Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 801
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 915
Айде, Чоткин остана без камелчиту 😁

# 916
Аууу играта , в която захарчето се контузи

# 917
Изумена съм, че изгони Камелия, а не Чимидова.

# 918
  • Другата България
Скрит текст:
Мега противна е Чимидова, откъде вади това самочувствие да се чуди човек....
Едит - Камелия ще разкара.
С мотива, че ВЕЧЕ ѝ е дал втори шанс.
Да видим.

Скрит текст:
Или ще разкара трета, не от номинираните.
Joy
Толкова са прозрачни вече, че им прозира сценария от километри.

Да се чудиш защо пазят Чимидова, да.

# 919
Изпъдиха Камелия... Confused
А пискливото Мони-Бонбони сигурно ще ни надува главите до финала Grin

# 920
Е не Митко и Мони 😂😂😂😂

# 921
Ау, Митко се гушка с Мониту 😁😁 Любов да има

# 922
  • София
Ау, взеха се младите. Joy

# 923
Митко така натиска Симона в следващия епизод, че явно не са се майтапили днес, като пуснаха нейна снимка след синхрона му…..

# 924
Зачетох се в отзивите за ресторанта на Чимидова,  биполярни като нея - аз съм желязната лейди, но тук рева

Скрит текст:
В отклонение от темата първенството ми държат двама собственици  в Родопите с хубава база и уникална природа. Мненията се редуват с много гостоприемни домакин до пример как единия на входа записва в тефтер кой гост кога си тръгва. Така объркал дните хората отишли на преход, връщат се и багажа ги чака на двора, собственика вдига луд скандал, че не освободили стаята, а хората имали още нощувка.
Забележки кой колко вода харчи.

Другия образ с разкошна къща в Смолянско - изгонил гостите, че закъсняли с идването два часа.
На събирания по нова година ходил между компаниите и правил забележи, че другите се оплакват. Като се събрали масите се разбрало кой е недоволен.

Хайде, по сценарий Камелия

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 22:17 от Щефи

# 925
И двамата нямат вкус, ще има сеир. Димитър май е объркал предаването. Па знае ли човек.
ВЕрно ще направят от ХК - ББ. Димитър ли ще е първият разписал се? Smiling Imp

# 926
  • София
Весела игра. Монито нямаше шанс, просто защото половината думи не ги знае по принцип. Joy
Очаквах да изгони Чимидова или Светла, но и Камелия става. Чимидова от три седмици е там и още не е разбрала къде се намира. Била приготвила собствен прочит... Ма това не ти е Златна рибка в Равда. И все е спечена, притеснена, изгубила ума и дума на резервации, а като стане дума за номиниране, не могат да й затворят устата.

Никол прави много левашки грешки за възпитаник на Кордон бльо. Хубавото е, че това по никакъв начин не се отразява на самочувствието й. Joy

Издразни ме Виктор как успя да види, че Чоткин е сготвил половината ястие на Керан, а вчера не видя как същия си присвои патладжана на шеф Никола. Очевидно правилата в това предаване не са константа.

Много сладко момиченце има Славейко, но гостуванията са ми безинтересни и излишни, а и ми се струват голяма утрепия да се пропътуват стотици километри само за някой час вечеря. А и ми изглежда супер притеснително за семейството на участника да посрещат и приготвят храна за толкова хора.

Митко ми беше симпатичен, изглеждаше разумен човек, а сега изведнъж си е харесал Симона? Много ще ми е интересно да обясни какво точно го привлича у нея. Joy

# 927
Весела игра. Монито нямаше шанс, просто защото половината думи не ги знае по принцип. Joy
Очаквах да изгони Чимидова или Светла, но и Камелия става. Чимидова от три седмици е там и още не е разбрала къде се намира. Била приготвила собствен прочит... Ма това не ти е Златна рибка в Равда. И все е спечена, притеснена, изгубила ума и дума на резервации, а като стане дума за номиниране, не могат да й затворят устата.

Никол прави много левашки грешки за възпитаник на Кордон бльо. Хубавото е, че това по никакъв начин не се отразява на самочувствието й. Joy

Издразни ме Виктор как успя да види, че Чоткин е сготвил половината ястие на Керан, а вчера не видя как същия си присвои патладжана на шеф Никола. Очевидно правилата в това предаване не са константа.

Много сладко момиченце има Славейко, но гостуванията са ми безинтересни и излишни, а и ми се струват голяма утрепия да се пропътуват стотици километри само за някой час вечеря. А и ми изглежда супер притеснително за семейството на участника да посрещат и приготвят храна за толкова хора.

Митко ми беше симпатичен, изглеждаше разумен човек, а сега изведнъж си е харесал Симона? Много ще ми е интересно да обясни какво точно го привлича у нея. Joy
Е как какво? Мониту е интелигентна, красива и може би от лесните. Димитър Завоевателя е готов да сваля звезди.
Все пак сеир да става.

# 928
  • софия
Нямам идея кога се/е снимано предаването, но миналата седмица в самолета имаше една персона,силно приличаща на Мониту. Веждите не бяха толкова страшни. Не беше с Димитър, друг беше.

# 929
От януари се снима. Мисля, че върви с около месец и половина разлика, поне така беше при първите епизоди, но вече разликата е около 2 месеца. Обикновено се снима от януари до март.

Общи условия

Активация на акаунт