АС и други романтични К-драми - тема 7

• 19 821
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Няма да се разболее "приятелката". Другата ѝ колежка ще е, но не отделят чак толкова много екранно време на болестта. Само колкото да завъртят действието и при нея.

Рори, не се ръководи много по коментарите в Спирита, особено за по-новите сериали и специално корейските. Критикуващите пишат повече от хората, които харесват даден сериал, та оценката не винаги е обективна. Понякога се чудя като не харесваш нещо, защо продължаваш да гледаш. Уж си го зарязал, но не спираш след всеки епизод да убеждаваш другите колко не струва.
Аз си казах и преди, че дори и само заради финала на 9-ти епизод, не съжалявам, че гледах сериала. Физиономиите на кандидат-свекърите и противното им синче бяха незабравими Joy.

# 481
  • пак на Рив Гош
Добра събота!
Аз се вмъквам по терлици да кажа по една (много) добра дума за Hometown Cha-Cha-Cha и за документалната поредица, която Профи спомена.
Профи, желая ти да се оправиш бързо и да нямаш последствия Hug.
Аз тия дни/седмици "изостанах" със сериалите, понеже Благоверния си беше вкъщи на обед последния месец, та ми се мотаеше в краката и ми разваляше стройните планове за епизоди в обедната почивка.
Та положението при мен в момента е много започнати, малко завършени Joy:
Скрит текст:

Но пък мога да прибавя Lee Jae Wook към хубавите младежи в костюми. След някоя и друга година ще е съвсем бонбон. Не е изписан красавец като Ча Ън У или Роуон, но е харизматичен и много добър актьор:
Скрит текст:

Днес завърших един японски роман и подхванах книгата, която обсъждахме с Профи и Белл (май) преди няколко страници - "Корейска книга на щастието". Започва много добре.

# 482
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Роце, аз покрай боледуването успях да я преполовя. Видях и рецепти, но още не съм се втурнала да пробвам, макар да са съвсем елементарни. За сметка на това, понеже съм вече безсимптомна си позволих, с маска, да се възползвам от азиатската седмица в Лидл България. Прибрах се освен с готово суши, с разни нудли и кори нори. От други глезотийки се отказах преценявайки, че или и без това не ги харесвам, или мога да си ги намеря от био магазини. Все пак от Лидъла се бях натоварила и с други продукти, а съм пеши човек.

Сладката къдрокоска ли е е в ролята на злостъра в Минкиния сериал? Да не повярва човек!
Всяка вечер с кеф си гледам По моя начин , нищо че съм го гледала поне 3 пъти.

# 483

Сладката къдрокоска ли е е в ролята на злостъра в Минкиния сериал? Да не повярва човек!
Чакай да онагледя. Ето я в сериала с Минка

И в По моя начин

# 484
И аз пак гледам По моя начин, този път с компания.
Девойката е позагубила нежното си излъчване, но е чудесна в ролята на злостъра в Минкиния сериал. Явно тук ще си получава заслуженото на порции, не на финала и още в 3а серия героинята на Минка разкри всичките й многогодишни лъжи пред целия випуск. Но не виждам как ще я пробута на "съпруга" си, защото той е решил, че е идеалната жена за съпруга, която ще манипулира и тормози. Сериалът ми харесва. Актьорите се справят отлично и хич не разбирам къде щатните плювачи на спирита видяха преиграване и много слаба актьорска игра. Минка ми харесва. Красива е и младее, но на моменти кльощавината й я загрозява.
Но шефа е много странен. Той не знае какво се е случило на срещата на гимназията, въпреки че е от бъдещето, но упорито организира нещата така, че главната да се появи, но не като смотлата която всички помнят, а като звезда, че дахе убеди и първата й любов да се появи. Не мога да измисля основателна причина да прави това, но сигурно има такава. Той е едновременно загадъчен, чаровен и дружелюбен. Ясно е, че той е нейната съдба, но какви ги върши в 3а серия?

# 485
Мерси Марги Hug
Някой ден и този сериал ще загледам, но при мен още не му е дошло времето.

На мен нещо не ми допадна последната серия на Мозъчните разследвания. Такъв сюжет не е по мой вкус, дано по-бързо да преминат към следващия си случай. Не ми допада и копието на Ханибал Лектър, ама него очевидно ще трябва да го търпим до самия край. Харесвам кримки, но почнат ли да ми забъркват свръхестествени и психарски истории, бягам. На тия все още им давам шанс заради комичните елементи и броманса между главните. Е, и единият главен доста хваща окото. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
В Мозъчните разследвания кой повече, кой по-малко всички са психо, без детектива и дъщеря му. Снощи пак така сме се смяли, че тийна после си връща на компютъра някои моменти да се хили пак посред нощите.
Психото в затвора ние го гласим за баща на доктор мозък. Двамата с детектива са огън, обаче и Срамежливка стана много готина след ремонта с пирона.

