ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 115

• 50 392
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Шарпи, а какъв е твоят режим? Ей, защо нямам и аз такива колежки като теб...

# 421
Неви, храня се ВМНВ. От 2,5 години съм така. В началото като започнах, бях на строго кето хранене и за 5 месеца свалих 12 кила. Като ги свалих си минах на нисковъглехидратно. Просто добавих и кореноплодни зеленчуци, малко повече млечни като любимия ми кашкавал.
Преди да мина на този режим, храненето ми беше от най-нездравословните. пържени картофи всяка вечер, хляб поне по 2 филии на ядене, сладки неща каквито се сещаш. Един ден се събудих и казах край.

# 422
Шарпи, наистина е похвално. Аз точно обратното, цял живот здравословно хранене и много движение и последните 3 години всичко през просото. Последните 3 седмици са кошмар, вълчи апетит и ядене до степен зверско преяждане. В момента съм 55,400,  а преди 2 седмици бях 53,900. Не ми е толкова за кг, но ако продължавам така много бързо ще кача доста повече. Тренирам доста стабилно, но с това ядене. Не знам какво да правя, не мога да се преборя с това емоционално хранене🥺

# 423
л-карнитин+БСАА преди тренировка дават крила
не за отслабване, но вършиш повече работа с мускулите

ходих на фитнес, 20 мин на пътеката и щях да умра, мускулна треска след тежестите
днес сутринта 20 мин обръч и гимнастика с Руми, вечерта - йога, пак щях да загина...
не е добре работата, но хубаво беше да се изложа в зала Simple Smile

фаст днес, нищо не ми се яде след огледалата в йогата Mr. Green

програмата от утре - 20/4 фаст ВМ-НВД

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 07:30 от Herzen

# 424
Ва мен специално Л- карнитинът освен сърцетуп, друго не ми е причинявал.
Нито ми е давал повече пауър, нито нищо.

И на мен ми предстои завръщане във фитнес залата и направо не ми се мисли какъв Робокоп ще съм първите седмици.

# 425
На мен от Л-карнитин са ми избивали пъпки. И нищо повече. И без него час интензивна тренировка си я правя без проблем, затова не знам защо е нужен.

# 426
Ва мен специално Л- карнитинът освен сърцетуп, друго не ми е причинявал.
Нито ми е давал повече пауър, нито нищо.

И на мен ми предстои завръщане във фитнес залата и направо не ми се мисли какъв Робокоп ще съм първите седмици.
Напълно подкрепям. Strong by science имат доста добра статия за л картина

# 427
Дами, благодаря ви хиляди пъти за идеята за крем-супа с тиква. Не само, че стана чудесна, но и ще я правя отново и отново.
Скрит текст:
2глави лук и 1 глава чесън ги задуших в 15 гр краве масло и 2 с.л олио от гроздови семки. Пасирах с тиквата и семките й. Подправки: кимион, канела, сол. Носи и добавяне на течна/заквасена смитана и всякакви ядки/семки, но ще се въздържа от диетични подбуди 😁

# 428
Здравейте момичета. Реших да се включа при вас, за да се мотивирам малко, че хич ме няма. Трябва да отслабна мин. 10 кг, защото откакто влезнах в менопауза ми се отключиха болежки и тези кг. ми пречат.

# 429
Накратко за мен.
Днес се изтеглих 87.700 от 90.700кг. Надолу се движа, но за съжаление не заради режим на хранене, а заради едно влизане в болница и тотална липса на апетит. Явно стресът ми е дошъл малко в повече и взе, че изби нанякъде. Но пък да гледаме от добрата страна поне ще смъкна някой и друг прекомерно излишен килограм, което ще ме направи евентуално по-здрава 🙂

# 430
  • София
Здравейте, все още съм 59 кг. добре, че съм висока- 170см., но поне се постегнах.
Гледам да не се вманиачавам, все пак родих преди 3 месеца, храня се ВМНВ,  показвам обяда ми, който през повечето време е това:

# 431
Теди, за родила преди 3 месеца и 59 кг на височина 170 см. си направо манекенка. Браво!
Обядът ти е супер. За мен ще е малък като порция, ама всеки се наяжда с различни количества.
Аз днес съм на пълнени чушки с кайма, гъби и карфиол.

Снощи се разбих на една групова. Обачееееее взе да личи мускОлът отзад на кълките. Държа фронта, нямам кривване с храната и се чувствам супер.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 21:02 от sharpy

# 432
оооо, браво Шарпи, супер си Blue Heart

умря ми спортния ентусиазъм, трудно направих една Руми - тренировка,
щях да ходя да тичам във фитнеса, ама заваля,
храната е добре, 20/4 два дни без отклонения

Дух, тренирах една година със Strong by science и не съм много съгласна с теориите им,
там има едно правило - яж до 1200 калории и ще отслабнеш, няма значение какво ядеш
на 1200 ще отслабна и без спорт, но да тренирам с 9 килограма гири и да съм на 1200... нема начин

# 433
Аз не съм останала с впечатление,  че изискват това от клиентите си. Поне от работата си с Коцето и Вяра. Пък у тук говорихме за аргументирана статия за Ел карнитин.

# 434
Херци, благодаря Purple Heart
Абсолютно съм съгласна с теб за калориите. За себе си съм установила, че падна ли под 1300 калории, спирам да свалям. Гледам да се придържам на поне 1500 калории дневно. Ако случайно са по-малко в деня, което е много рядко с високомазнинното хранене, задължително дояждам нещо, за да ги стигна поне. Ако пък и тренирам в деня, вдигам още поне 200. Ако съм под 1300-1200 калории, на сутринта нито във ВЦ-то върша добре работата, нито се чувствам добре.

Общи условия

Активация на акаунт