ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 115

• 50 389
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Аз също смятам, че 1200 са прекалено малко.

# 436
  • София
Не е най-удачният момент да отчитам килограми и см, особено предвид, че другата седмица се очаква да съм плюс много, но все пак почнала съм.

За четири седмици имам свалени 2.2 кг, 10 см от талията и 5 см от корем. В талията много си личи, много хора забелязаха.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 20:15 от Niya-

# 437
  • София
Супер резултати!

При мен леко движение надолу. Обаче поредният вирус ме тръшна, носът ми тече невероятно много. Детето се оправи за ден, аз вече 5-ти се влача и няма изгледи да мине скоро... Храната до тази вечер беше добре, сега пак ядох, с емоционално хранене. А, дано поне ме излекува Grinning

# 438
Последните дни не стигам до темата, ама ей сега успях да ви изчета 🙂
Напоследък наблягам основно на яйца, че ми е най-бързо и лесно. Почивните дни отново бях доста работлива. Тази седмица съм на фаза шкурене на дървени мебели. Другата ще ги лакирам 🤣 Хубавото е, че докато се занимавах с мебелите минах само с вечеря. Днес пък също отчитам едно хранене в 19 на една вратна пържола.. но пък пия по 2 кафета на ден с мляко, което не знам дали не е спънка за режима ми, ама пък не ми се иска поне за сега да го спирам. Ако усетя, че нещо не върви ще го изключа като добавка към кафето.
Както вече писах кг и см не меря, защото и в началото не го направих, а пък после не открих ни метър, ни кантар къде съм прибрала 😆 Обаче видях, че малко преди да почна режим съм направила снимки, та днес викам да сравня поне по снимки. Не очаквах честно казано да видя някаква разлика, но приятно се изненадах. Няма да показвам цялата снимка щот съм по бельо, а и гледката не е никак приятна, ама едни паласки ще ви покажа, които чак днес осъзнах че ги няма и ми е доста по леко в тази област.
Скрит текст:

# 439
Аз бях 3 месеца с Коцето, Strong by Science, по-скоро хранително обучение, в действителност съветите бяха полезни, но отслабнах само с 1 кг, защото не се мотивирах, гоних 1200 калории. Имам режим от Руми Илиева с 1500 калории и от него за месец постигнаха голям напредък преди няколко години.

# 440
Добро утро и честит празник!
Днес празнично се премерих и съм -10 и вече най - сетне под 100😀
Въпреки , че последните дни не се движа много , защото вали , а аз съм главно по разходките.

# 441

Честит празник, девойки! 🌷🌼🌹

днес - празнични бонбони и kfc, осми март е все пак Simple Smile

# 442
  • Германия
Честит празник, мацки! 💐

Аз минах на фастове, въпреки че бях казала, че не мога и не искам да гладувам.

Не съм се теглила, но мисля че съм смъкнала малко от коремната обиколка. Усещам се че в повечето дни не успявам да приемам достатъчно калории, като че ли се въртя около 1200.

Гледам YouTube канала на Mindy Pelz, страхотна е, толкова информативно и ентусиазирано говори

# 443
Честит празник и от мен, Велики Жени! Purple Heart

Устоях на цялата вкусотия на обедната ни трапеза в службата. Постоях 10 минути от уважение, турих си кюфтета и салата в чинията и си влязох в офиса, за да не ми потичат лигите от гледката.

# 444
Да дам отчет и аз.
След всички гадости, болести и т. н. тази седмица реших да си угаждам, ей така предцикълно, защото си го заслужавам. Е, качила съм съм някое килце, но не се впечатлявам особено. Важното е да сме добре в семейството и работата. Килцата ще паднат, няма накъде да идат. Тази седмица ще си влезна в ритъм и всичко ще си дойде намясто.

# 445
  • София
Добро утро и успешна нова седмица! Купих си Л карнитин от ДМ (на тяхната си марка). Не съм го почвала още.

Отчитам свалени 10кг (от 96 на 86). Нямам търпение да падна в другата петица, между 80 и 85кг..

# 446
Добро утро и успешна нова седмица! Купих си Л карнитин от ДМ (на тяхната си марка). Не съм го почвала още.

Отчитам свалени 10кг (от 96 на 86). Нямам търпение да падна в другата петица, между 80 и 85кг..
Страхотен резултат! Поздравления!
А какво правиш, аз съм пропуснала

# 447
Здравейте, включвам се към вашите редици! Blush Имам да свалям 22 кг., положението е трагично вече. Започвам от днес с режим на Р. Илиева, но като цяло целта ми е не толкова да спазвам съвсем дословно храненията по режим, а да успявам да не ям повече от 1300 ккал. на ден. Ще се отчитам на една седмица. За сега отбелязвам само стартовото тегло - 77 кг. Disappointed Relieved

# 448
  • при моите деца .....
Да се отчета - аз елиминирам последствията от празтичната седмица - имах 4 дни с нарушения.
Топлото време ходя доста.
Днес планирам танци.

# 449
Здравейте, включвам се към вашите редици! Blush Имам да свалям 22 кг., положението е трагично вече. Започвам от днес с режим на Р. Илиева, но като цяло целта ми е не толкова да спазвам съвсем дословно храненията по режим, а да успявам да не ям повече от 1300 ккал. на ден. Ще се отчитам на една седмица. За сега отбелязвам само стартовото тегло - 77 кг. Disappointed Relieved

Добре дошла!
Успех и търпение!
Поставяй си целите по порции от 5кг. Може да се наложи да променяш типа диети с времето. Да си планираш движение и прочее.

Кажи ни и колко си висока.

Общи условия

Активация на акаунт