Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

  • 83 754
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Мнения: 10 641
и мен Никол не ме дразни

# 1 156
  • Мнения: 3 329
Мен пък никой не ме дразни.
Симона преиграва понякога, но я изтрайвам и нея.

# 1 157
  • София
  • Мнения: 12 330
Дежа вю - Чимидова ПАК не е съгасна с номинацията Joy
Стефка обаче ме дразни повече от нея.
Симона е добродушна, но постоянното ѝ крякане няма да издържа ако ми е наблизо.
Залагам и аз на Поли за следваща изгонена, макар че ми се ще да е Стефка.
Иначе за вчера се очакваше да е Светла.

# 1 158
  • Другата България
  • Мнения: 42 204
Да, аз Светла я прогнозирах за миналия епизод, но явно е трябвало да мине сеира с чушките и тя като главно действащо лице, та затова са я забавили с един епизод.Blush

# 1 159
  • European Union
  • Мнения: 1 928
Дани Спартак още ли работи там? Май не го показват изобщо в последните епизоди.

# 1 160
  • Мнения: 1 651
Дани Спартак още ли работи там? Май не го показват изобщо в последните епизоди.

Имаше го на един мастър клас още в началото.
Основно са Светла и Никола.
Не съм се включвала понеже гледах предните два дни конкурентното шОо, и там е тоталка положението.
Ще наваксам сега през уикенда макар да нямам голям интерес.
Гледах само състезанието с чушките - скандално и ужасно беше за мен.

# 1 161
  • София
  • Мнения: 32 412
В едното шоу хапват ултра люто, в другото си размазват торти по лицата. Чудно. Родна Бг телевизия.

Много слаб епизод. Не знам какво да коментирам. Чушкин поне направи там някакво шоу, та да се запомни с нещо.
Симона може да е всякаква, но Стефани е за психодиспансера. Щеше да се впише идеално в каста за Ергена. Там са събрали такива истерички като нея този сезон. Трудно издържа такива кресливи хора.
Логично Светла си тръгна. Бях спокоен за Чимидова. Там си чакам момента в който шеф Ангелов ще я признае и ще и целуне ръката, тя ще се разтопи и чак след това ще я изгонят.

Жените счупиха всички рекорди по загуби този сезон. За пореден път ще преливат свежа кръв. Не помня такова чудо.

# 1 162
  • Мнения: 1 563
Мен Симона не не дразни и не искам да си ходи засега. Естествено не ми е фаворит за победител, но съвсем ще затъпее без нея и Чоткин.
Да си заминава тая ревла Чимидова. Никол не я понасям, но е по-добра от много.

# 1 163
  • Мнения: 2 635
Мен ме съмнява, че Никол е учила в Кордон😂, Чимидова става все по нагла, а се чудя шефа защо я държи като не го слуша. Все някой друг и е виновен. Общо взето фаворит до сега нямам. А и Светла го каза, много зле за да не издадат женските и 1 резервация за 5 седмица...

# 1 164
  • Мнения: 5 518
Не съм убедена вече, че Никол е толкова зле, колкото я изкарват. Във всеки сезон има някакви готвачи, които имат образование от друга държава и са работили в престижни ресторанти, а накрая точно нещо такова елементарно като сос Холандес не могат да направят. Изглежда ми като сценарий, а не като реална ситуация.

# 1 165
  • Мнения: 2 635
Май целият сезон е сценарий.. 😒

# 1 166
  • Мнения: 597
Те вкарват нови хора, защото са много епизоди/седмици и да има кого да махат не за друго. Това с преливането на нова кръв, защото били слаби изобщо няма значение. Продуцентите разчертават целия сезон и се определя колко са епизодите, колко елиминации ще има, през колко епизода и т.н. Това да вкарват хора след като е почнал сезона не го правят за първи път.

# 1 167
  • Другата България
  • Мнения: 42 204
За първи път обаче вкарват хора на два “тура“.
Поне аз не помня да се е случвало друг път.

# 1 168
  • София
  • Мнения: 8 497
Не съм убедена вече, че Никол е толкова зле, колкото я изкарват. Във всеки сезон има някакви готвачи, които имат образование от друга държава и са работили в престижни ресторанти, а накрая точно нещо такова елементарно като сос Холандес не могат да направят. Изглежда ми като сценарий, а не като реална ситуация.
От лично наблюдение знам, че в големите ресторанти с голям кухненски персонал понякога имат тесни специализации сред готвачите- има си такива за месо, па сладкари, па сосове, салати и т.н. Т.е. както в хелса има станциите, така и в големите ресторанти, но там готвачите си се специализират и работят основно на една станция и много рядко се въртят. Това не значи, че не знаят и другите неща. Специално за младите готвачи обаче, отначало ги ползват като помощници в различни станции и ги набюдават къде се ориентират и справят най-добре и после ги специализират там. Затова съществува вариант готвач работил в такива кухни да е слаб за определена група ястия и понякога състезавайки се с готвач от малък екип да се изложи.

Бил съм в няколко големи кухни (в едната даже работеха 30 и повече готвачи) но никъде не видях крещене, викане, хвърляне на съдове, скандали между готвачи и т.н. То верно в едната кухня над всяка станция има монитор и там при поръчката и се изписва какво се очаква и след колко време. Да не кажа, че веднъж на салатите се появи надпис „Нямате поръчки, моля насочете се към работно място ...“.

# 1 169
  • Мнения: 124


Синхроните след тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт