Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 804
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 185
И двамата са наивно гуповати, търкулнало се гърненцето и си намерило похлупаче😂

# 1 186
Вътре нямат контакти и са загорели,съмнявам се че навън би я загледал дори. Димитър ми изглежда като мъж с поне 1-2 мозъчни клетки , а като такъв освен за една нощ не вярвам да приема Симона за нещо повече.

# 1 187
Вътре нямат контакти и са загорели,съмнявам се че навън би я загледал дори. Димитър ми изглежда като мъж с поне 1-2 мозъчни клетки , а като такъв освен за една нощ не вярвам да приема Симона за нещо повече.
Според мен Митку е дошъл загорял в предаването. А от Мониту по-лесна не е видял. Simple Smile
Когато мъж започне "да мисли" с долната си глава, забрави за мозъчни клетки - просто няма такива.

# 1 188
Ми точно де,лесна е за един два пъти и после всеки по пътя си. Колко са мъжете,които приемат тези лесните за нещо повече от поредната бройка? Пък и МонитУ си е меркантилна,Димитър за какво й е Grinning

# 1 189
Ми точно де,лесна е за един два пъти и после всеки по пътя си. Колко са мъжете,които приемат тези лесните за нещо повече от поредната бройка? Пък и МонитУ си е меркантилна,Димитър за какво й е Grinning
На трезва глава не са много понеже оптимизма още е с тях. След няколко питиета всичко се променя.

# 1 190
  • София
Димитър от промото към Монито: "Толкова си красива без грим, а с грим да не ми се мяркаш пред очите." Joy

# 1 191
  • София
Димитър от промото към Монито: "Толкова си красива без грим, а с грим да не ми се мяркаш пред очите." Joy
Joy Да си я взима у Щатите таз неземна красота, халал да му е...

Довечера много фалшивеят тия третокласни сценки...Фънки в ролята на вечния хейтър и маанджия/ боже, какви две думи вкарах в едно изречение/  Вътова в каква роля ще бъде не знам, ама страшни досадници са и двамата...

# 1 192
  • Другата България
А изобщо вярвате ли на тази “любов” между Димитър и Монито?
На мен са ми много сладки и искрено се надявам да е истинска.
Интересно ми е вашето мнение какво е.
Разбира се, че не вярвам. Blush

# 1 193

Коментар във фейсбук под въпросното промо:
“Мисля, че Митко има лозя и това е причината да й казва, че е красива! Иска да я примъкне с него и да я използва да плаши гаргите.”
😂😂😂😂

# 1 194

Тъкмо това излъчиха, стоя, гледам, слушам и съм скандализирана.

# 1 195
Що, какво толкова скандално? Това е нивото.
Монитор си е плашилце с или без грим. Прави ми впечатление, че масово булките са с ужасни кожи.

# 1 196
  • Другата България
Щом вкараха само една жена, ще я оставят.
А и ще се конфронтира с Никол, така ми се струва, само по погледите, които Никол ѝ мяташе.....
Сладкарят ще отпадне, така ми се струва.

# 1 197
Смешно ми стана, как шеф Ангелов обясни, че не са имали досега толкова слаб отбор. Той какво очаква, като е взел Никол и Царина в отбор, една Поли, която се справя и пълнеж от хора, които не знаят какво правят там, нито какво се прави в професионална кухня.
От представянето излиза, че тези 4-мата са всички с опит и кариера като готвачи, а тези в шоуто, особено от женския отбор нямат представа от ниииищо.

Стефани не е фиданка, че да коментира килограмите на един от двамата нови мъже.

Чимидова очаквам да продължи напред, макар да е пълен минус, но продукцията очеизвадно я бута напред. Чудно ми е какво ще направи с тези соеви хапки.

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 20:26 от Janice_

# 1 198
Реших да гледам и ще ми вкарат Фънки да оценява храна...тази година нивото е много ниско.

# 1 199
Шеф Ангелов хареса печен пълнен домат. Това е нереално! При всеки друг случай подобна манджа е правил на 5 стотинки този, който я е направил. После как да гледа човек с желание и да не е категоричен, че е нагласено.

Общи условия

Активация на акаунт