Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 800
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 930
Мони изглежда страшно зле, това е положението. Светла е по-възрастна, но изглежда по-добре. Не съм очаквала, че може да се завърти любовна линия точно с нея.
Преди няколко сезона между Андреа и Николай беше съвсем разбираемо, бяха симпатяги и двамата. Но Монито…

# 931
  • София
Аз честно не очаквах да е Камелия изгонена, все си мислех (надявах), че ще е Чимидова ☺️
Иначе за евентуалната любовна история - няма лошо, млади са, необвързани, щом се харесват - нека опитат. Външният вид не е всичко в крайна сметка, а и красотата все пак е в очите на гледащия.

Другата седмица очаквам вече да бъде изгонен човек от Златните, а от редовните отбори, ако са отново двама, 1 мъж и една жена. Ако е само 1, предполагам ще е мъж.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 17:27 от gg__

# 932
Повече от половината участници когато и да ги изгонят, все ще им е късно Simple Smile Все пак Камелия (потвърдено вече) и Чимидова са на ред най-отпред, както и Светла. До края на другата седмица мисля, че ще си заминат. И макс до 2 седмици ще разместят отборите.

За "златните"  важи същия коментар - когато и да ги изгонят, все ще им е късно Simple Smile

# 933
  • София
Новата, (не Лидия, а другата) охх избяга ми името, започва все повече да ме дразни с голямото си самочувствие. Да се не начуди човек на какво отгоре.

# 934
  • София
Бе каква любовна линия, каква любов, какви пет лева. Просто сценарий -и затова изглежда извън всякаква логика и неестествено.

# 935
  • София
Стефани е малко като Камелия. Голяма заявка, голямо самочувстие. Но засега не блести с умения.
Лидия ми напомня на Магдалена. Изглежда объркана, сякаш не знае какво точно прави там. Не очаквам да стигне далече.

# 936
В началото си казвах за Камелия - брей, това малкото как се защитава и не се дава.Обаче сега, някаква наглост виждам, нещо не ми харесва. Не трябваше да гонят нея, има друг баласт , но .....
   Аз нещо съм изтървала,че не ги гледах от началото - но и златните ли са в борбата за 100те хилки?
   Към момента Галин ми е фаворит.Към момента.
   Дъщеричката на Славейко голяма сладуранка. Той сам ли я гледа? За сестра му недоумявам  - майка му каква стегната и спретната жена, симпатяга, а тя какво си е причинила?!

# 937
Златните не се състезават за 100 те хиляди. Те имаха някаква купа или плакет за награда 😂

# 938
  • София
...   Аз нещо съм изтървала,че не ги гледах от началото - но и златните ли са в борбата за 100те хилки? ...
Според мен са си договорили определен хонорар и ще ги държат да си ги отработят.

# 939
  • София
Хах, това с боба и лещата е отвратително задание. Трябва да имаш здрави нерви цял ден да сортираш, а и Мони бонбони да ти дудне на главата.

Не съм изненадан от изгонването на Камелия. Безинтересен участник, забравим само след една седмица. Има много такива този сезон. За съжаление. Поне да готвеха...

Митко и Чоткин се отличиха този епизод.
Мъжете стават все по-добри и жените нямат шанс. Очаквам скоро да си омешат.

Чимидов и Ангелов - завръзката на сезона. Май ще гледаме тази 'любовна драма' още дълго.
То в момента сякаш това е и най-коментираното нещо, защото честно казано абсолютно нищо не се случва този сезон, нито има някой, който да се отличава с нещо, както бе в миналите сезони...

# 940
  • София-Младост
Камелия след отпадането и:
https://nova.bg/accents/view/2024/03/08/447504/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 0oEnUaBshDjZeFfTE

# 941
  • София
Frowning
Това за Чоткин не може да е истина. Направо падам Joy

# 942
Защото бе? Любов да има. Ето и митко и Мониту също влюбени.

# 943
  • София
И двете влюбени двойки са ми абсурдни и неочаквани. Но пък любов, какво да правиш...

# 944
  • Другата България
Камелия след “Хелс Кичън“:
“Влюбена съм в Чоткин“.
https://nova.bg/accents/view/2024/03/08/447504/%D0%BA%D0%B0%D0%B … j-UmLt9Yy65X4nPJA

О, извинявам се, вече е публикувано, не видях, моя грешка.
Просто не можах да го повярвам......

Общи условия

Активация на акаунт