не разбирам защо се сравнява рейта с други дизита /Шербета , Гаддар/. Всеки сериал си  има своята ниша , тематиката е различна.
Сега за ревността на Сейран. Ами да , ревнува. Коя обичаща жена няма да ревнува. При това го видя с едно и също момиче два пъти , не е като да е само снимка. Според мен  това и даде допълнителен тласък за действие. Не може Фаро да ти говори , че би обърнал целия свят за теб и веднага да търчи при Невра. Това което ние виждаме и знаем , тя не знае. Не че щеше да е очарована да го слуша как флиртуваше с нея.
Често чета тук , че Сейран искала да "подчини" Ферит. Аз мисля точно обратното. Още отначало той искаше да я вкара в калъпа Корхан.  Преди първия развод какво каза : Ще преклоня тази нейна глава !  Именно това нейно непокорство  го държи заинтригуван и в ролята на ловец. Тръпка му е !
Дано да видим Феро бей как ревнува пък било само и от приятел. Да я види с друг до нея , да я разбере какво преживява покрай неговите "дишания" и "бизнес" срещи

Супер са си гарджетата ни !
Kami-благодаря ви много за мнението напълно съм съгласна с вас филма е уникален а играта на Афра и Мерт 🥰🥰🥰

# 562
Турски Сериали - Безплатно онлайн
Соня Асенова  · 46 мин  ·
Рибарче – Сезон 2 Епизод 52 (Бг суб)
https://www.webfen.net/ribarche-sezon-2-epizod-52-bg-sub/
ЗАПОВЯДАЙТЕ В ГРУПАТА НА СЕРИАЛА Златно момче - Официална група

Пак от фейса.

# 563
https://www.instagram.com/p/C2rlZ4psxMi/?hl=bg

ето го дългожданният за Сейран

# 564
  • Яко в Матрицата...
Аз този не съм го чакала 😁 За Сейран не знам…

# 565
аз понеже хич не съм на ясно с модератори,триене,поправки и т.н. се върнах да видя дали ми стоят постовете
И си ги видях
Супер!!
Ренко,то и аз,ама много в инстаграм реват,че искат някакъв,та за това казвам,че дълго го чакат
Момичета,благодаря за всички материали,които публикувате,както и за преводите,които правите
Безценни сте,златни!!
Чакаме си фрага,та да видим
Не видях в миналата серия подсказката от фраговете,че Пелин ще каже на Ферит за балона
Може да е в петъшната серия
Интересно ми е как ще реагира Ферит на това

# 566
  • На топло в неговото сърце.
Турски Сериали - Безплатно онлайн
Соня Асенова  · 46 мин  ·
Рибарче – Сезон 2 Епизод 52 (Бг суб)
https://www.webfen.net/ribarche-sezon-2-epizod-52-bg-sub/
ЗАПОВЯДАЙТЕ В ГРУПАТА НА СЕРИАЛА Златно момче - Официална група

Пак от фейса.
Извинявам се ако е коментирано преди, но превода автоматичен ли е?
Или както беше до 36 епизод някой го превежда, защото в playtube след еп.36 всички са с автоматичен превод?

# 567
А, аз пък го чакам Акън. Няма само на Феро да пишат спокойни и интелигентни отношения JoyJoyJoy

# 568
А, аз пък го чакам Акън. Няма само на Феро да пишат спокойни и интелигентни отношения JoyJoyJoy

SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 569
  • Яко в Матрицата...
Ей това много ми хареса 🫠🧿

Общи условия

Активация на акаунт