Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 85 036
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Епизодът на Чоткин!
Лудак за двама, хаха
Но се справи момчето. Там са все пак за победата и за одобрението на шеф Ангелов. Ще го преглътне Митко, ако пък не може, значи няма шанс в тази среда...
Усещам как в скоро време Чоткин ще отиде при жените, а Мони-бонбони при мъжете.

Очаквах повече от мастър класа

Очаквано Иван си тръгна. Без изненади.

Като цяло не особено интересен епизод.

# 886
  • Другата България
Още един подкаст, който НЯМА да гледам.
Как опорочиха всички подкасти, и за ИВ с Ивка бейбЕ /ужас/, и за “Един за друг“ с Денислава, сега пък Станислав....че и на тримата нищо не им се разбира, отсега съчувствам на зрителите им.

# 887
Чоткин ми стана рязко противен изведнъж много злобен стана.... Явно победата му е на всяка цена.

# 888
Чоткин ми стана рязко противен изведнъж много злобен стана.... Явно победата му е на всяка цена.
Предаването се казва "Кухнята на Ада". Безхарактерните участници не се толерират от шеф Ангелов.
Чоткин се представя на ниво, защото иска да играе на финал. Това че търпи подигравки ще е до време.
Който иска да продължи напред се бори. Чоткин не е убил никого досега. Което не е забранено е позволено. Simple Smile

# 889
  • София
Е да, представи си да е конюнктивит и да "пламнат" всички...
  О да, трябва да го види лекар. Имах предвид,че е едва ли е бушониран от някой.

Мисля, че е с "ечемик".

# 890
Нямах в предвид това, а че вчера игра нечестно. С една дума сложи половината труд на Шеф Никола в неговата чиния.
Предаването се казва "Кухнята на Ада". Безхарактерните участници не се толерират от шеф Ангелов.
Чоткин се представя на ниво, защото иска да играе на финал. Това че търпи подигравки ще е до време.
Който иска да продължи напред се бори. Чоткин не е убил никого досега. Което не е забранено е позволено. Simple Smile

# 891
Много странно, че не го наказаха или поне порицаха. А не е като да е останало незабелязано. Явно по сценарий избирателно затваряне на очите.

# 892
  • Буркина Фасо
Е да, представи си да е конюнктивит и да "пламнат" всички...
  О да, трябва да го види лекар. Имах предвид,че е едва ли е бушониран от някой.

Мисля, че е с "ечемик".
при ечемика май не почервенява и подпухва  бузата (в горната част).
със сигурност лекаря на терен го е прегледал и произнесъл.

# 893
  • Бургас
Чоткин трябва да участва във филм, където да играе сериен убиец психопат! Погледа му е точно на такъв!

# 894
  • Другата България
“В тая чиния има толкова мазньоч, че има нужда от липосукция“. Joy

# 895
Чоткин трябва да участва във филм, където да играе сериен убиец психопат! Погледа му е точно на такъв!
Мониту ще е по-добра в пресъздаване на образа на психопат. Така успешно си е обезобразила лицето, че направУ е СТРАШНА. Anguished

# 896
Ще ходят в Берковица, нали Асен и майка му от предния сезон бяха от там? Па може и той да ги посрещне 😂
Редактирам се, не познах. Сестра му е страшна😂

# 897
  • Буркина Фасо
Мониту ще е по-добра в пресъздаване на образа на психопат. Така успешно си е обезобразила лицето, че направУ е СТРАШНА. Anguished
в момента,  в който и дадат лицето на тая  екрана ми става черен. дори и той се възмущава.
спасението при нея е за всяка задача залог за изпълнението да е козметиката и. Smiley

# 898
  • София
Много е сладко детето на Славейко. И майка му е много симпатична, но защо сестра му така се е загрозила.

# 899
Този сезон освен ревлив, ще се окаже и любовен. Почни Всеки си пада по някого.

Общи условия

Активация на акаунт