✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 1

• 45 766
  • 785
  •   1
Отговори
# 375
Този Валери не изглежда да има желание и интерес да танцува, влязъл е само за хонорара. Пълна незаинтересованост.

Този с какво е известен?
Син е на Мария Гроздева и участваше в Игри на волята

# 376
  • София
Дорина и Ангел ми бяха любимците преди. Радвам се, че пак участва. Липсва ми Светльо, който беше с Райна.

Няма лошо от по-строг член на журито, но два пъти си позволи да каже на друг "не съм съгласна" - на Галена и Томаш. Видимо стана напрегнато. Не е редно да напада техните мнения.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 00:20 от Niya-

# 377
Валери страхотно изглеждаше, личеше, че се забавлява и много хубаво им се получи, макар и с грешки. Супер настроение, създадено накрая.

# 378
И беше гадже на Мария Бакалова / четох, че били прекратили връзката си /.

# 379
  • България
Значи е известен не със собствените си постижения, а с майка си, риалити и гаджето си. По-зле от известността на Виктор.

# 380
  • София
Заедно са си.
Много ми е симпатичен Валери.

# 381
  • София
И беше гадже на Мария Бакалова / четох, че били прекратили връзката си /.
Заедно са, това е снимка от днес, писна им да отричат жълтите новини:

# 382
Буков и Ралица много тематично започват в леглото, сигурно наистина са заспали досега, цели 4 часа минаха от началото все пак Simple Smile
Валери е известен като син на майка си и гадже на Бакалова. Не ми е сред най-симпатичните, но ми направи добро впечатление, че се е сетил да поднесе цвете на партньорката си.
Ивет също не ми е от любимките по принцип. Постарала се, но никаква грация няма милата.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 00:01 от Birdflower

# 383
  • София
Филип ми хареса. Макар, че пообърка малко стъпките и се посбутаха малко с момичето. Но пък е красив и усмихнат ☺

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 08:22 от Lady Cassiopeia Duval

# 384
Ми хубаво, аз казвам какво съм прочела. Нито Валери, нито девойката са ми интересни.
Филип Буков, за мен непознат. Но мнооого сладък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 385
Дървен си беше Буков.

# 386
  • България
Филип щеше да е идеален за ерген! Същински кен ми е, както написах в другата тема.
Неговата визитка ми беше най-адекватната.

Спортен и пъргав е, ще се справи добре. И аз щях да реагирам така на коментарите на треньорката му.

Франческа не спря да точи лиги по мъжете. Grinning

Да бяхте поканили Филип за водещ, по-подходящ е от Краси.

# 387
Този Валери не изглежда да има желание и интерес да танцува, влязъл е само за хонорара. Пълна незаинтересованост.

Този с какво е известен?

Че е син на двукратна олипийска шампионка. И след това с "Игри на волята" и че заби бившата на "братлето му" в игрите 😉

# 388
Боряна не я хванах. Толкова ли зле е била?
Буков печели с красота и усмивка, но е и забавен. Валери ще се стегне, струва ми се амбициозен.
Попроменили са се Ралица и Дорина, но са все така чаровни и страхотни треньори.

# 389
  • София
Аз вече си избрах моите фаворити за този сезон. 3-ма сигурни - Папи, Дара и Неделя, и 3-ма под въпрос - Емануела, Виктор и Филип. Вторите ми се видя, че имат потенциал и ще ми е интересно да видя дали ще успеят да се отпуснат и да го разгърнат

Общи условия

Активация на акаунт