Отговори
# 585
"Любов на показ"-ром ком е

Благодаря!

# 586
Новият е много хубав и добър актьор. Определено му го... на Мерт/Ферит Simple Smile

# 587
Новият е много хубав и добър актьор. Определено му го... на Мерт/Ферит Simple Smile

Какво му го ..? На Мерт/Ферит.Странно изказване .

# 588
  • Бургас
Ооо, как се радвам, че отново се е върнал добрият тон в темата ни!
И дано разумът завладее тази неприкосновена от "зли очи" територия, за да се наслаждаваме на нашите любимци!
Чета предполжения, гледам  клипчета /явно няма да се отървем от изтичане на инфо/ и чакам фраг!
Междувременно  новия съперник поразгледах - ами не е зле момчето, а и много прилича на Сертар Grinning

Скрит текст:

Самет Каан Куюку      

# 589
Ооо, как се радвам, че отново се е върнал добрият тон в темата ни!
И дано разумът завладее тази неприкосновена от "зли очи" територия, за да се наслаждаваме на нашите любимци!
Чета предполжения, гледам  клипчета /явно няма да се отървем от изтичане на инфо/ и чакам фраг!
Междувременно  новия съперник поразгледах - ами не е зле момчето, а и много прилича на Сертар Grinning

Скрит текст:

Самет Каан Куюку     
Аз викам тоя да си вземе Неврата,богато,щедро и "трудно" момиче,/а пък и как се целува само/,и да си се возят на червената кола в някой друг сериал.Аман от гастрольори!

# 590
Как разбрахте , че това е новият Ще чакам Бирсен Grinning
Големите акаунти в Х не знаят и се чудят Тук и имена има

# 591
Мими,ще,ще
Обаче преди това ще се насладим на актьорската игра на Мерт като ревнивия екс съпруг
Да се надяваме,че това ще е трамплинът към СейФер

# 592
  • София
Как разбрахте , че това е новият Ще чакам Бирсен Grinning
Големите акаунти в Х не знаят и се чудят Тук и имена има

Те още миналата седмица писаха за него, после го отрекоха. Сега пак казват, че е той.
Може и във фрага да го има и да се види, ако има фраг днес.

# 593
Самет Каан Куюку съм го гледала в "Присъда". Играеше ролята на журналист с блага физиономия и налудни, перверзни желания и изпълнения.

# 594
Мистери Flowers Tulip

Sparkling Heart

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 18:48 от KrasiAnna

# 595
Ох аман от Сървайвъри по проекти не всички са Хилми и Анъл и Серкай Т😂

Самет вече е за главни роли няма нужда да подпира тук и без това ме е яд за Баран🤫

Млад талант 🧿🫶🏻

# 596
Ето го новия - Мелих Озкая

# 597
  • Бургас
Нооо....ако вярваме на Бирсен, ето това е мОмчето в ролята на д-р Акън - Мелих Озкая /от дневния сериал Наследство/

И..Емрулах с емотиконите..

ПП Еви, писали сме едновременно

# 598
Не ми харесва, ама пък харесвам сцените в които Ферит ревнува. Grinning Ще размахва пак пръст и ще казва това е жена ми. Grinning

# 599
Нооо....ако вярваме на Бирсен, ето това е мОмчето в ролята на д-р Акън - Мелих Озкая /от дневния сериал Наследство/

И..Емрулах с емотиконите..

ПП Еви, писали сме едновременно

На мен нещо Емрулах не ми излиза публикацията му

Общи условия

Активация на акаунт