Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 882
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 825
  • European Union
Не е приключило. На 17 март ще снимат епизод в Троян.

# 826
Реването за няма нищо и на мен ми идва в повече.
Снощи Стефани влезе свежа и надъхана, накрая на епизода и тя ревеше за живота, за апартамент, луда работа
Пише из нета, че с Александър Иванчев - сладкар завързва отмошения още от МШ, децата от кого са ще се разбере, най-вероятно тепърва от самата  нея в сълзливи обяснения, където ще се отваря и тук тема за домашното насилие и насилие върху жени.
Два пъти сладкар на годината, предаване, клипове за Мария Илиева, Криско, екстремни спортове за хобита, две деца, млада, здрава и накрая се сополиви.

# 827
  • Другата България
Шеф Гунджа е голям сладур, но наистина трудно се схваща какво говори.
'сес....Joy

Още снимат, да.

# 828
Едвам издържах шеф Гунджа, просто нищо не му се разбираше. В един момент ми изглеждаше, че идеята е точно тази да не му се разбира, за да може готвачите сами да се оправят с рецептата. Нещо като онези игри, в които си четат от гърбовете.

# 829
Аххх Никол с това самочувствие.. 😡Иначе сте прави много нагласена работа, златните да печелят всяка резервация... 😒

# 830
Чоткин е страшна мърша 🙂

# 831
Чоткин съвсем превъртя, а от това, което дадоха за епизода днес ще става все по-зле с напредване на епизода.
Никол откъде реши, че тя е човекът, който трябва да спаси Камерия и че Камелия не може да направи нещо толкова леко. Много се е взела насериозно, от ден едно ми е неприятна, обаче тя се старае да стане още по-неприятна.

# 832
Момчето иска да се докаже, как с измама.. 😉
Чоткин съвсем превъртя, а от това, което дадоха за епизода днес ще става все по-зле с напредване на епизода.

# 833
Интересно ми е, защо Ангелов не каза нищо за използвания печен патладжан, който беше направил шеф Никола и не каза нищо за това, че Никол и Камелия готвиха заедно.

По повод зачервеното око на Галин, стана както си мислехме. Изобщо Гатьо не му е посегнал на него или на който и да е друг. Явно има някаква алергия, симпатизирам много на Галин.

# 834
Явно сълзите и сополите ще са част от целия сезон.
Не знам защо се подиграват със зрителите. Толкова ли няма нормални готвачи?
Тази година всички са "нередовни". Гледаш го нормален, пък той чехльо и ревльо.
Кристиан от миналият сезон липсва. А беше интересно с него

# 835
Никол искаше да спаси Камелия, защото заради нейната намеса,на Камелия не й стана нещото и Ангелов я изгони. Та гузната съвест посети Никол.

# 836
Но начинът, по който обясни на шеф Никола, че "я е преценила, че й трябва помощ" беше много грозен. Можеше да помогне без да изкарва Камелия неграмотница, която не може да се оправи.

# 837
  • Буркина Фасо
това до Крисия (ВИП-а) какво животно е ?

# 838
  • София
И аз се зачудих момиче ли е, момче ли е.

# 839
Гадже? 😂 😂 😂
Муж????

Общи условия

Активация на акаунт