Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 753
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Другата България
Да, това с лютото е гавра, да не говорим колко е вредно за стомаха.
Излишно е според мен.

# 1 066
Този сезон простотиите нямат край. Необходимо ли е да ги мъчи с тези люти чушки и лют сос за някакво глупаво предимство…

# 1 067
Тази година ХК е за кръжочници, които имат желание, но не могат да готвят. И защо се набляга толкова на сълзи и сополи не знам.
Лидия не знам каква готвачка е, но не показа нищо в кухнята. Светла N2, само че по-стройна и по-симпатична.
Като хваната от гората беше днес. Неадекватна и без капка живот. Защо вкарват такива хора - идея нямам.
Ако вземат ученици от ТОХ ще се справят по-добре. Много лош подбор на участници. 
Владимира е бисексуална, сама го каза. А за Никол докато сама не каже е трудно да се гадае.

# 1 068
  • София
В предаването не са предоставили такава информация и не залагат на този сюжет. Това, че ние сме детективи и се интересуваме от участниците, не значи че те парадират и се изтъкват с този факт.
Само Владимира беше представена и дори се натърти на нейните влечения, но това беше търсен ефект, който нищо не постигна.

# 1 069
И аз не виждам да се експлоатира тази линия. Няма значение каква е Никол, защото не се натрапва това. Мен ме интересува основно кой как готви, а в тази част са бая зле.

# 1 070
  • Sunshine state
С право Лидия си тръгна скорострелно след влизането си - нито желание показа, нито умения. Колко пъти й казаха, че супата трябва да се мине през цедка?? Гледа с този кравешки поглед и дотам. От самото начало не ми хареса.
Моят фаворит е Царина, а при мъжете Сарамандов (дано е правилно). 👌🏻
Това с чушките си е абсолютна гавра. 🙄

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 01:37 от Pupitka

# 1 071
  • София
Това предаване става все по-странно с всеки изминал епизод - вместо готвене, гледаме истерии, драми, скандали, сълзи и сополи... И с всеки изминал епизод всички стават все по-некадърни. Какво беше това суши? Аз правя по-хубаво. Изобщо не е толкова трудно, че нито една да не успее да го навие като хората.
А безпомощността на Лидия да направи супата беше покъртителна. Изглеждаше все едно както си е спяла вкъщи, изведнъж е попаднала в ХК.
Жените бяха като истерични кокошки през цялото време - и на предизвикателството със сьомгата, и на резервацията, и накрая като приготвяха супата пред клиентите. Направо главата ми стана като камбана. Joy

Това с лютите чушки в следващия епизод е гадно. Каква връзка има яденето на люто или пипането на червеи, мишки и змии с готвенето? Все повече започва да прилича на ББ, вместо на ХК, и това не ми харесва.

П.П.: Тази година все още нямам фаворити. От мъжете залагам на Галин и Сарамандов, но от жените ми е трудно да отлича някоя. Може би Никол и Полина.

# 1 072
Голяма врява снощи,леле!
   От присъствали ВИП гости знам, че няма резервни готвачи, каквото им сготвят, това е.
Ако им сготвят.
    Моля ви, кажете ми , откъде дойде това Принцеса за Лидия? Пропуснах епизода, в който ги вкараха със СТефи.
  Присъединявам се към мнението , че са пълна трагедия. У дома често правим суши,ми те децата го навиват по-добре от тях.
   Това с краденето на заготовките е пълен абсурд. Правят ризото, крадат си ориза.Че то това е основното в приготвянето, не могат ли?!

# 1 073
  • Sofia
Голяма простотия ще е това с лютите чушки 🤬
И заплаха за здравето им 😤
Той да изпие такъв лют шот и да изяде няколко,да го видим как ще му понесе 😡
Те едвам дишат,той се хили самодоволно и зловещо срещу тях 🤬

Косището на Лидия нейно ли си е,или добавки?

# 1 074
  • София
Добре, че махнаха Лидия. За мен беше Магдалена втори номер. Толкова заспали и неориентирани участници не съм виждала. Като току-що събудени от сън и чудещи се какво правят там. Отделно, че не показаха умения в готвенето.

# 1 075
  • София
Май това е сезона с най-слабия каст.
Снощи се доказа за пореден път. С някои редки изключения всички са много зле.
Всички бяха покъртително зле на сушито. Как пък нито една не го нави това суши като хората. Тц тц тц
Правилно принцеса Лидия бе изгонена. А тя е и протеже на шеф Ангелов. Ама шефа с бързото и изгонване доказа, че шоуто и готвенето е пред връзките. А тя нито готви, нито шоу прави. За какво е изобщо там? Да си вдигне малко ютюб и инстаграм последователите ако прави клипове за готвене? С такова представяне няма да ги вдигне.
Напълно заслужено беше изгонена. Тя провали жените на шеф мобила със супата. Иначе този път жените щяха да издадат преди мъжете. Мъжете отново победиха, но заради самите тях, не заради Стефани, която беше трагедия като водач на паса. И пак рева. Драма куин.
Симона поне я бива да надъхва и води отбор. На мъжете им хареса как ги водеше миналия път, а сега добре се справи с комуникацията и с женския отбор. Не може да е случайно. Поне в едно нещо я бива.
Чимидова не трябваше да е номинирана, но явно не е харесвана от ядрото лидери в женския отбор (Никол, Полина и Царина) и само от шеф Ангелов зависи докога ще остане в предаването...

# 1 076
Така ми стана жал снощи за Симона , като плачеше. Чимидова си беше за номинация, според мен.Но аз не я харесвам изобщо - все някой друг е виновен, все не е тя. А за нещо трябваше да се хванат. Чудно ми  еСветла докога ще я търпят. И Стефани- много ми наглее тя.

# 1 077
   Моля ви, кажете ми , откъде дойде това Принцеса за Лидия? Пропуснах епизода, в който ги вкараха със СТефи.

Мъжът й явно има пари и тя се изкара, че е принцеса, защото не прави нищо и има пари. Аз не видях нито да е красавица, нито да може да готви, изобщо видях една жена, извадила късмет да я вземе мъж с пари.
Косата й беше ужасна в предаването, приличаше на някаква опърпана метла, на визитката беше окей.
Колкото до визитката, показаха я в няколко скъпи коли и тя обясни, че мъжа й и всички останали са й казали, че не става за там. Единствено дъщеря й я е подкрепила.

# 1 078
  • Sunshine state
А как само се хвалеше, че била се обучавала при Ангелов, бил неин ментор едва ли не и накрая той като я видя и не се сети коя е. 😅
Май мъжът й и другите са били прави, че не става.

# 1 079
Мдаааа, ми да ходи да си кара скъпите коли и да си принцества. Тва пък в национален ефир да изтропаш, че всички ти казват, ме не ставаш за там... Тия хора не мислят ли,че и след ХК животът продължава.
   И тия косища в кухня, много гнусно. Защо не ги задължават да са с шапки или както там се казват?

Общи условия

Активация на акаунт