Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 84 021
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
Готова съм да се обзаложа, че Царина ще е поне на полуфинал.

# 601
Оф, много ги пази тези жени. Поне 3 от тях са за моментална елиминация

# 602
  • София
Хах, малка изненадка.
Мислех си, че Светла е пътник, ама шефа иска да си ги държи, че да гледаме сеир.
А на мен ми се иска да намаляват като бройка и то бързо, че твърде много плява има.

# 603
  • Другата България
Blush Вариант три - никой.
За сметка на това утре или мис баба, или Светла, или и двете. Blush

Никол проявява много агресия и като нищо може да ѝ покажат вратата.
Съжалявам, че първоначално я харесах.

# 604
Добре стана така, че Царина остана, но женския отбор е разпасана команда. Има само три жени адекватни - Поли, Царина и Никол. Останалите вятър ги вее на бял кон. Толкова жалки "готвачки" май не е имало.
Утре ако изгонят Чимидова и Светла ще е много добре. Иван и той не е за това предаване. Младо момче, а е като плужек.

# 605
  • София
Оф, тоз кокошарник не се търпи.
Ку-ку-кудкудяк
Тук е нетърпимо, но в съседното предаване е страшно. Там е истинският кокошарник 😀

# 606
  • Буркина Фасо
е, тунингованата Симона за този формат ли е ?

# 607
  • Бургас
Червените много трудно ще успеят да се стиковат!
Голяма част от участниците и в двата отбора не знаят за какво са там.

# 608
  • Другата България
Ако следващата седмица ще вкарват новите участници, то утре наистина трябва да изгонят двама.
Две жени.
Но пък малко неловко наведнъж двете най-възрастни да си тръгнат /Чимидова според мен ще стои вътре докато Полина е там, все пак сеир трябва да има/, така че нищо чудно и някоя друга да си тръгне преди Светла или Магдалена.

# 609
Много сълзи и сополи ще има утре, трагедията е голяма при червените. Почвам да си мисля, че Чимидова не е от много умните. Колебая се коя от двете е по-неадекватна. Май не е Мониту. Не виждам причина русата да е в ХК. Сеирът с нея не е забавен.

# 610
  • София
е, тунингованата Симона за този формат ли е ?
Към мен ли е въпросът или е риторичен? Много ясно, че е за другото предаване, не е за тук.

Утре ще е двойна елиминация, ще наваксат с днешният пропуск.

# 611
  • София
Аз съм абсолютно отчаяна, положението е безнадеждно. В тази връзка въпросът ми е кога ще влизат сериозните готвачи, че това е несериозно и не става за гледане? Половината изобщо не знаят къде се намират - Симона, Светла, Мисис Баба, Чимидова, Иван.
Симона е чисто малоумна, твърдо против съм да си правят шоу на неин гръб. Светла никак не е на този свят, как пък за три дни нищо не запомни от никоя рецепта? Разбирам, че има много притеснение там, но чак толкова не ми се струва нормално. Чимидова и тя е доста глупава, но за сметка на това пък нагла и със завидно самочувствие.
Само Влади е много сладка как винаги се вълнува и страда за всяка от отбора, която е застрашена от изгонване.

Царина: "На пРангара". Литературоведка! Joy

# 612
Не знам какво се възхищавате на злобната Никол и на селянката Царина, на която половината неща, които казва не ги разбирам. С какво изпъкнаха, че да вадят това завидно самочувствие...

# 613
  • Варна
Мониту -  "колиандър" Sweat SmileSweat Smile

# 614
И "много съм ядосана емоционално"

Общи условия

Активация на акаунт