Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 768
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Варна
  Моля, не забравяйте -това е шоу, развелекателно тв предаване. Почти нищо общо с професията на готвач.

# 1 171
Е, как да няма, като уж идеята на предаването е да се състезават готвачи в готварска обсановка и на такава тематика?!

# 1 172
  • София
Значи аз написах това за специализиранено в големите кухни, не за да оправдая някой от участниците в шоуто, а за да обясня, че понякога точно такива кухни водят до ограничаване на развитието на един готвач.

# 1 173
Коментарите на фолк певицата Андреа за ХК:
https://www.facebook.com/share/v/Ex5AK2T36rFKD1vU/?mibextid=KsPBc6

# 1 174

“Как се казва Мастър Шефа, бе, Ангелов ли беше?”
Тая горката толкова кофти материал е, даже и една пача да направи Мастър Шефа не става.

# 1 175
  • София
Доста добре се е почерпила, милата Joy

# 1 176
  • Другата България
Няма и да я гледам, да не говорим, че не искам да я слушам изобщо.

Чакам утре новите попълнения. Да видим ще ми разместят ли генералните прогнози от ден едно, както е модерно да се казва. Blush
Финал Царина - Сарамандов, за Царина още от първи епизод писах, а Сарамандов откакто се появи.
Но да видим кого ще вкарат утре.
Всъщност, някой знае ли още ли снимат? Кога приключват снимките, ако все още не са?

# 1 177
Още снимат, защото в темата за спойлерите тези дни имаше снимка от място, на което си били с караваните.

# 1 178
  • Другата България
Аха, ясно.
Че им загубих времетраенето вече.
Но трябва да са на финала, нали?

Тя темата за спойлери не е ли втора тема за Ергена? Преди време - аз май писах, надникнах веднъж от любопитство, прехвърлих няколко страници, то основно за Ергена, вече знам там коя ще спечели. Joy

# 1 179
Да, на крачка са от чурните куртки. Wink
Такава е, Мери, макар и те самите да не са сигурни коя печели.

# 1 180
  • София
Аз не можах да схвана каква точно е идеята на новите, че прецъках промото на бързо. Реално в момента само жени са с оранжеви престилки, нали така? А ми се стори, че бяха 3-ма мъже и само една жена. Реално червените ще станат смесен отбор, поне един от тези трима ще се справи мисля, а не вярвам да го пратят при мъжете, защото те се справиха ок миналата седмица и няма на кой на мястото. Освен, ако както Merri_An мисля предположи преди време, Чоткин да го командироват при жените, а някой/и от новите да отиде при мъжете.
Като цяло мисля, че от претендентите двама ще вземат куртки, а две от жените ще напуснат. Надявам се да са Чимидова и за втората ми е все едно, само да не е Поли, че ми е симпатична. Симона си мисля, че ще стои до черните куртки за съжаление.

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 11:59 от gg__

# 1 181
Аз не можах да схвана каква точно е идеята на новите, че прецъках промото набързо. Реално в момента само жени са с оранжеви престилки, нали така? А ми се стори, че бяха 3-ма мъже и само една жена. Реално червените ще станат смесен отбор, поне един от тези трима ще се справи мисля, а не вярвам да го пратят при мъжете, защото те се справиха ок миналата седмица и няма на кой на мястото. Освен, ако както Merri_An мисля предположи преди време, Чоткин да го командироват при жените, а някой/и от новите да отиде при мъжете.
Като цяло мисля, че от претендентите двама ще вземат куртки, а две от жените ще напуснат. Надявам се да са Чимидова и за втората ми е все едно, само да не е Поли, че ми е симпатична. Симона си мисля, че ще стои до черните куртки за съжаление.
Нали за това качих снимка с оранжевите и новите , за да не гадаем. Чоткин защо да го командироват при момичетата? Ако Камелия беше останала в предаването е разбираемо. Сега е друг кандидатът за там - "бърборкото" Димитър. Очаквам от новите да влязат трима, ако не и четиримата. Чимидова и Симона е време да си ходят. Видя се че кухнята не им е силата. Ако на Димитър му позволят да подсказва на чучелото Симона, то ще я гледаме още много време и ще ни надува главите с глупости без край.

# 1 182
  • Другата България
Не само, че няма да изгонят Симона,  ами и Димитър ще поостане след заформилата се ....лИбоФ. Heart
Така де, сеир трябва.
Иначе да, аз предположих за Чоткин и жените, защото ни загатнаха вече колко добре работи с тях, а при мъжете е аутсайдер.
Но сега може и Митко да стане червен.....Joy

# 1 183
А изобщо вярвате ли на тази “любов” между Димитър и Монито?
На мен са ми много сладки и искрено се надявам да е истинска.
Интересно ми е вашето мнение какво е.

# 1 184
А изобщо вярвате ли на тази “любов” между Димитър и Монито?
На мен са ми много сладки и искрено се надявам да е истинска.
Интересно ми е вашето мнение какво е.
Според мен Димитър е мераклия, Мониту няма нищо против и е възможно да се вземат.

Общи условия

Активация на акаунт