АС и други романтични К-драми - тема 7

• 19 665
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Слагам още една песен на АйЮ от новия ѝ албум. И после ще търся къде да си догледам Красавицата.

Качила е и видеоблог от заснемането на другата ѝ песен, която ви донесох вчера или онзи ден. https://www.youtube.com/watch?v=ExSobm95Wxs

# 286
Бел, Криси, благодаря за разясненията. Отнасят се за настолната версия на Телеграм, нали? Понеже при мен на мобилната е малко по-различно, но като цяло доста лесно се намират нещата. От трите групи единствено с "Любими азиатски филми и сериали" ударих на камък, а точно там е онова, което ми трябва (Училището). След няколко неуспешни опита за лично успокоение ще си кажа, че и утре е ден 😂и ще се насоча към Плейтюб да понаваксам със сериала на Минка.

# 287
Да , декстоп версията е , аз лаптопа го ползвам за ТВ Grinning
Скрит текст:
в телеграмската търсачка ако напишеш само - любими- а не цялото заглавие излизат и двете групи, а най-отдолу се показва и "моят любим от звездите" Grinning

и пак има пиннато със списък

само лупичката е вече когато си влязла в страницата от трите точки горе вдясно, опитах с това което гледам в момента и излезе бързо , тук долу вляво трпбва да се натисне за да се покажат епизодите.

няма да сменям картинката, не е където съм оградила, а където пише 1-14 и излиза списък с епизодите.

# 288
  • Варненска клюкарка
Цитирам описанието на Крис, че остана като последно мнение на предната страница, а е важно.

-Любими азиатски филми и сериали
-The Stupid Dreams
-^малките_вещици^ @ Bollydream
 групите са три
Скрит текст:
горе вдясно габърчето изкарва списък с качените сериали

Предполагам "любимите" са eastern spirit , при тях са и много подредени , сериал /избран от списъка или с търсачката/ го показва в ляво, а когото кликнеш на който епизод ти трябва се оцветява и не броиш до............. кой беше последният , който гледах

аз търся най-често с една дума , така си развялям планът за гледане редовно , защото освен търсеният сериал показва и още няколко и все нещо ме рзасейва.

може и на български

по година да се търси ..........  момичетата са сложили всякакви възможни тагове за улеснение , #film ако му се иска на човек нещо по-кратко

Марги да, нашите описания са за настолната версия, нямам представа от изгледа на мобилната. Аз засега съм отваряла само групата Любими азиатски сериали, то май и доскоро други с к-сериали нямаше.

Марги, според мен имената на групите и кратко описание как се търси, или линк към горното обяснение от Крис трябва да сложим и в заглавния пост, може би към раздела със списъка от заглавия. Макар, че подозирам че решението на собствениците на ВБ ще претърпи промени.

# 289
Не успях да го открия качен другаде за гледане онлайн и в крайна сметка изгледах последната серия на Красавицата на руски. Тук - https://doramy.club/7033-moj-id-krasotka-s-kannama.html

# 290
В ютуб намерих сериите на Скъпоценното дете, но около половината от частите са без субтитри, които автопреводача да преводе, а тези които имат субтитри преведени с автопреводача нямат никакъв смисъл. Мисля си, че може да има повече от едно публикуване на сериите в ютуб и някой от другите варианти да е със субтитри на всички части и да имат смислен автопревод, но не знам какво да напиша в търсачката за да ми излязат всички възможни видеа със сериите от този сериал. Може ли да ме ориентирате какво да напиша, за да ги намеря?

# 291
Ето тук всички серии или поне така се вижда, но иска регистрация. Не мога да кажа дали е озвучен или със субтитри, не ми се прави регистрация и тук
Драгоценное дитя: 1 сезон

# 292
Дани ти постна нещо, дано ти свърши работа.
Нямам никаква идея под какво заглавие си го намерила в Ютюб.
Този ОСТ от сериала, за който питаш ли е? - https://www.youtube.com/watch?v=rGKWUpOYQvY Видях Катерицата вътре и затова така предполагам.
Ако е това, то заглавието му на английски е My Precious You. А на хангъл 내 사랑 금지옥엽. Аз не намерих серии със субтитри.

Аз още съм на вълна хубавия Ча. Heart Eyes
Съвсем прясно. Много ми хареса.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 11:13 от profi_1

# 293
Профи, Дани, благодаря!

Сайта, който Дани посочи не ми иска регистрация, но и не ми отваря видеата, макар че има линкове за всички серии.
Профи, да, ОСТа е от този сериал. След като изгледах 10те серии преведени на руски в руски сайт и се зарибих от снощи не мога да намеря видеа на сериите с годни за четени субтитри. Ако имаше поне някаква тема с обсъждане да се ориентирам каква е цялата история сигурно щях да се примиря, но и това няма, а липсата на информация още повече подклажда любопитството ми към тази история. Накрая сигурно ще го потърся с английски субтитри и ще превключвам на преводач за всяка реплика. Любопитството е голям недостатък.

# 294
Рори, тук на английски. Под видеото от дясната ти страна има бутон "покажи всички епизоди/show all episodes". Натисни го, за да се появят. Като кликнеш да ти почне видеото ще ти излезе реклама, вероятно в нов прозорец. Затваряш я и кликаш пак. Възможно е да се случи няколко пъти, но процедираш по същия начин.
Преводачката на руски е качила и някакви епизоди във вконтакте, но някои от тях пак са на английски.

# 295
2 в 1, благодаря!

# 296
Рори грешиш има регистрация и за това не те допуска да гледаш . Виж червената стрелка най-горе в дясно

# 297
Дани, благодаря!
Регистрирах се, но отново линковете са активни, но не се появява видео след кликване върху тях. С преводача и смяната на екрани става много бавно. Взех да си мисля, че докато стигна до последна серия ще науча английски.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 19:23 от Рори72

# 298
  • Русе
Добра вечер, Дами! Как сте? Simple Smile
Вбокса спря, но другите сайтове работят на пълен оборот. Преводачите как успяват, бедна ми е фантазията!
Захапах яко "Да плениш краля" и, макар сериала да върви мрачно, с една предопределена съдба и край, не мога да откъсна очи от екрана. Всички играят максимално достоверно, без значение ГГ-и или второстепенни, млади надежди или стара школа. В Плейтуб има преведени 12 епизода, в Дорама-та са 13. Ако някой има интерес...Simple Smile
На "Перфектното брачно отмъщение" остават последните 3 финални епизода с превод пак в Плейтуб. Друго си е да го гледаш на български...Joy
Попадна ми "Линчеватель"/Отмъстител с красивия ни 13-ти принц. Някой гледал ли го е, за отзиви?
Имам какво да гледам докато започне новия сериал с чаровния Ча в началото на м.март, а сега на 26-ти започваше Wedding inposible - с Ah Jung. Не знам защо съм си го отбелязала, честно, но съм длъжна да хвърля едно око.
Приятна, спокойна неделя и...релакс!

# 299
  • пак на Рив Гош
Аз също следя "Да плениш краля" (Captivating the King) и много ми харесва.

Аз чакам другата седмица, на 28ми The Impossible Heir (2024), с един много талантлив младеж, чиято филмография следя от 2-3 години, Lee Jae Wook.

Общи условия

Активация на акаунт