# 487
  • Варненска клюкарка
Историята от сериала може да е добро извинение Минка да отслабне драстично. Миналото лято я гледах в някакво клюкарско  видео и ми се видя слаба, но изглеждаше доста добре,  Знаем че в техния бизнес някои много се увличат с диетите и понякога изгубват мярката. А може и миналогодишния скандал да и се е отразил по такъв начин, все пак имаше опасност доста да пострада. Като видях Демончето как му халтавят яките на ризите и талията му дето беше малко по-голяма от тази на колежката му, даже и раменете му се бяха смалили - съвсем различно ми изглеждаше от по атлетичното му телосложение в другия сериал в който го гледах. Хубаво е че се стараят да са различни за всяка роля, но няма чак такъв смисъл от драстични промени във физиката.
На мен май това момиче в По моя начин ми харесваше повече от главната. Ако не греша името и в историята беше Со Хи и въобще историята на втората двойка ми беше някак  по-интересна, по-плътна и човешка. Като гледам снимките,  май преди няколко години лицето и е малко по-пухкаво и от там по-нежно.

Аз съм на финала на 8-ма серия на Кучешкия. Исках да   сложа няколко скрийна, но компа ми отказва да ги прави, някой има ли идея защо не се запазват изображения? Бях нащракала и от Демона, но и тях ги няма в папката. При снимане както преди екрана мига, но нищо не се запазва.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 19:11 от Беллора

# 488
  • пак на Рив Гош
Роце, аз покрай боледуването успях да я преполовя. Видях и рецепти, но още не съм се втурнала да пробвам, макар да са съвсем елементарни. За сметка на това, понеже съм вече безсимптомна си позволих, с маска, да се възползвам от азиатската седмица в Лидл България. Прибрах се освен с готово суши, с разни нудли и кори нори.
Профи, значи ще те чакаме в темата за азиатската кухня да покажеш какво си направила с нудълите и корите нори Wink

Белл, за компенсация на загубените ти скрийншотове, поздрав с един от любимите ми моменти от Демона Wink :

Не знам откъде правиш скрийновете, но някои сайтове не позволяват директен print screen, трябва да минеш през приложението на уиндоус и да запазиш във формат jpeg.

# 489
Рори, ще се подредят парчетата от пъзела съвсем скоро. И особения на пръв поглед шеф ще ти хареса. Няма да издавам подробности, за да ти е интересно и докато гледаш, но той без да е присъствал на срещата на випуска първия път е наясно какво се е случило и успя да го предотврати.
О, ще си го получи приятелката и няма да е в последния епизод. На порции ще е.

# 490
Аз съм на финала на 8-ма серия на Кучешкия.
Значи най-интересното ти предстои. newsm53

Профи, значи ще те чакаме в темата за азиатската кухня да покажеш какво си направила с нудълите и корите нори Wink
Забрави! Нудълите ги възприемам като нещото, което си позволявам понякога да хапна, когато нямам нищо сготвено и нищо, което да забърша набързо от хладилника. Joy (Стъклените са смес от грахово, основно, и царевично брашно). А корите нори са за голямата щерка. Когато ми дойде на гости, да направи суши за себе си, че и аз да бодна някоя хапка. Аз няма да се хвана да правя. Освен ако не споделиш някоя рецепта без ориз. По принцип у нас супите се готвят без фиде, без ориз, без картофи ... От азиатската кухня ме вълнуват мръвките,  растително-зеленчуковата част и тофуто.

# 491
  • Варненска клюкарка
Оо, това е любимото ми танго 😂🤣 и главните са много ефектни и бандитите също😆 Доста са добри с огньовете и въобще с ефектите в Демона.
Роци, щраквам си кадри от видеа, в случая от сериали, аз така онагледявам в темата впечатления от  сериала който гледам в момента, но сега не се запазват.

Проф искаше ми се да изгледам и 9та, помня едно видео което преди време 2в1 метна от нея, да видим как се е отпушил Ча в целуването, но ММ искаше да си гледа формулата и единия трябваше да отстъпи, нищо че по другите стаи има още 2 телевизора ...

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 20:24 от Беллора

# 492
Профи направо ме разби  то  и моите са капризни  иначе в темата
Цитат
От азиатската кухня ме вълнуват мръвките,  растително-зеленчуковата част и тофуто.
с такива неща е пълно
Днес изневерявам на к драмите със старата версия на  "Шогун"
Пп Но моето гости иска пиле по корейски ,та ще се готви, няма как.Smile все пак ще съм на корейска вълна до някъде

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 20:27 от Danifin1

# 493
  • пак на Рив Гош
Пп Но моето гости иска пиле по корейски ,та ще се готви, няма как.Smile все пак ще съм на корейска вълна до някъде
Хехехе, тъкмо метнах във фурната ей тези люти корейски крилца Joy
Сега, големият въпрос е, дали да ги прокарам със соджу, или с бира Wink .

Профи, както казва и Дани, има доста мръвки в азиатската кухня, не са само ориз и нудъли.

Аз тази вечер ще си гледам "докторите" и "Невъзможната сватба", а ако остане време и не заспя пред екрана, може би ще хвърля едно оЧо на "Кралицата на сълзите".

# 494
  • Русе
Данифин, къде намери старата версия на Шогун? Мислех, че отдавна са я изтрили...

Общи условия

Активация на акаунт