✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 1

• 45 795
  • 785
  •   1
Отговори
# 240
  • in Wonderland
Ами много е добър Папи ❤❤❤

# 241
Като фенка на Дара знам, че тя от дълго време се занимава с танци и в някои от клиповете си дори танцува. Е, не самба, но по принцип си има добро усещане за ритъм.

# 242
  • София
Аууу Папи много ми хареса. С такава лекота и нежност го изтанцуваха този танц, че беше истинско удоволствие за мен да ги гледам

# 243
Папи е къде, къде по-добре от Емрах. Старае се, усмихва се все едно е на състезание Grinning, направи подръжки, елегантен е, добре стоят с партньорката му, браво.

# 244
Чудно танцува Папи Ханс, имат синхрон и много емоция в танца.

# 245
  • Стара Загора
Ужасно, ужасно, ужасно ... този Радков е непоносим. И журито се дразни от плоските му шеги.

# 246
Много добър Папи! 😍

# 247
Браво на Папи, елегантен, фин, грациозен.

# 248
  • Враца
Като казахте конферансие... Сетих се, че Драго чая щеше да води добре това шоу. Има финес, има театралност, има богат речников запас... Щеше много да допринесе. А с него и Алекс щеше да води по друг начин, щеше да смени стилистиката.

# 249
Папи се справи чудесно, браво! Много ми хареса!

# 250
  • Mediterraneo
Като казахте конферансие... Сетих се, че Драго чая щеше да води добре това шоу. Има финес, има театралност, има богат речников запас... Щеше много да допринесе. А с него и Алекс щеше да води по друг начин, щеше да смени стилистиката.

Ами, да, Драго е напълно подходящ за такова шоу. Сега Алекс се води по дръвнишкия хумор на Радков и става негледаемо.

# 251
Страхотно представяне от Папи, само "визитката" му не ми допадна.

# 252
Аз съм го игнорирала Радков и не му обръщам внимание. Иначе Алекс ми харесва.

# 253
  • До сърцето...
Браво на Папи, хареса ми.
Чак неудобно ми става за Краси, едвам се търпи. Наистина Драго ще е на място тук. Който е поканил Радков, явно не е бил много на център.
Въх, Нона.... горкия партньор.

# 254
Въх, Нона.... горкия партньор.
И аз това си помислих… горкия човек е обречен. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт