Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 978
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 705
Малко е като клюка, но приятел на братовчед на Никол ми каза, че преди години доста е прекалявала с наркотиците. На мен като характер тя ми е уникално неприятна, но ми изглежда единствената жена там, която е в час на тема готвене. Саботажът спрямо Камелия на мен ми се видя като откровено незнание на Никол. Да видим новите участнички другата седмица как ще са, защото тези са отчайващи.

# 706
Много от готвачите, особено такива работещи в тежки обекти да на някакъв вид стимулант. Наркотици, алкохол- масово. Така че нищо чудно.

# 707
  • София
Много от готвачите, особено такива работещи в тежки обекти да на някакъв вид стимулант. Наркотици, алкохол- масово. Така че нищо чудно.
Тип Божана..

Възможно е да е имала, но сега изглежда доста щастлива, пътуваща, грижеща се за сладко кученце, показваща страхотни чинии и топли взаимоотношения с друга госпожица. /клюките са от Инстаграма/

# 708
  • Другата България
Тоест, и Никол е лесбийка, така ли?
Ако е така, явно на това са разчитали продуцентите с присъствието на Владимира.
Ама удариха на камък.
Това за мен е без значение, поведението ѝ и манталитета не ми допадат, и нервните изблици също.
Да не говорим за ала Чимидова : “Аз не знам, аз не видях, не съм аз, другите са...“.

В Поли ми е надеждата, дано поне до черна куртка я докара.
Но продължавам да смятам, че Царина ще е на финал, защо не и победител.
Знам, че е рано, но заигравката с тежката ѝ съдба, това, че е любител готвач, лидерските ѝ качества /има ги, но има и какво да работи още над тях/......а и е Валентина №2 по манталитет.
Чуденката ми е от мъжете кой ще добутат до финал, дано да е Галин.

Но все пак да видим кого ще вкарат допълнително, нищо чудно оттам да излезе “зайчето“, тоест, победителя.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 19:44 от Merri_An

# 709
  • Mediterraneo
Хич не ми е странно за отношенията с другата госпожица, без да й гледам инстаграма, точно такъв вайб има. Маримачо им викат в Испания, тя трябва да знае Simple Smile

# 710
Кой е Добрин?

# 711
  • София
Ами аз имах такива подозрения, още като блъскаше по стената и псуваше кат каруцарка, определено има по-мъжко поведение, доста татуси и нещо натам водят нещата...
Може продуцентите да са имали такъв замисъл, обаче и двете си имат приятелки, даже розовокосата каза, че искали да се оженят скоро..

# 712
  • Другата България
Галин естествено, старост - нерадост.
Ще се редактирам, благодаря ти.

# 713
И двете живеят в Испания, така ли? Това е интересно съвпадение 😁 може би сценаристите са си помислили, че ще стигнат до 1+1=2.

Иначе Никол със сигурност е от малкото можещи в този сезон, но и мен ме напряга безкрайно много крякането и агресията й. Не бих я изтърпяла. Ще видим дали ще се смири малко в течение на сезона. Валентина от по-миналия сезон също беше можеща, но непоносима досадница, ама все пак за някакъв етап от сезона успя да се кротне и да позволи на уменията й най-сетне да вземат главна роля, вместо досадната й персона, та не изключвам и Никол да се понаучи да се контролира в един момент.

# 714
  • Другата България
Ами аз имах такива подозрения, още като блъскаше по стената и псуваше кат каруцарка, определено има по-мъжко поведение, доста татуси и нещо натам водят нещата...
Може продуцентите да са имали такъв замисъл, обаче и двете си имат приятелки, даже розовокосата каза, че искали да се оженят скоро..
Тя Царина псува повече от Никол. Blush

# 715
  • София
Аз пък предпочитам да гледам хора с емоции, дори и негативни, отколкото хора като мисиската и други подобни мишки...

Тя Царина псува повече от Никол. Blush
Викаш да проверя и нейния Инстаграм Laughing ..да видим оттам какво ще изкочи, а аз даже нямам регистрация там..

Тя май няма профил, но разгледах този на Мончитуу...Първа кифла, с тузарско луксозен живот, обичаща ДЮбай, Диор и изглеждаща доооста по-различно от малоумният й образ в Хелса... И е по-голяма от 20г. 
Хахаха брокер била, дрън-дрън. Аз като ви казвам, че е влезнала в роля, вие не ми вярвате..    ETO да разгледате..

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 20:17 от elix

# 716
Галин естествено, старост - нерадост.
Ще се редактирам, благодаря ти.

Мери, викам да не съм пропуснала някой, че то си има няколко безлични за мен измежду участниците 😅 Иначе и аз симпатизирам на Галин. Жалко,че явно ще влезе в конфликт със селяндура Гатьо.

# 717

Синхроните за първите две седмици, явно много обичат Симончето редакторите...Благодаря на marinaa3 за таблицата и помощта! Innocent

# 718
  • Другата България
Е как не, като ръси бисер след бисер!

Страхотни сте, момичета, адмирации за труда! Hug

# 719
  • София
Някой видя ли ми редакцията за Мончитуу Stuck Out Tongue Winking Eye
Явно някой подплаща тези много нейни синхрони..

Общи условия

Активация на акаунт