Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 976
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 690
Честита баба Марта!

# 691
  • София
Действително грозен епизод. Магдалена не я харесвах, но не беше нужно подобно публично унижение. Ангелов сам каза, че от Владимира очаквал повече. Какво точно е очаквал? Предвид професията й да пуска ръце на жените и мъжете? Да се държи скандално? Тя пък се оказа една от най-нормалните жени вътре. Съответно скучни хора нямат място там. Скандалджийки като Чимидова и шутове като Симона са хит. Това, че нямат умения в кухнята не е важно.

# 692
Честита Баба Марта! ЗДраве на всички! Ама и Симона хич не се дава на кресливите женки там.Боже, тая Никол ако съм вътре, ще й запуша устата с нещо,честно. Как може ?! Че и сметка държи кой плаче, кой си пее. Пораженческа била песента. Каквато и да е , не може да им забранява да пеят, говорят, мислят каквото си искат. И не,тя не вика, говори на висок тон, мдаааа.

# 693
  • София
За мен Владимира не блестеше с нещо особено в кухнята, но определено се справяше по-добре и нямаше толкова грешки, като някои от другите и беше редно да си тръгне след тях.
Магдалена не е първата изгонена директно от кухнята, така че не е станало нещо нечувано, явно сценарият изисква поне веднъж на сезон да е толкова ядосан Ангелов, че да изгони някой директно по този начин.
Никол ме подразни доста с това - нямало да пеят, пораженческо било и подобни - ами тяхна работа е какво ще правят, нали си вършат освен това и възложената задача, в случая да чистят? Разбирам я, че никак не умее да губи, но беше много не на място това изказване. Тази Чимидова май - още не мога да ги запомня имената - с доматите, много ми хареса как и се накара шеф да не се крие зад другите. Същото каза и на Никол (за нея и аз го забелязах, че при грешка все някой друг и е виновен), но тук очаквам да го запомни и поне малко от малко да го избягва. При Чимидова, докато е в предаването, мисля, че тя грешка няма да си признае и ще се оправдава с останалите.
Симона ми е все така излишна, но поне не изглежда злобна по показаното до тук.
Всъщност от женския отбор само Полина ми допада, на кантар ми е все още Царина.

# 694
  • Буркина Фасо
Симона ми е все така излишна, но поне не изглежда злобна по показаното до тук.
Всъщност от женския отбор само Полина ми допада, на кантар ми е все още Царина.
тая ако иска да се научи да готви Ангелов да и преподава зад стените. съмнявам се дали може да различи сол от захар.

# 695
Тази Чимидова къде има ресторант? Да знам, не бих стъпила в него.

# 696
Мисис Баба също не беше за там, винаги изглеждаше все едно току-що се е събудила на непознато място и няма никаква идея как се е озовала там, но Виктор можеше да я изпрати и без това "F*ck off", грозно беше.
Не грозно, просташко е.

# 697
  • Бургас
Много просташки сезон. Хем ми е интересно предаването като замисъл,хем с тези участници трудно го гледам. Напрягат ме.

# 698
  • София-Младост
В Равда.
А кой е варненския ресторант, с който Кенан е свързан, знаем ли?

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 13:55 от Ала-Бала

# 699
Само да вметна, че ергенът е много по зле 😂. То да се чудиш какво да гледаш.... Наистина много грозна ситуация с Магдалена. Трябваше да изгони Никол нали беше казал, че ако се издънят тя изгаря... 😡

# 700
  • София
Никол и Царина ще ги държат сигурно до края. Трябва да има скандали. Симона също, да има гавра.
Мисля, че Светла ще е следващата изгонена. Време й е. Макар на моменти да ми става жал за нея. С този объркан поглед, никога нищо не е разбрала. Поне не е нагла като Чимидова и Камелия. Помня, че и в миналия сезон имаше участник, изгонен по този позорен начин. Да си тътри багажа през кухнята и пред гостите. Не ми допада това. Ама трябва да има шоу...

# 701
В Равда.
А кой е варненския ресторант, с който Кенан е свързан, знаем ли?
във вчерашния епизод ги посрещна баба му в лятната им къща ( ака апартамент от хотел на Златни пясъщи)

# 702
Точно Светла влезе с голяма заявка и Чимидова. Имала ресторант пък не знае как да се ориентира в кухнята... И Чимидова с тоя нагъл тон пред шефа, аз ако съм ще си глътна езика сигурно, поне малко уважение трябва да имаш към него. 🤦

# 703
  • София
Много слаби готвачки, много. Дори започнах да се съмнявам в готварските умения на Никол.
Пак безинтересен епизод.
Очаквам новите попълнения да видим дали ще се промени нещо, че иначе ще остане най-слабия сезон до сега.

# 704
  • София
Преди години в Хелса и в МШ, когато някои готвачи трябваше да напуснат ми ставаше леко мъчно и разочароващо. Сега грам нямам такава емпатия, все ми е тая, даже се моля някои по-бързо да ги разкарат..Що така стана, не знам..Дали е рано и още нямам много впечатления или е такъв безинтересен и некадърен материала..

Общи условия

Активация на акаунт