Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 960
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 735
  • Deutschland/HE
Дядо му е бил съдружник с Орлин в Хепи. Вече са излезли от повечето съдружия, според ТР.

# 736
  • София
Чак самочувствие у Керан не виждам. По-скоро е неориентиран пубер.
По наше време пубертета го карахме до 18 годишна възраст, може би щото за мъжете свършваше като влезнехме в казармата. Този господин май беше на 22 години или се бъркам.

# 737
Дядо му е бил съдружник с Орлин в Хепи. Вече са излезли от повечето съдружия, според ТР.
Всъщност дядо му има няколко фирми в съдружие с Хепи, сега на негово място са Керан и баба му. А баба му има съдружие в “Златни пясъци”, предполагам че става дума за РМД-то, та за това лятната им резиденция е в хотел.

# 738
Помислих си, че говори за "Рибарници Немо", защото каза рибен ресторант във визитката. Не ми допадна Керан като поведение, младо момче, без никакъв хъс и желание да се учи, поне това показва.

# 739
Помислих си, че говори за "Рибарници Немо", защото каза рибен ресторант във визитката. Не ми допадна Керан като поведение, младо момче, без никакъв хъс и желание да се учи, поне това показва.
Защо му е да учи?
Ако е наследник на "приватизатор" или негови близки са имали възможност да захлебят в "мътните години на прехода" парите на са им проблем. За да покаже, че е от "голямото доброутро" се е облякъл така комично. Не се знае в София в каква компания движи. Очаквам след рекламата във Варна да си ходи скоро. Няма да се усети липсата му в ХК.

# 740
  • София-Младост
Много се съди тук, ми прави впечатление, че и разни етикети се лепят към имената. Кой как се облича, кой как си е оскубал веждите, разликата в годините в чия полза е... Защо после децата се обиждат, че и на бой налитат Sad
Изобщо не е нужно да се харесваме, но това не е повод да (се) обиждаме.
Керан, ако не ме лъже паметта, в представянето си точно това каза, че няма да влезе във владение на наследството, докато не мине през етапите на израстване. Докато не се научи и т.н.
Предаването е в самото начало, те още рецептите не си знаят. Помните ли как изведнъж всички дръпват, после се показват едни чинии чудо (на игрите най-вече).

# 741
Много се съди тук, ми прави впечатление, че и разни етикети се лепят към имената. Кой как се облича, кой как си е оскубал веждите, разликата в годините в чия полза е... Защо после децата се обиждат, че и на бой налитат Sad
Изобщо не е нужно да се харесваме, но това не е повод да (се) обиждаме.
Керан, ако не ме лъже паметта, в представянето си точно това каза, че няма да влезе във владение на наследството, докато не мине през етапите на израстване. Докато не се научи и т.н.
Предаването е в самото начало, те още рецептите не си знаят. Помните ли как изведнъж всички дръпват, после се показват едни чинии чудо (на игрите най-вече).
Нямам нищо против да израства, но поведението му не е на човек дошъл да учи. Във всяка професия си има йерархия. Той още чирак не е станал, а иска да е равен с калфа да речем. Е няма как да стане. Излязъл е по медиите, не е идеален и какво очаквате? Ще си ги коментираме докато не покажат друг образ.
Относно подмятането, ако не ми е приятна дадена тема, не влизам, не чета и  не пиша в нея.

P.S. Децата ако от форумите ще ги възпитаваме - пиши ги бегали. Това че налитат на бой е донякъде природа, донякъде липса на възпитание. Ако го няма семейството през първите седем години - не е добре.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 18:39 от OCATA

# 742
  • София
Аз пък не разбирам, за какво учене и какви пет лева се говори в хелса. Там учене няма, там има скандали, орезиляване и ... „шоу“. Нещо за готвене да сте гледали до сега, освен че един сандич и едни пържени картофи ги правят два часа.

На какво от тези неща да се учи Керан?

# 743
Учат ,ако успеят да си пречупят егото, защото повечето влизат там и си вярват ,че са богове. Скоро гледах участието на Малиела в черешката на тортата. Нямаше нищо общо с неореантираната шматка ,която беше в Хелса,отворила си е суши ресторант и явно е научила това онова ,защото се представи много добре. Самата тя каза,че в Хелса е научила много ,но тя там помня постоянно четеше и зубреше менюта, а не като повечето са които ги гледаме само да мачкат диваните с чаши в ръка.

# 744
Как за какво учене говорим?! Да седне и да си научи менюто или поне в един сезон някой да се научи да си прави проби на заготовките. Той даваше сериозне заявки, че иска да се учи, но един път не го видях да чете менюто. Например Мариела от преди няколко сезона на всяка сцена в къщата стоеше с менюто и четеше, кое как се случва.

# 745
  • София-Младост
ОСАТА, на мен темата ми харесва, иначе нямаше да съм тук.
Лошото е, че първия абзац изобщо не е за тази тема, а за Един за друг, сега видях, че съм се объркала.
Децата не се възпитават по форумите, но ги възпитават тези, дето пишат, техните родители.

# 746
ОСАТА, на мен темата ми харесва, иначе нямаше да съм тук.
Лошото е, че първия абзац изобщо не е за тази тема, а за Един за друг, сега видях, че съм се объркала.
Децата не се възпитават по форумите, но ги възпитават тези, дето пишат, техните родители.
Нали имам право на мнение. Прочетох и написах какво мисля по въпроса. Това че е станало развален телефон моя грешка ли е? Simple Smile

# 747
 В Hell’s Kitchen ще влязат четирима нови готвачи

Утре в „На кафе“ с  Магдалена Динкова от Hell’s Kitchen

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 18:08 от OCATA

# 748
Една от новите ми прилича на Стефи от първия Мастършеф. Сега се изявява и в "Бързо,лесно , вкусно" по БНТ

# 749
Познати лица, но откъде - не се сещам.
Като почне предаването ще има повече информация.
И в двата отбора има притеснени участници.
Явно визитките на новите са впечатляващи.

Общи условия

Активация на акаунт