Термин Август 2024 ♥ - тема 3

• 41 676
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Наде, стискаме ти палци! Щом си в болница под наблюдение, бъди спокойна! Ще се оправят нещата. Заради ниската плацента ли е проблемът? И на мен на ФМ ми казаха, че е ниска, но не са ми казвали да правя или да не правя нещо конкретно.

Eliv-липсва регургитация на трикуспидалната клапа на сърцето, тоест пропуска кръв само в една посока, както трябва да е.
И другото е, че червата ехографски са нормално изглеждащи.

# 481
  • София
NadezhdaML ,всичко ще бъде наред ❤️❤️❤️❤️
Мисли позитивно и се дръж ❤️

# 482
Наде, ще ти помогнат в Токуда. Важното е, че си под лекарско наблюдение 24 часа - това е най-доброто, което можеш да направиш. Лекарите си знаят работата! Flowers Four Leaf Clover
Не чети излишни неща в интернет - наистина не бъди черногледа, разсейвай се с други, странични неща.
Щом кръвта свършва, значи е по-добре!

Пиши ни утре какво са казали!

# 483
Наде, вярвай, че всичко ще бъде наред! Доста път измина, а хубавата ФМ не е напразна. Почивай си и вече без никакво натоварване... Да, и аз мисля, че по-рано трябваше да ти кажат, но вярвай! Мен само вярата ме е крепила в подобен момент, но вече на детенце на 1,5г. и за миг не си помислих, че няма да го спасят, а е бил на косъм. Това е твоето бебе и ще го гушнеш след 27 седмици! 💙💗🧸🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 484
NadezhdaML, вярвам и се моля всичко да е наред с вас! Ще видиш как всичко ще се нареди. Никакви черногледи мисли и само хубави неща си представяй! Представи си хубав, горещ, летен, августовски ден, седиш си на леглото ( както сега), а в прегръдките ти малко,пухкаво бебче. Това си представяй! И пак повтарям- горещ, прекрасен, августовски ден- нито миг по-рано. Всичко ще се нареди, мислите са голяма работа, а виж колко много хора ви мислим с добро! Прегръдки ❤❤❤❤

# 485
  • Гр. София
Наде, стискам палци и аз! Вярвам, че всичко ще се нареди! Позитивни мисли и спокойствие!
Чакаме да пишеш с хубави новини! 🍀✨❤️

# 486
NadezhdaML много притеснение и стрес си преживяла. В добри ръце си и се опитай да запазиш спокойствие доколкото е възможно, защото е важно за теб и за бебче. Всички ние също сме с теб и стискаме палци всичко да мине скоро!🍀👏🏻❤

# 487
Наде, всички сме с теб! В Токуда лекарите са на високо ниво, всичко ще е наред 🙏🙏🙏. Да пишеш с новини утре как си, че те мислим тук. Бъди спокойна! 🤍

# 488
Наде, всички стискаме палци, сигурна съм, че нещата ще се оправят. Виж и други момичета са получавали такова кървене, имаше споделено тук даже, ужасен стрес са, но с бебето всичко е наред! 💙 Изобщо не си позволявай да имаш лоши мисли - и то въпреки мнението на специалистите!

Иначе за ниската плацента аз съм ви споделяла, че на приятелка и бяха препоръчали да се пази без много спорт, а друга беше прокървила и тя след спорт. Явно си е рисков фактор. На мен на феталната само ми казаха, че е задна, не си спомням да са казвали ниска / висока.

Аз да споделя, че вчера сутринта имах болка долу ниско в корема, не беше силна, но определено беше неприятно, особено отстрани. Пих Ношпа и се оправи. Мисля, че е от разтягането на матката, защото често усещам в страни болежчици и бодежи, но все пак леко се притесних, непознати усещания 😀

# 489
  • Пловдив
NadezhdaML, всичко ще е наред, щом си под лекарско наблюдение.

Аз съм много доволна от уикенда. Събота цял ден обикаляхме из Одрин, неделя изкачихме едното тепе в Пловдив, иска ми се всеки ден да имам това движение, но...

На ФМ по принцип трябва да пише с каква плацента сме, този път и аз съм с предна ниска /повечето жени в началото са с ниска, без значение предна или задна/.

# 490
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета! 🥹
След визитацията ме взеха за преглед. Момчето ни е добре, мърда си, сърчице си чух. Изглежда си норнално. Хематомът сега го измериха 6 и малко см, но казаха, че това си е субективно. Намира се на задната страна и ми казаха, че или ще се организира или ще изтече, защото имал път, показаха ми го как свършва надолу, което било добре. Шийката е добре, затворена, няма скъсяване.
Двете най-важни неща, които казаха, че ги интересуват - живо бебе и ненарастващ хематом. При мен е така. И също обясниха, че ще го караме ден за ден с прегледи, нищо не се знае. И като попитах не се знае дали ще "оживее ли?", ми отговориха, че да, не се наемали да кажат нищо, защото имали и от двата случая - единия ден всичко добре, другия вече..
Даже не искам да си помислям. Надявам се въпреки всичко да имам положителен изход.

# 491
Наде, продължаваме да ти стискаме палци 💙 Мисли си само най-хубавото!

Аз да ви попитам, случайно да имате сърцебиене и учестен пулс? Знам че пулсът се качва по време на бременност, но при мен тези неща се появиха изведнъж в сряда, вече всяка вечер. През деня си мисля, всичко е наред, но откъм 9ч като се разхлопа това сърце, после лягам и няколко часа съм като на енергийни напитки.

# 492
  • София
Mama2288, аз съм имала с пред ната бременност,но тогава много ми падаше кръвното и събирах и границите. Виж при теб да не е хормонално наистина ,видях ,че си писала и в другата група .

Наде,всичко ще е наред ❤️
Те така лекарите често се презастраховат с 50/50.

Аз днес ще ходя при доц . Тюфекчиева,нз дали сте ходили.
Тя е в Майчин дом,но не следи бременности ,занимава се с оперативна гинекология.
При нея си ходя на профилактика.
Страхотна е много я харесвам .
Имам да си взимам една цитонамазка и микробиология ,ще ги нося в Щерев,за да не пускам пак.
Мисля да им се примоля без час да ме вземат да видят как са нещата ,защото и аз само го мисля този хематом .
Забелязах, че като го мисля и ме свива наистина корема...
Трябва да сме по-спокойни ,колкото можем.

# 493
А тези хематоми са вследствие на отлепване на плацентата ли?

# 494
  • София
Никой не ми даде обяснение от какво се е получило, но стана седмица след като на феталната ми казаха, че мога да се движа. С мъжа ми мислим, че причината вероятно е защото запопнах да се движа повече. Ама повече едва събота и неделя. През седмицата вкъщи съвсем леки неща, но преди и това не правех. Та се чудя сега след това дали да не преустановя ходенето в Марковс. Ама не знам пък къде да отида, ще го помисля.

Общи условия

Активация на акаунт